Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(mazmona @ 2010 07 14, 15:02)
Palauk kol bus nuotraukos. Ant jų kiekvienas fotografas užsideda savo pavardę. Va tada ir paviešinsi. o firma matyt, tiesiog surinkinėja viską, ir koks jau tau pakliūna, toks.

Jokių duomenų ant nuotraukų doh.gif
Bet, pasirodo, nepamiršo savęs įamžinti. Gautame diske buvo ir jo abruzdėlis doh.gif Va, pasigrožėkit. Ir bėkit nuo jo kuo toliau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 14, 23:37)
Issiunciau i az
Siandien bandziau pirkinetis...eina sau... pinigeliai kad byra.... neskaitant to, kad medalius darysiu pati, daug ka kita darysiu pati... nu bet jau ir tos smulkmenos pakainuoja...  doh.gif  ar tik nereiks keisti scenarijaus...  g.gif
I kokia suma zadat itilpt? arba jau buvusios svociutes, kiek apytiksliai isleidot?

As pradzioj rasiaus..paskui nebe..Bet apie kokius 500lt isleisiu..
Man jaunoji ir tevai jos sake ,kad nebandyciau nieko dovanot daugiau..nes kitu atveju atiduos man pinigus ant visu islaidu cool.gif Sako ka pasiruosi,tai mums ir bus diziausia dovana..

QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 15, 09:13)

o viespateliau doh.gif biggrin.gif

Mano jaunoji del to ir nenori muzikantu..sako gero nezinom..o su bet kokiu per didele rizika biggrin.gif

Vakar pasiemiau kelias sukneles is daruges..Prabangias,silkines..
Ten tie vokieciai bus su sortais lininiais doh.gif Ar man derintis prie ju??kaip manot g.gif Mes lietuviai megstame puostis.. ax.gif Ar man db sleptis po lapais ir maiso kokio ieskot,kad ju akiai itikt,kaip manot? unsure.gif unsure.gif

Kaip del to koncervavimo pavardes,ka i slovikeli dar det?..rutu vainikelio nebus..ka det dar prie tos pavardes popierines?.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Tarp Kitko": 15 liepos 2010 - 08:29
doh.gif ojojoj ryt startuosiu ir dejuosiu, kinkos ka dreba kaip pirmokui ant scenos eilerasti deklamuojant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vargau as su tostu uz tevelius, nenorejau jojkiu eiliu , norejau paprastai, alia vistiek gavos gana tradiciskai kazkaip doh.gif noriu , kad pasakytumet nuomone ar gerai ar nelabai blush2.gif :

Noreciau padekoti uz tai, kad uzauginot tokius nuostabius vaikus,kad visada dovanojot jiems siluma, glaudet ir guodet.Todel siandien noriu paprasyti, kad isejus jiems i nuosavus gyvenimo kelius,neuzmirstumet ir toliau su jais dalintis rupesciais ir dziaugsmais,o kartais pabutumet tiesiog gerais draugais.....

Niu labai nusisnekejau? doh.gif blush2.gif biggrin.gif Man tas noreciau, noriu..nezinau kaip cia kuo pakeitus zodzius tuos unsure.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 15 liepos 2010 - 08:59
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 14, 21:37)
Mazmona o kokius tu markerius pirkai, paprastus,ar kokius specialius? As tai sakiau darysiu ta simfonija ant pagalves, ne ant paklodes

Markeriai tekstilei, skirti piešti ant medžiagos - nesilieja piešiant ir plaunant. kKaina 8,60lt vienas. Pirkau 2 - raudoną ir juodą. Kažin ar juodo užteks vieno doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 08:58)
Niu labai nusisnekejau? doh.gif  blush2.gif  :

Man atrodo viskas čia gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal as cia nelabai i tema bigsmile.gif , bet gal zinote, kur Klaipedoje, galima nusipirkti magnetuku? Noriu i ta pazadu torta daryti molinius angeliukus, tvirtinamus prie saldytuvo, o nezinau kur magnetuku gauti... ax.gif

Mazmona, o markerius kanceliarinej pirkai, ar spec, dailininku parduotuvei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 15 liepos 2010 - 09:40
doh.gif mergiotes , o ant diplomu jaunajai kai rasot varda pavarde tai jau vyro iene ar dar mergautine reik irasyt? help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 15, 10:58)
Noreciau padekoti uz tai, kad uzauginot tokius nuostabius vaikus,kad visada dovanojot jiems siluma, glaudet ir guodet.Todel siandien noriu  paprasyti, kad isejus jiems i nuosavus gyvenimo kelius,neuzmirstumet ir toliau su jais dalintis rupesciais ir dziaugsmais,o kartais  pabutumet tiesiog gerais draugais.....

Niu labai nusisnekejau? doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif  Man  tas noreciau, noriu..nezinau kaip cia kuo pakeitus zodzius tuos unsure.gif ...

