Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

Sveikos, svociutes, liudininkes ir pirslienes,

Ruosiuosi vestuvems, busim su vyru liudininkai-vedejai. norejau pasiteirauti del drabuziu. Kadangi galiu deveti tik ilgas sukneles tai uzsimusdama ieskausi. Raudonos grazu, bet jau pabodo, bet labiausiai man tinka. Viena varianta nuziurejau, bet spalva labiau sampanine, bet visa suknele ispiesta rausvom gelem, nuo klubu platejanti, gan idomi, tik va, galvoju, ar cia gerai bus, nes nuotakos suknele sake sampanine, graikisko stiliaus...misliju, kad poto nesumaisytu kur liudininke, o kur nuotaka, nei nezinau ka daryti...O ta suknele jau kelinta diena akyse tiesiog stovi: lengva, grazi, paprasta, bet kartu puosni ir tai geriausia ka radau blush2.gif
Salone tikina kad ta suknele liudininkei tinkama arba dar siulo ir man rinktis graikiska stiliu, bet , kad kai uzsidedu kazka tokio stiliaus jauciuos nelabai graziai ir aplamai nenoriu tokiu. Pulko nebus. Nu, i ka dabar daryti? g.gif
Atsakyti
Aš irgi dar su vienu klausimu - jeigu busiu tik liudininkė, sakiau padarysiu pažymėjimus,kad esam tik svočios ir piršlio įgaliotieji atstovai (deja su svočios pareigom) -ar man reikia turėt svočios pyragą (karvojų), širšių medaus,piršlio kraujo? kaip manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 05, 01:06)
Nu, i ka dabar daryti? g.gif

gal su nuotaka dar apsitarti g.gif
Nu kazkuom jaunoji turi issiskirti.. ax.gif Kad lb jau panasios nebutumet,kad vdrug ispudingesne neatrodytum biggrin.gif
Pirslienei gal rauodono,ryskaus reiketu..o liudininkei kazko "silpnesnio",nu taip,kad deretu prie jaunosios g.gif
nzn kaip geriau biggrin.gif

QUOTE(TingiKace @ 2010 07 05, 01:35)
Aš irgi dar su vienu klausimu - jeigu busiu tik liudininkė, sakiau padarysiu pažymėjimus,kad esam tik svočios ir piršlio įgaliotieji atstovai (deja su svočios pareigom) -ar man reikia turėt svočios pyragą (karvojų),  širšių medaus,piršlio kraujo? kaip manot? ax.gif

Cia jau kaip paciai ir jauniesiems gal noris g.gif
Buna liudininkai tik pasiraso,graziai pastovi zakse ir vsio biggrin.gif O buna,kad atlieka viska ka pirsliai,tik be juostos per peti biggrin.gif
Tiksliai nzn kas tas karvojus,medus,bet,kad kraujo manau nereikia biggrin.gif Klausimas kils kur tas tikrasis pirslys nugalabytas guli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 04, 19:08)
as jau panikuot pradesiu,ipuseta ir sustota viskas doh.gif
Net nzn kaip pasinaudot pastuko pavyzdukais blush2.gif  blush2.gif Kaip ten irasyt i cd,kaip ten printeriuot? blush2.gif  blush2.gif
Ten netikras santuokos liudijimas yra,kaip ten pakeist datas? blush2.gif
Nu zioplas zmogus,nesusiduriau su tuo niekad doh.gif

aš tai atspausdinau tuščią santuokos liudijimą ir įrašiau ranka ir visai neblogai atrodė.

QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 04, 21:53)
Einu į finišo tiesiąją - liko savaitė mega_shok.gif
Jaučiuosi pikta ir pavargusi  verysad.gif  Ir ant visų išsilieju.
O dar piršlelis iš jaunosios katik partempė smulkmenyčių, tipo aš žadėjau širdeles prie rankšluosčio padaryt mega_shok.gif
Na, patart žadėjau, bet daryt  blink.gif
Pamažu noriu jau priplot jaunąją  unsure.gif
Ir be to dar darbū marios  doh.gif
Na, kai atidirbsiu ir nervai nurims - pasidalinsiu žiniomis. O dabar - nelieskit manęs, nes SPROGSIU ir visus aptaškysiu  devil.gif  mad.gif

oj koks pažįstamas jausmas, atrodo dirbi dirbi ir galo nėr... jėzau užuojauta tau... nors kai atsikelsi TĄ dieną, pamatysi, kad viską lyg ranka nuims ir tik džiaugsies kad tiek padarei. sėkmės.. 4u.gif

