Vajetau pasnekute taip graziai pasiruose tikiuosi ir as taip pat pasistenksiu....
tik vis neprisedu iki galo sedziu pas tavu Plateliuose mintys skraido,ryt grysiu ir reiketu kibti...
taip tingisi...visos plusa grazu ziureti!!!
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 14, 15:35)
Mane net pyyyyykina nuo streso zinokit kazkoks kosmaras.. nieko nebenoriu
vaje, turbut kita savaite as irgi strese busiu tau kada? si savitgali?
QUOTE(vikute62 @ 2010 07 14, 16:47)
vaje, turbut kita savaite as irgi strese busiu tau kada? si savitgali?
man 24d..
oi laikykites, mielosios
man nuo sian lygiai menuo,bet kol kas stresas labiausiai del mazosios, kad nesusirgtu,ir kad gerai pasiliktu su kuma
man nuo sian lygiai menuo,bet kol kas stresas labiausiai del mazosios, kad nesusirgtu,ir kad gerai pasiliktu su kuma
QUOTE(linoze @ 2010 07 14, 16:54)
oi laikykites, mielosios
Nu jei mano mazoji susirgtu-tai amen juze Nes kartu vesiuos,ner kam palikt Mama ten ja pades priziuret ir sesike..Bet palikt negaliu niekaip Bo nakti nemiega be manes- (.)(.) reikia
vajezau.uzjauciu.manoji jau pabus as tikiuos.pabandysim keleta repeticiju padaryt
QUOTE(linoze @ 2010 07 14, 17:00)
vajezau.uzjauciu.manoji jau pabus as tikiuos.pabandysim keleta repeticiju padaryt
as pora menesiu repeticijas namie dariau,tai ismokom bendrom jegom uzmigt savarankiskai Mamukui palikau-tai nuo 1h lyg 7 ryto ant ranku pralaike
mano mamukas tai visai nepasilieka,po to kai isleido mus i leda liepsnojanti,ir parlekem begom is puses spektaklio,sako pirsliai galit eit su pirslyte,as neapsiimu,bet mb sesuo kuma mazosios,sako nebijokit,susitvarkysim
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 14, 16:14)
aga, jeigu dar prasilenktume kur tą dieną, susimojuotume
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 14, 14:52)
man 24d..
Išgerk kokių vaistų, nes jei taip ir toliau - nebegalėsi dirbt, nuo nemiegojimo ir streso pervargsi ir nieko nebenorėsi...