,man zinok nlb kaip unsure.gif 4u.gif g.gif

Kazkaip..jo,tas kodel tu cia db asmeniskai jiems dekoji unsure.gif Ir asmenisdkai prasai g.gif Dar i liudininkes eisi..Ir tikrai tie tevai glaude,guode visad g.gif Manes tevai tai pvz ne blush2.gif biggrin.gif

Visi kiti pasisakymai grazu mirksiukas.gif tik gal pakeisciau ta asmeniskuma nuo saves,padekojima ir prasyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 14, 14:11)

PASAKA APIE BOBULĮ IR DZIEDULĮ
              Menkutėj pirkutėj  Prieg ūžuolo seno

MANO MĖGSTAMIAUSIA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 15, 11:24)
,man zinok nlb kaip  unsure.gif  4u.gif  g.gif

Kazkaip..jo,tas kodel tu cia db asmeniskai jiems dekoji unsure.gif Ir asmenisdkai prasai g.gif  Dar i liudininkes eisi..Ir tikrai tie tevai glaude,guode visad g.gif Manes tevai tai pvz ne blush2.gif  biggrin.gif

Visi kiti pasisakymai grazu mirksiukas.gif tik gal pakeisciau ta asmeniskuma nuo saves,padekojima ir prasyma  4u.gif

g.gif O kaip siulytum pakeisti, na kaip sudeliot tuos parasytus sakinukus, sakyt ne nuo saves o tipo nuo visu sveciu padeka gal tada? g.gif matai svociu pirsliu nebus, nebus jokiu poru-tai kaip sakant ant musu liudininku galvu ir krito tas tostas uz jaunuosius ir uz tevus pasakyt doh.gif
O vargeli pasakei kad nelabai- kritau i depresija, ka spet cia kitaip pasakyt ir sugalvot iki rytojaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 07 15, 10:32)
Markeriai tekstilei, skirti piešti ant medžiagos - nesilieja piešiant ir plaunant. kKaina 8,60lt vienas. Pirkau 2 - raudoną ir juodą. Kažin ar juodo užteks vieno  doh.gif
Papildyta:

Man atrodo viskas čia gerai  mirksiukas.gif

aš piešiau su markeriais skirtais ant lentos rašyti, nuvalomi, sumokėjau uz du apie 5lt ir niekas neissiliejo smile.gif
Atsakyti
Jolkuce, tik nepergyvenk 4u.gif kai atsistosi kalbeti, tai gal ir visai kiti zodziai atsiras smile.gif

gal galima visa tai dar paprasciau ir zaismingiau padaryti, jei nesinori eiliu? pvz. pasakok koki pasakojima, kad tau paprasciau butu vaizdziai isivaizduot... na tarkim,
... iki siol buve du nedideli upeliukai subego i viena didele upe... gal del to ir ta vieta, kur upes iteka viena i kita yra vadinama santaka... o tai taip panasu i santuoka smile.gif
kiekvienas upeliukas (Ieva ir Jonas) is savo seimu atsinese vertybes, prisiminimus, seimos isivaizdavima... patapus didele upe, jiems reikes savus krantus, upes vingius atrast...
Mieli teveliai, be jusu rupescio ir meiles, akylos akies, sitie upeliukai gal butu pasuke visai kitomis vagomis... bet dabar jau laikas leisti savo vaikams plaukti viena bendra upe... kartais ji gali patvinti kaip pavasari, kartais gali nusekti del sausros, bet nebijokit smile.gif sie du nauji zmones tvirtai nusprende buti kartu iveiks visas negandas... bukite salia sios naujos seimos, dziaukites su jais, padekite, jei matysite, kad reikia vyresniuju pagalbos... tiesiog bukite draugais smile.gif ir jei kartais jaunoji seima nepasakys garsiai aciu uz jusu pagalba ir parama, tai tikrai ne is nedekingumo... tiesiog kopinejant medu kartais labai apsala sirdis ir apsvaigsta galva smile.gif
...

nu ir pavariau doh.gif jauciu, kad pati ta ir panaudosiu lotuliukas.gif
sorry, jei tau Jolkuce ne i tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SJA @ 2010 07 15, 12:10)
Jolkuce, tik nepergyvenk  4u.gif  kai atsistosi kalbeti, tai gal ir visai kiti zodziai atsiras  smile.gif

gal galima visa tai dar paprasciau ir zaismingiau padaryti, jei nesinori eiliu? pvz. pasakok koki pasakojima, kad tau paprasciau butu vaizdziai isivaizduot... na tarkim,
... iki siol buve du nedideli upeliukai subego i viena didele upe... gal del to ir ta vieta, kur upes iteka viena i kita yra vadinama santaka... o tai taip panasu i santuoka smile.gif
kiekvienas upeliukas (Ieva ir Jonas) is savo seimu atsinese vertybes, prisiminimus, seimos isivaizdavima... patapus didele upe, jiems reikes savus krantus, upes vingius atrast...
Mieli teveliai, be jusu rupescio ir meiles, akylos akies, sitie upeliukai gal butu pasuke visai kitomis vagomis... bet dabar jau laikas leisti savo vaikams plaukti viena bendra upe... kartais ji gali patvinti kaip pavasari, kartais gali nusekti del sausros, bet nebijokit smile.gif sie du nauji zmones tvirtai nusprende buti kartu iveiks visas negandas... bukite salia sios naujos seimos, dziaukites su jais, padekite, jei matysite, kad reikia vyresniuju pagalbos... tiesiog bukite draugais  smile.gif ir jei kartais jaunoji seima nepasakys garsiai aciu uz jusu pagalba ir parama, tai tikrai ne is nedekingumo... tiesiog kopinejant medu kartais labai apsala sirdis ir apsvaigsta galva smile.gif
...

nu ir pavariau  doh.gif jauciu, kad pati ta ir panaudosiu  lotuliukas.gif
sorry, jei tau Jolkuce ne i tema  ax.gif

Aciu 4u.gif mintis grazi, bet butent tai vel eiliavimai ir pasakos o dar beto tokio ilgio smile.gif Ne tokiu pati atsisakiau ir tenorejau 3imis sakiniais pasakyt ar padekot trumpai drutai, kad tokiu karsciu nevarginti zmoniu doh.gif
Ir da klausymas,o kaip rekomenduojat geriau pirma tosta atvaziavus i kavine sakyt uz jaunuosius, poto leist pavalgyt ir poto uz tevus, ar iskart po jaunuju uz tevus? g.gif
Atsakyti