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 04, 23:06)
Sveikos, svociutes, liudininkes ir pirslienes,
Salone tikina kad ta suknele liudininkei tinkama arba dar siulo ir man rinktis graikiska stiliu, bet , kad kai uzsidedu kazka tokio stiliaus jauciuos nelabai graziai ir aplamai nenoriu tokiu. Pulko nebus. Nu, i ka dabar daryti? g.gif

aš tavo vietoj jaunosios paklausčiau ar neprieštarauja. Nes jų (tų jaunųjų) nesupaisysi. Taip kad geriau paklausk - gausi leidimą, tai ir jamk tą suknią. tongue.gif

QUOTE(TingiKace @ 2010 07 04, 23:35)
Aš irgi dar su vienu klausimu - jeigu busiu tik liudininkė, sakiau padarysiu pažymėjimus,kad esam tik svočios ir piršlio įgaliotieji atstovai (deja su svočios pareigom) -ar man reikia turėt svočios pyragą (karvojų),  širšių medaus,piršlio kraujo? kaip manot? ax.gif

aš daryčiau tik kraują. Kam čia apsikraut, žiūrėk dar nespėsi visko paaiškint, duot paragaut, tada apmaudu bus kad pirkai, darei... Iš patirties sakau, kad viską ką pasiruošei parodyti ir sudemonstruoti neįmanoma, nes mes dažniausiai galvojam kad dar ir neužteks tai ką turim...bet..visada kažkas lieka nepaliesta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2010 07 04, 11:21)
Tada prie zakso atnešėm dėžę (ačiū vienai supermamai už idėją),

o kokia ta deze mazdaug didumo,isivaizduoju su lyg zmogumi turetu but? unsure.gif ir kaip tokia prie vietos atsivezet,bagazinej? biggrin.gif nu taip noreciau kazka su tais balionais..bet neisivaizduoju kaip,nes musiskej masinos bagazine ir taip prikrauta gali but doh.gif
Papildyta:
svociutes,kas darys,rasys,sius laiska gandrui-kur ji "paleisit",kaip issiusit?
oj kiek klausimu galvoj ir uodegoj doh.gif umn.gif mega_shok.gif
Papildyta:
ir kaip su tom juostelem valso?zodzius ,reiksmes turiu..O pries ar po valso risama? unsure.gif
Atsakyti
ačiukas už pirmuosius atsakymus smile.gif)) nes dar 100 klausimų laukia eilėje biggrin.gif
Einu skaityt toliau, nes akys neatlaiko kiek čia daug reikia perskaityt, bet ir gerų idėjų pilna, ačiukas už tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 04, 21:25)
A, ir dar,man patiko tas pokštas su netikru santuokos liudijimu. Maniškiai tuoksis tik bažnyčioje, ar ten kažką panašaus į liudijimą išduoda? ir gal kuri turit pavyzduką, bučiau dėkinga.  blush2.gif

Bažnyčioje liudijimą duoda, bet ten įrašomos tik mergautinės pavardės be jokių pavardžių keitimų po santuokos. Čia jau CMB darbas Taip, kad su šiuo pažymėjimu neišeis pajuokaut smile.gif

QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 04, 23:06)
norejau pasiteirauti del drabuziu.

Klausk jaunosios

QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 05, 08:01)
*svociutes,kas darys,rasys,sius laiska gandrui-kur ji "paleisit",kaip issiusit?
**ir kaip su tom juostelem valso?zodzius ,reiksmes turiu..O pries ar po valso risama? unsure.gif

* aš tai ruošiuosi pririšt prie baliono kartu su svajonėm. Čia kažkur po bažnyčios būtų...

** o kas čia per daiktas?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 16, 23:37)
nezinau ar patiks bet as per jaunuju valsa skaiciau zodzius o pirslys riso juostas ant jaunuju ranku, kaklo ir tt. :

JAUNŪJŲ VALSAS
( spalvotos juostos, svočia skaito žodžius, piršlys riša juostas)

ŠTAI SUKASI JAUNUOJI, VISA BALTA LYG GULBĖ.

