Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

Vajetau pasnekute taip graziai pasiruose tikiuosi ir as taip pat pasistenksiu....
tik vis neprisedu iki galo sedziu pas tavu Plateliuose mintys skraido,ryt grysiu ir reiketu kibti...
taip tingisi...visos plusa grazu ziureti!!!
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 14, 15:35)
Mane net pyyyyykina nuo streso zinokit  bijau.gif  bijau.gif  bijau.gif kazkoks kosmaras.. nieko nebenoriu verysad.gif

vaje, turbut kita savaite as irgi strese busiu unsure.gif tau kada? si savitgali?
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 07 14, 16:47)
vaje, turbut kita savaite as irgi strese busiu unsure.gif  tau kada? si savitgali?

man 24d.. unsure.gif
Atsakyti
oi laikykites, mielosios drinks_cheers.gif
man nuo sian lygiai menuo,bet kol kas stresas labiausiai del mazosios, kad nesusirgtu,ir kad gerai pasiliktu su kuma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 07 14, 16:54)
oi laikykites, mielosios drinks_cheers.gif
man nuo sian lygiai menuo,bet kol kas stresas labiausiai del mazosios, kad nesusirgtu,ir kad gerai pasiliktu su kuma bigsmile.gif

4u.gif

Nu jei mano mazoji susirgtu-tai amen juze biggrin.gif Nes kartu vesiuos,ner kam palikt biggrin.gif Mama ten ja pades priziuret ir sesike..Bet palikt negaliu niekaip schmoll.gif Bo nakti nemiega be manes- (.)(.) reikia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vajezau.uzjauciu.manoji jau pabus as tikiuos.pabandysim keleta repeticiju padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 07 14, 17:00)
vajezau.uzjauciu.manoji jau pabus as tikiuos.pabandysim keleta repeticiju padaryt blush2.gif

as pora menesiu repeticijas namie dariau,tai ismokom bendrom jegom uzmigt savarankiskai doh.gif lotuliukas.gif Mamukui palikau-tai nuo 1h lyg 7 ryto ant ranku pralaike doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mamukas tai visai nepasilieka,po to kai isleido mus i leda liepsnojanti,ir parlekem begom is puses spektaklio,sako pirsliai galit eit su pirslyte,as neapsiimu,bet mb sesuo kuma mazosios,sako nebijokit,susitvarkysim g.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 14, 15:52)
man 24d..  unsure.gif

tą pačią dieną ir man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 07 14, 17:12)
tą pačią dieną ir man 4u.gif

friends.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 14, 16:14)

aga, jeigu dar prasilenktume kur tą dieną, susimojuotume bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 14, 14:52)
man 24d..  unsure.gif

Išgerk kokių vaistų, nes jei taip ir toliau - nebegalėsi dirbt, nuo nemiegojimo ir streso pervargsi ir nieko nebenorėsi...
Atsakyti