Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(vikute62 @ 2010 07 14, 17:17)
aga, jeigu dar prasilenktume kur tą dieną, susimojuotume bigsmile.gif  biggrin.gif

Silutes rajone nebent kazkur mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(mazmona @ 2010 07 14, 17:17)
Išgerk kokių vaistų, nes jei taip ir toliau - nebegalėsi dirbt, nuo nemiegojimo ir streso pervargsi ir nieko nebenorėsi...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 14, 15:43)
Vajetau pasnekute taip graziai pasiruose tikiuosi ir as taip pat pasistenksiu....
tik vis neprisedu iki galo sedziu pas tavu Plateliuose mintys skraido,ryt grysiu ir reiketu kibti...
taip tingisi...visos plusa grazu ziureti!!!

smile.gif o mano vyras vakar isvyko i platelius dirbti, bet manes neeme, nes as nesu buvusi, nors klaipedoj gyvenu.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 14, 13:11)
PASAKA APIE BOBULĮ IR DZIEDULĮ

Šią pasaką kažkada buvau radus internete, taip pat naudojau laikraščiui.
Dar yra Cipkus su Ciba. Eiliuoti pasakojimai Svetlanos Žadeikienės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitatuka: 14 liepos 2010 - 15:37
sveikos darbstuoles,man irgi kuo toliau tai tragiiska darosi su tais mano darbeliais,susiruosiau siand atspauzdint netikra liudijima,paziuret kaip man ten tos puses atsispausdins,tai isvis mistika kazkokia atsispausdino tik mano duomenis kuriuos surasiau o pacio liudijimo zodziu jokiu ner,ta pavirsutine puse isvis lapas islindo tuscias doh.gif ar as cia ka primakalojau?o gal kad dazai spalvoti man pasibaigia? ir jus dejot ruzava toki popieriu ar daret viso dokumento ruzava fona koki?as visai zalia situose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
Mergos as bijau, nezinau ko cry.gif alia jau stresas jama, ainu gi tik liudininke i su keliais zaidimais, alia kazko i kelnes trydalioju lotuliukas.gif tai kas man kompanija palaikys Vilniuje si penktadieni liepos 16? bigsmile.gif Ar bus tokiu , besiruosianciu kanciu keliais praeit lotuliukas.gif Tiesa kiek mokejot ar kuri emet ziedlapius barstymui po baznycios ant jaunuju g.gif unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 07 14, 16:31)
Šią pasaką kažkada buvau radus internete, taip pat naudojau laikraščiui.
Dar yra Cipkus su Ciba. Eiliuoti pasakojimai Svetlanos Žadeikienės.

Bet ten dar vienas eilerastis naujas ar skaitei?
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 14, 16:49)
Bet ten dar vienas eilerastis naujas ar skaitei?

doh.gif ot nepastebejau ,kad parasei
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 14, 16:48)
Mergos as bijau, nezinau ko cry.gif alia jau stresas jama, ainu gi tik liudininke i su keliais zaidimais, alia kazko i kelnes trydalioju  lotuliukas.gif  tai kas man kompanija palaikys Vilniuje si penktadieni liepos 16? bigsmile.gif  Ar bus tokiu , besiruosianciu kanciu keliais praeit  lotuliukas.gif  Tiesa kiek mokejot ar kuri emet ziedlapius barstymui po baznycios  ant jaunuju g.gif  unsure.gif ?

Laikykis, oi laikykis už balionėlio 4u.gif
Žiedlapius gavom nemokamai, nes visam pulkui visas puokštes vienoj vietoj darė. Tai nepagailėjo.
Atsakyti
gal galima būtų prisijungimo duomenis, kur visos svočių mintys sudėtos?
Atsakyti
aš prašiau, bet nei viena neatsiuntė
Atsakyti
Labas vakaras,
Galvojame tėveliams įteikti varpelius - tik vat pritrūko išminties kokius žodžius būtų galima pasakyti įteikiant tuos varpelius ax.gif Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 07 14, 20:23)
aš prašiau, bet nei viena neatsiuntė

Issiunciau i az

Siandien bandziau pirkinetis...eina sau... pinigeliai kad byra.... neskaitant to, kad medalius darysiu pati, daug ka kita darysiu pati... nu bet jau ir tos smulkmenos pakainuoja... doh.gif ar tik nereiks keisti scenarijaus... g.gif
I kokia suma zadat itilpt? arba jau buvusios svociutes, kiek apytiksliai isleidot?

Mazmona o kokius tu markerius pirkai, paprastus,ar kokius specialius? As tai sakiau darysiu ta simfonija ant pagalves, ne ant paklodes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 14 liepos 2010 - 21:42
QUOTE(linoze @ 2010 07 14, 15:54)
oi laikykites, mielosios drinks_cheers.gif
man nuo sian lygiai menuo,bet kol kas stresas labiausiai del mazosios, kad nesusirgtu,ir kad gerai pasiliktu su kuma bigsmile.gif

M an irgi lygiai menuo!ar ka nors pasidarei?as keleta daikciuku tenusipirkau mazai,bet reikes i bazes vaziuot tu suvenyriuku paieskot dovaneliu!pagalve turiu tik kompe dar nenunesiau padaryt!zodziu medine sirdute nusipirkau su ja dar irgi nepradejau...siaubas baisu..
gerai jok sese padeda va torta lankstyt,laivukus!mastau dar filmuka padaryt apie jaunuosius,bet problemele per kur ten pardodyti?12 val?
siaubas jau ir as pergyvenu o kaip kitos neisivaizduoju!
akmenuku Venspili zadu pasirinkti sese gyre jok ten labai grazus!
scenariju nebaigineju irgi ,nu uzturesiu reikalu,kita savaite atostogas turesiu taip noresis pailset ,bet kai atsigulu vakare negaliu mintys apie vestuves,ka pasidaryt!ir dabar seimyna miega!o as kaip kiekviena dienele ilindusi cia mastau ka pasidaryt?
Atsakyti