BALTA SPALVA – TAI TAIKOS BALANDIS. LINKIME TAIKOS JŪSŲ ŠEIMOJE.

MĖLYNA SPALVA – MĖLYNAS DANGUS VIRŠ JŪSŲ, MĖLYNA JŪRA, TAI ŽYDRAS ŠALTINIO VANDUO. LINKIME NEIŠSENKANČIO TYRUMO JŪSŲ ŠIRDIMS.

GELTONA SPALVA – TAI SAULĖ AUKŠTAI DANGUJE, ŽIEDAS LANKOJE, ŽIDINIO ŠILUMA. LAI NEIŠTIRPSTA JŪSŲ ŠIRDYSE.

ŽALIA SPALVA – TAI PAVASARIS, RAMYBĖ IR JĖGA, TAI GYVYBĖS PRADŽIA. LAI NESTINGA ŠIOS SPALVOS JŪSŲ NAMUOSE.

RAUDONA SPALVA – ROŽĖS ŽIEDAS, KRAUJO LAŠAS, ŽIDINIO LIEPSNA. ŠIOS SPALVOS JŪSŲ MEILĖ LAI BUS PILNA.
Papildyta:
Kai jaunieji soko valsa visi sveciai susikibe rankomis soko ratu,  po jaunuju valso buvo pirslio polka :0

is cia mintis 4u.gif

bet nebeapsimsiu tuo jauciu..mano vokietukams neidomu jauciu butu unsure.gif

QUOTE(mazmona @ 2010 07 05, 15:19)
* aš tai ruošiuosi pririšt prie baliono kartu su svajonėm. Čia kažkur po bažnyčios būtų...

** o kas čia per daiktas?

o prie to pacio pasidalink kaip tuos balionus pateiksi,kaip atsivesi,koki kieki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 07 04, 15:35)
Kas ką klijavo ant jaunųjų miegamojo durų, gal kokias korteles dėjot?

užrašysiu ant durų vardus ir kabinsiu raudonus širdelių formos balionus. ax.gif

jaunųjų valso metu pasidarysiu daug konfeti spalvotų su skylamušiu ir paprašysiu pamergių juos berti ant jaunųjų, turėtų būti gražu, smile.gif kaip jums ši idėja?
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi į jūsų būrį. Su vyru esam pakviesti būti liudininkais mano sesers vestuvėse. Būsime tik liudininkai, kaip aš sakau, tik padėsiu parašą ax.gif Alia atėjau pasiskaitinėti kas kaip ką daro - gal kas tix ir man - vis tik sesuo tuokiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 05, 10:01)
Papildyta:
svociutes,kas darys,rasys,sius laiska gandrui-kur ji "paleisit",kaip issiusit?
oj kiek klausimu galvoj ir uodegoj doh.gif  umn.gif  mega_shok.gif
Papildyta:
ir kaip su tom juostelem valso?zodzius ,reiksmes turiu..O pries ar po valso risama? unsure.gif

mes tai darem viduryje tilto, jaunieji i tuscius tarpus irase, paskui jaunasis padare lektuveli, o jaunoji pavejui paleido, puikiai skrido, visiems patiko thumbup.gif

o juosteles mes darem po jaunuju valso, kad ispradziu jiems visas demesys butu ir nenustelbtu ju sokio niekas rolleyes.gif mes davem kiekvienai porai po du, kad kiekvienas turetu, nes buvo tik trys poros, leidom patiems issirinkti spalva, tai kai skaitem zodzius, prieidavo po viena ir uzrisdavo,(riso visi ant suglaustu jaunuju ranku, o pirslys juoda spalva turejo,kuria reikejo ismest ant zemes ax.gif o po kaspineliu leidom jauniesiems issinarpliotio, tada buvo pirsliu polka su pasidraskymais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte1986: 05 liepos 2010 - 19:20
Nu, siandien radau dar viena grazia sukele, o ana uzsidejau ir spratau, kad poto pati nesmagiai jausiuos pries nuotaka, nes ji laaabai sviesi, tai, va, beda kaip ir nukrito. ax.gif
Atsakyti