Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(MagnolijaB @ 2010 07 13, 15:04)
Laikraštį MB susitarė atspausdins spaustuvėj, kiek tai kainuos dar nežinau, svečių bus apie 80, bet užsakom 100 vnt, nes kaina dėl kelių dešimčių egzempliorių nesiskirs.
Etiketes ant butelių daromės tik sau, kurias vežiosimės, išsipirkinėjimams, dovanoms.

O aš norėjau paprašyti, gal turit kuri išsisaugojusi piršlio kalbą, kur atvažiavus pas jaunąją giria jaunikį, koks jis turtingas: kažkas taip ....aslos sūriais grįstos.... neberandu  blush2.gif

Aciu Magnolija supratau reiskiasi reikia praktiskai kiekvienam sveciui po laikrasti.

O mums aciu dievui situ dalykeliu is pirslio puses (pirslio kalba)nereikia.Jaunoji prase be visu situ grozybiu.
Atsakyti
man atrodo kad daug kiekvienam po viena laikrscio egzemplioriu.mes darom mazdaug kievienai seimai (jaunuju paklausem mazdaug kiek ju bus)plius kelis pridejom.o mano broliene,taupydama lesas padare tik jauniesiems ir ju teveliams, juk jiems aktualiausia.
nezinau, man tai protingiausia seimai atrodo, kam gi vyrui ir zmonai namo nestis 2 vienodus laikrastukus? blink.gif
Papildyta:
o etikeciu is pradziu galvojau tik kelius buteliyus pasidaryt su jom,ispirkai stalo gal po baznycios pasivaisinti.bet dabar jei spesiu gal ir visu butelius papuosiu blush2.gif
Atsakyti
jei reiktų laikrščius spausdintis kažkur patiems, tai daryčiau maždaug 50 vnt. / 80-čiai žmonių
Atsakyti
as viska spausdinu namuose, su savo printeriu. smile.gif
Papildyta:
panasiai ir iseina pas mane.36zmonem padariau 20vnt laikrastuko thumbup.gif
Atsakyti
[quote=linoze,2010 07 13, 15:13]
man atrodo kad daug kiekvienam po viena laikrscio egzemplioriu.mes darom mazdaug kievienai seimai (jaunuju paklausem mazdaug kiek ju bus)plius kelis pridejom.o mano broliene,taupydama lesas padare tik jauniesiems ir ju teveliams, juk jiems aktualiausia.
nezinau, man tai protingiausia seimai atrodo, kam gi vyrui ir zmonai namo nestis 2 vienodus laikrastukus? blink.gif
Logiska, is tiesu gi visiems nereikia.Svarbiausia tevams ir visokiom babytems ir tetulytems i kaima parsivezti zmonems parodyti g.gif
Atsakyti
I pasta idejau keleta sudeliotu darbeliu. smile.gif
Isakymus spausdinau ant grazaus raudono lapo kur su angeliukais, tai del to ten taip isdestyta. smile.gif
Papildyta:
Gal kas turit zodzius prie kapo skaityti? Ta prasme, kad atvede parodyti savo isrinkta ar panasiai?
Atsakyti
panos,o ka jus pirkdavot prizinems vietoms pamergems ir pabroliams uz saldinima degtynes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 13, 10:12)
Visi darbai liuks..Pasnekute buk gerute biggrin.gif ..man jau sestadieni startas...pamaciau  bonke su pavarde ir negaliu..MAN IRGI REIKIA)))Labai prasau papasakok kaip padaryt. 8 raides pavarde turi.. g.gif tilps??maldauju...neturiu laiko skaityt visko...

