QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 04, 19:08)
as jau panikuot pradesiu,ipuseta ir sustota viskas
Net nzn kaip pasinaudot pastuko pavyzdukais

Kaip ten irasyt i cd,kaip ten printeriuot
?
Ten netikras santuokos liudijimas yra,kaip ten pakeist datas?
Nu zioplas zmogus,nesusiduriau su tuo niekad
aš tai atspausdinau tuščią santuokos liudijimą ir įrašiau ranka ir visai neblogai atrodė.
QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 04, 21:53)
Einu į finišo tiesiąją - liko savaitė
Jaučiuosi pikta ir pavargusi

Ir ant visų išsilieju.
O dar piršlelis iš jaunosios katik partempė smulkmenyčių, tipo aš žadėjau širdeles prie rankšluosčio padaryt
Na, patart žadėjau, bet daryt
Pamažu noriu jau priplot jaunąją
Ir be to dar darbū marios
Na, kai atidirbsiu ir nervai nurims - pasidalinsiu žiniomis. O dabar - nelieskit manęs, nes SPROGSIU ir visus aptaškysiu
oj koks pažįstamas jausmas, atrodo dirbi dirbi ir galo nėr... jėzau užuojauta tau... nors kai atsikelsi TĄ dieną, pamatysi, kad viską lyg ranka nuims ir tik džiaugsies kad tiek padarei. sėkmės..
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 04, 23:06)
Sveikos, svociutes, liudininkes ir pirslienes,
Salone tikina kad ta suknele liudininkei tinkama arba dar siulo ir man rinktis graikiska stiliu, bet , kad kai uzsidedu kazka tokio stiliaus jauciuos nelabai graziai ir aplamai nenoriu tokiu. Pulko nebus. Nu, i ka dabar daryti?
aš tavo vietoj jaunosios paklausčiau ar neprieštarauja. Nes jų (tų jaunųjų) nesupaisysi. Taip kad geriau paklausk - gausi leidimą, tai ir jamk tą suknią.
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 04, 23:35)
Aš irgi dar su vienu klausimu - jeigu busiu tik liudininkė, sakiau padarysiu pažymėjimus,kad esam tik svočios ir piršlio įgaliotieji atstovai (deja su svočios pareigom) -ar man reikia turėt svočios pyragą (karvojų), širšių medaus,piršlio kraujo? kaip manot?
aš daryčiau tik kraują. Kam čia apsikraut, žiūrėk dar nespėsi visko paaiškint, duot paragaut, tada apmaudu bus kad pirkai, darei... Iš patirties sakau, kad viską ką pasiruošei parodyti ir sudemonstruoti neįmanoma, nes mes dažniausiai galvojam kad dar ir neužteks tai ką turim...bet..visada kažkas lieka nepaliesta.