Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(Mylimukas @ 2008 08 20, 10:21)
Papildyta:
Gražūs žodžiai tėvams, kuriuos skaitėm jaunųjų vardu:
Tad leiskite žemai jums nusilenkti
Ne vien už palinkėjimus šiltus
Kaip šiuo gyvenimo keliu mums žengti
Sutramdant norus, valdant troškimus
Dviese lengviau visas kliūtis įveikti
Visas likimo užmačių pinkles
Dar kartą leiskite visiems jums nusilenkti
Jūs žodžiai mus keliu tikruoju ves.

QUOTE(udra @ 2010 06 30, 11:20)
Mieli tėveliai,
Bėga metai,
Jų tėkmės nesustabdysi jokia jėga pasaulyje.
Nemažai metų prabėgo, o jūsų širdyse dar gyvas pirmas vaiko riksmas, pirmas jo šypsnys.
Jūsų rankos dar tebejaučia vaikiško delniuko šilumą.
Jūsų širdyse visas vaikų gyvenimas,
Ir štai atėjo diena, kai tą gyvą širdies dalelę reikia atskirti, dalelę į kurią po lašelį, po trupinėlį dėjote gėrį, grožį, širdies šilumą, gražiausias gyvenimo viltis.
Nėra žemėje tokių žodžių, kuriais galima būtų jums atsidėkoti.
Todėl tegul išlieka tas gilus dėkingumas jūsų vaikų širdyse.
Ir nepamirš jie tada kelio į jūsų namus,
Ateis pasisemti kantrybės, vilties, išminties
Iš jūsų jie mokysis kurti savo gyvenimą.
Gal paskubės, gal daug kur klys, o gal ir įskaudins - neskubėkite jų teisti, o patarkite ir atleiskite.
Dabar jaunavedžiai tars keletą žodžių savo tėvams.

man tie tokie nieko g.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 12:38)
g.gif O kaip siulytum pakeisti, na kaip sudeliot tuos parasytus sakinukus, sakyt ne nuo saves o tipo nuo visu sveciu padeka gal tada?  g.gif  matai svociu pirsliu nebus, nebus jokiu poru-tai kaip sakant ant musu liudininku galvu ir krito tas tostas uz jaunuosius ir uz tevus pasakyt  doh.gif
O vargeli pasakei kad nelabai- kritau i depresija, ka spet cia kitaip pasakyt ir sugalvot iki rytojaus  verysad.gif

atsiprasau,kad inesiau sumaisti tau 4u.gif
as panasioj situacijoj..be pirsliu,be poru..viena diena..

Cia reikia ziuret pagal kiekviena atveji atskirai,skirtingai gal,vieniem gali tik ,kitiem nlb gal 4u.gif

Cia rimtas reikalas-pasveikinti tevus,nebijok-neatrodys per ilga litanija mirksiukas.gif
Man tie pirslio testamentai tai ilgi posakiai..fe blush2.gif O tevams sveikinimu tai visi lb laukia..Gi patinka liaudziai jei dar graudziai skamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Tarp Kitko": 15 liepos 2010 - 11:28
QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 15, 08:13)
Jokių duomenų ant nuotraukų doh.gif
Bet, pasirodo, nepamiršo savęs įamžinti. Gautame diske buvo ir jo abruzdėlis  doh.gif Va, pasigrožėkit. Ir bėkit nuo jo kuo toliau

user posted image

ojej vampiras kazkoks,is veido jau matos ,kad nemalonus zmogus biggrin.gif

QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 15, 09:28)
Mano jaunoji del to ir nenori muzikantu..sako gero nezinom..o su bet kokiu per didele rizika biggrin.gif
Vakar pasiemiau kelias sukneles is daruges..Prabangias,silkines..
Ten tie vokieciai bus su sortais lininiais doh.gif Ar man derintis prie ju??kaip manot g.gif Mes lietuviai megstame puostis.. ax.gif Ar man db sleptis po lapais ir maiso kokio ieskot,kad ju akiai itikt,kaip manot? unsure.gif  unsure.gif

jei ka,cia fotografas,o ne muzikantas biggrin.gif o del apsirengimo,buk savimi,svarbu tau bus grazu,patogu ir jauses gerai,uzsidetum ir tu sortus,tai taip atejus i vestuves,manau kalba prarastum nuo nepatogumo biggrin.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 09:58)
Noreciau padekoti uz tai, kad uzauginot tokius nuostabius vaikus,kad visada dovanojot jiems siluma, glaudet ir guodet.Todel siandien noriu  paprasyti, kad isejus jiems i nuosavus gyvenimo kelius,neuzmirstumet ir toliau su jais dalintis rupesciais ir dziaugsmais,o kartais  pabutumet tiesiog gerais draugais.....

Niu labai nusisnekejau? doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif  Man  tas noreciau, noriu..nezinau kaip cia kuo pakeitus zodzius tuos unsure.gif ...

man normalei ,jauneji padekos savaip,jus savaip,tevams tikrai malonu bus,ypac pariskinau zodzius,kur pvz jauneji gi mamai taip nepasakys ,kaip tik svocios aip graziai ir primins smile.gif
sekmes tau rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 15, 13:27)
jei ka,cia fotografas,o ne muzikantas biggrin.gif 

o del apsirengimo,buk savimi,svarbu tau bus grazu,patogu ir jauses gerai,uzsidetum ir tu sortus,tai taip atejus i vestuves,manau kalba prarastum nuo nepatogumo biggrin.gif

rimtai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

jau idejau savo sm chebrytei fotkes,padare verdikta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif aciu visoms mergytes, kapstau rankioju delioju po sakini is kiekvieno dabartes parasyto posmo, bet tikraii nedeklamuosiu eiliu schmoll.gif bo pati apsizliumbsiu lotuliukas.gif tiesa dabar gilinuos i pries tai pasaka apie upelius ir ten gale yr neblogi keli sakinukai apie neistarta aciu tevams , man pradeda patikt, gal reik pridurt prie savuju keliu sakiniu..