Pas mano jaunąją 7 raidės buvo. Bet raidė raidei nelygu. O talpinti galima kiek norit - tik smulkesnes darykit. Aš tai iš akies dariau (turiu patirties įvairiuose rankdarbiuose bei "akimatį" hihihi.gif) O kas nepasitikit savo akimačiu, tai apjuoskit siūlu stiklainį ir išmatuokit. Primeskit, kad viduje bus dar mažiau vietos kokiais 0,5 cm. Tada, bent jau aš ėmiau paprikas ir agurkėlius. Agurkėlius užpyliau dubenyję verdančiu vandeniu, o per tą laiką pjaustinėjau raides. Tada degtine dezinfekavau stiklainiuką, pridėjau prieskonių, drusko geroookai daugiau, nei valgomiems konservams. Sudėjau prie sienelių raides, viduryje sugrūdau agurkus, užpyliau verdančiu vandeniu ir užsukau. Viskas. 4u.gif
O galima, manau, ir saldžius daryti iš obuolių, kriaušių ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 13, 12:06)
taip norisi suvalgyti:)

nono.gif na, na, negalima, reikia saugoti tongue.gif

O už pagiras dėkui visoms. Smagu buvo ruoštis, tai ir išėjo tiek. Bet dar visokių smulkių žaidimų buvo kalnas priruošta, o neprireikė. Bala nematė, geriau daugiau, nei per mažai.
Papildyta:
QUOTE(ERA @ 2010 07 13, 15:07)
reiskiasi reikia praktiskai kiekvienam sveciui po laikrasti.

Tikrai nereikia. Padariau po egzempliorių kiekvienai šeimai ir pasakiau, kad į kiekvienus namus irgi neneša tiek egzempliorių, kiek namuose žmonių gyvena. Ir kam to reikia? Turės vieną, tai gal kaip atminimą laikys, o jei krūva - tai jau ir mėtis. O jums vistik pinigus mokėt... Žinau, jei kažkur spausdinat, tai po 20 vnt niekas net neima. Bet aš tai ant A3 spausdinausi tiek, kiek reikia ir užteko.
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 13, 17:19)
panos,o ka jus pirkdavot prizinems vietoms pamergems ir pabroliams  uz saldinima degtynes? g.gif

Net nepagalvojau ten ką nors dovanot - gi jie ir taip jau turėjo būt apsalę rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 13 liepos 2010 - 16:27
Pasnekute, o kokios talpos cia pas jus stiklainis tas..aciu)

QUOTE(kiskis @ 2010 07 13, 14:56)
I pasta idejau keleta sudeliotu darbeliu.  smile.gif
  Isakymus spausdinau ant grazaus raudono lapo kur su angeliukais, tai del to ten taip isdestyta.  smile.gif
Papildyta:
Gal kas turit zodzius prie kapo skaityti? Ta prasme, kad atvede parodyti savo isrinkta ar panasiai?

Ar tikrai jums to reikia...manau jau ten tai tikrai reikia patylet g.gif sorry....

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 13, 16:19)
panos,o ka jus pirkdavot prizinems vietoms pamergems ir pabroliams  uz saldinima degtynes? g.gif

Ar pripirkau niekuciu is tokio puslapiuko vieno..bet negaliu dabar surasti((( ziopla kokia...
surasiu tai mesiu..
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 13, 07:56)
bis.gif

Mes po 10lt nepagailėjom. Netoli CMB buvo mažoji Norfa, tai kai jau pagėrėm šampano ir atplėšėm jaunuosius nuo fotografo, sakau: dabar esat šeima ir prasideda kasdieniai rūpesčiai. Įsivaizduokit - vėlus vakaras, parduotuves tuoj uždarys, o jūsų laukia alkana šeima. Turit kuo greičiau apsipirkti (Na, daugiau buvo tų žodžių, bet mintis tokia). Ir jaunieji tekini į parduotuvę. Jaunikis pirmas nuspaudė. Nepalaukė nuotakos, besermatis. Kur ten jai su visais sijonais. Tai ir apsipirko pirmas.  Tada liepėm papasakot, ką gamins iš to, ką nupirko. Žodžiu, išėjo taip, kad jaunasisi ir geresnę vakarienę padarys, ir greičiau. Tai pareigas ir aprūpinti, ir gaminti jam ir priskyrėm  lotuliukas.gif O jaunajai - tik nagelius dažyti  lotuliukas.gif
Bet tai gerai, kad nusiuntėm juos į tą pardę, mat gamtoje paaiškėjo, kad jaunieji maistą pamiršo, tik gėrimus susidėjo  doh.gif (čia mums jaunieji norėjo palengvint dalią, bet... ) tai taip ir kramtėm jaunųjų nupirktas dešrytes.
O šeimos biudžetą žadėjom su kruopom rinkti, bet irgi nespėjom  verysad.gif
Bet šiaip tai vyyyyyyysko užteko, visi susiriesadmi dėkojo. Vakar (pirmadienį) dar "ant pabalių" pasikvietė, tai net pavargau nuo liaupsių. Patyliukais sau galvoju - statysit paminklą, ar ką  g.gif  lotuliukas.gif  Žodžiu, įvyko susigiminiavimas  alc.gif  lotuliukas.gif