Ex ka as be jusu daryciau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 liepos 2010 - 11:34
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 10:55)
doh.gif  mergiotes , o ant diplomu jaunajai kai rasot varda pavarde tai jau vyro iene ar dar mergautine reik irasyt? help.gif  help.gif

g.gif Aš jau ištekėjusios parašiau,kaži ar gerai g.gif
Atsakyti
Mergaites, kas dazot paklodes su ta meiles simfonija, tai sirdims spalvinti tikrai siulau imti dazus. man natoms,uzrasams ir dar porele pauksciu piesiau vieno markerio vos ne vos uzteko, bet jei butu reikeje sirdis spalvinti markeriu buciau visa svieta prakeikusi. o su dazais gavosi lygiai labai. Pirkau "Geros akys", bet man atrodo yra ir "Senas naujas". kas yra geras dalykas,kad yra tokia bespalve pasta (14ltl),kuria maisai su akriliniais dazais kokia reikia spalva ir gaunasi textilei skirti dazai, cia aktualu,jei norisi daugiau spavu smile.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
Gal kas po ranka turit SEIMOS ZIDINIO zodzius???
turiu tuos su Gabija ugnele,man nebepatinka,berysio,nes dukra pacios Gabija doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 15, 09:38)
Mazmona, o markerius kanceliarinej pirkai, ar spec, dailininku parduotuvei?

Aš pirkau, kur rankdarbiai, dekupažas, bet yra ir kanceliarinėse.
Atsakyti
sakykit kaip žaidžiamas tas žaidimas Klausimai-atsakymai, kam ir ką dalinti reikia?
Atsakyti
[quote="Tarp Kitko",2010 07 15, 16:04]
help.gif help.gif help.gif
Gal kas po ranka turit SEIMOS ZIDINIO zodzius???

Šiandiena du žmonės – ...... ir ..... sujungė savo širdis ir rankas. Mielosios mamos, kurios davėte savo vaikams širdis, ir išmokėte jas mylėti, atneškite šventos ugnies iš savo šeimų židinių. Ta ugnimi uždegsime naują gėrio ir doros židinį. Jaunieji, atminkite, kad tai jūsų motinų meilės liepsna. Išsaugokite ją ir perduokite savo vaikams. Ši ugnis, lyg gera mamos ranka, palinkusi virš jūsų, laimins visam gyvenimui. Tegul jūsų šeimos židinyje degs kaitri pasitikėjimo ir pagarbos, bei laimės ugnis. Būkit laimingi ne tik pirmuosius vedybinio gyvenimo metus, pirmuosius žingsnius žengdami, būkit laimingi ir tada, kai jūsų smilkinius papuoš sidabro gijos, kai pirmosios raukšlelės keis veido bruožus. Lai ji, kaip maža senų pagonių aukuro kibirkštėlė simbolizuos santarvę ir meilę jūsų šeimoje.

Jums šventą ugnį iš Tėvų namų atnešę,
Uždegsim židinį, kuris neblėstų širdyse,
Be atvangos jį kurstykit – tegu negęsta –
Įžiebkit jį liepsnojančia šeimynine darna.

Tegu gerumo židinys lydės daugybę metų,
Ramybe ir supratimu lai šildys Jus liepsna.
Tuomet gyvens namuos šviesi dora lyg saulė,
O dvi sujungtos meilės širdys nuolat bus drauge.

Augindami vaikus, jiems perduokit namų jaukumą,
Kurį su ašarom Jūs dviese prisiminsite dažnai.
Jiems leiskit meilės židinį brangint ir saugot,
Tegu padovanotą ugnį puoselės šventai.

su piršliu po eilutę
Būkit laimingi šeimos židiny,
Būkit laimingi sunkumų kely,
Laimę ir džiaugsmą skėlę pusiau,
Neškit ją žemei, saulei ir sau.
Būkit laimingi, meilėje vienas kitą atradę,
Būkit laimingi, vienas kitam savo likimus patikėję,
Būkit laimingi vestuvių taurę pakėlę,
Būkit laimingi, šventėje ir kasdienybėje,
-Tad pakelkime taures už tėvelius ir šeimos židinį.

Papildyta:
QUOTE(leliuga @ 2010 07 15, 14:20)
g.gif Aš jau ištekėjusios parašiau,kaži ar gerai g.gif

as dar mergautine ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2010 07 15, 16:57)
sakykit kaip žaidžiamas tas žaidimas Klausimai-atsakymai, kam ir ką dalinti reikia?

jeigu cia apie ta su kortelem kalba tai mes per visokius susiejimus zaidziam taip: vienas traukia klausima kitas atsakyma salia sedintis ir tt.tas paskaito klausima kitas atsako ir tt. mirksiukas.gif
Atsakyti
linoze-aciu lb lb aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Klausimas kol dar nepamiršau doh.gif
Kaip pritvirtinat pažadų torto pirmą aukštą prie antro? Ar netvirtinat? Ir ar neslysta jis jums? Jei pritvirtinsi, kaip paskui žmonės nusiims? Ar į vidurį kažką įbest?
Atsakyti