Saunu... labai aciu mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos svociutes,

Arteja ta diena doh.gif , sis sestadienis jau....
Atrodo daugmaž jau viskas susidėliojo į savo vietas. Baigėm kurti filmuką su Movie Makeriu, pažadų tortą baigiau.... Bet neturėdama patirties noriu jūsų paklausti kiek piršliai turi turėti butelių ir kam jų reik.... Na suprantu, kad stalo išpirkimui, bet kam dar? Na apsiklijavau 4 butelius šampano tom vestuvinėms etikėtems, porą butelių baltos ir keletą tų netikrų ( ale baltos, saldžios, putojančio). Kada tie piršliai turi vaišinti? Gamtoje? Būkit geros apšvieskit mane, labai ačiū...
O popieriniai ilaminuoti medaliai neatrodys prastai..... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 13, 17:50)
Pasnekute, o kokios talpos cia pas jus stiklainis tas..aciu)

Kažkur pusės litro. Bet gi niekas nedraudžia ir trilitrinio pasidaryt. Aš dariau galvodama, kad tik kuo mažiau svorio tampyt reikėtų.

Va, dar kokį dyvą dariau gamtoje, kai žaisti pavargom, o ir šiap prasmingas ir gražus dalykas:
Akmenys
Išimamas stiklainis su dideliais akmenimis
- Ar stiklainis pilnas?
Visi pritaria.
Tada pilti smulkius akmenukus.
- Ar stiklainis pilnas?
Visi pritaria
Tada pilti maišelį smėlio
- Ar stiklainis pilnas?
Visi pritaria
Tada imti du puodelius kavos ir supilti
- Ar stiklainis pilnas?
Visi pritaria
- Taigi, dabar įsivaizduokite, kad šis stiklainis yra jūsų gyvenimas.
- Didieji akmenys simbolizuoja svarbiausius jūsų gyvenimo dalykus: šeimą, vaikus, mylimąjį (-ją), sveikatą, darbą. Net jei visa kita dingtų, jie vis vien liktų jums svarbūs ir suteiktų jūsų gyvenimui prasmę.
- Smulkūs akmenėliai yra antraeiliai, mažiau svarbūs dalykai: butas, studijos, automobilis.
- Smėlis simbolizuoja visai nesvarbius, nereikšmingus, netgi lėkštus dalykus. Ir jei jūs iš pradžių pilsite smėlį, tai neliks vietos nei dideliems akmenims, nei smulkiems akmenėliams.
- Skirkite daugiau dėmesio svarbiems dalykams. Rūpinkitės savo sveikata. Liks pakankamai laiko darbui ir namų ruošai, ir vakarėliams, ir kitkam. Rūpinkitės pirmiausia didžiausiais dalykais, nes tik jie yra tikrai vertingi, nusistatykite teisingus prioritetus, o visa kita – tai tik smėlis.
(Tikėkimės, kad kas nors paklaus (arba ne;))
- O ką reiškia tie du puodeliai kavos?
- Džiaugiuosi, kad paklausėte.

NESVARBU, KOKS PILNAS BŪTŲ JŪSŲ GYVENIMAS, PORAI PUODELIŲ KAVOS SU GERAIS DRAUGAIS VISUOMET TURI ATSIRASTI LAIKO

Patiko visiems, irgi dar nematytas thumbup.gif

Atsakyti