Rodaus, ką turėjau. Visko nenufotografavau, bet nors kiek. Išlankstytą tortą stalo išsipirkimui jau anksčiau rodžiau, tai nekartosiu. Jei kam įdomu - temos pradžią pavartykit.
tortukas - pažadukas. Gerai suėjo
Akmenukai "šeimos pamatams". Buvo smagu stebėti, su kokiu entuziazmu jaunasis rinko ir mėtė akmenėlius į vandenį.
beje, prieš tai surakino širdeles, išmetė raktus, išsiunėtė užsakymą gandrui, sulankstę į lėktuvėlį, nešė nuotaką per tiltą, o piršlys, kad ir nulaužta koją biški apsygydęs, piršlienę truputį panešėjo (dėl foto )
3 tokios taurelės buvo pasirinkt saldžiam, rūgščiam ar karčiam gyvenimui (JYSK). Deja, per fotografą jų nespėjom panaudoti
Komendantų antpečiai. Mano rankų darbas.
Išlydėjimui nakčiai: šalikėlis jaunajai, jaunikiui - rankšluostėlis, abiems - pagalvėlė-špargalkėlė su meilės melodija
Medaliai. Pagrindas - blynelis iš molio, kurį pati dariau ir įšdegiau, o piešinėlius SM gavau, atsispausdinau ir priklijavau.
Popierinės gulbės jauniesiems. Su įdaru
Darbų pasirinkimas. Nebetalpinau į dėžes visokio gėrio, tai nusprendžiau daryt tokį paplokščią, kur tik galiukus po viduriuku priklijavau, o visi jie laisvi ir nesunkai plėšiasi. Irgi liko nepanaudotas per tą fotografą... Žadu per sugrąžtus aš jiems jį nuvežt, kaip ir dar kelis neblogus dalykiukus, kurių nespėjom.
Bus daugiau
pasnekute-nu tu ir saunuole! Taip viska skrupilingai padarei.. Toki zmogu turet giminej-tai visi prasytu svociaut
Tortuka darei is kokio cia poroeriaus,kartono,sidabrinio? Lb grazu as is paprasto pasilaksciau jua biski..ir nzn ka daryt,kaip dazyt reiks ot dura,nepagalvojau su spalvotu lankstyt
Isvis esu atsiputus paskutiniu metu sukneles dar neturiu,darbu ti puse padaryta,po Palanga lakstau
Papildyta:
ir kai[p ramunes ziedo ta skrituliuka lipdei,kad butu gali atplest po ziedlapi?
Tortuka darei is kokio cia poroeriaus,kartono,sidabrinio? Lb grazu as is paprasto pasilaksciau jua biski..ir nzn ka daryt,kaip dazyt reiks ot dura,nepagalvojau su spalvotu lankstyt
Isvis esu atsiputus paskutiniu metu sukneles dar neturiu,darbu ti puse padaryta,po Palanga lakstau
Papildyta:
Toliau:
"Medaus korys" stalo išsipirkimui. Buvau radus širšių lizdą tuščią ir galvojqu, gql kur prie kūrybos pravers, bet taip ir stovėjo, kol pravertė vestuvėms
"Sparneliai" pabroliukų gulbių šokiui. Yra ir sijonėliai, bet nuotrauka prasta. O iš "įvykio vietos" nuotraukų dar nėra. Va šitas dalykas tai labai suėjo. Neįvyko, kada planavom dėl laiko stokos (vis per tą nelemtą fotografą). Bet ryte du "įšilę" pabroliukai ėmė dveise šokti-stripinėti. Tai mes greitai juos tik šmurkšt ir aprengėm. Tada ir kiti prisidėjo. Žodžiu, visi juokais leipo iki isterijos.
O čia mano pasididžiavimas - iPuodas vietoj tardicinių įrankių dovanojimo visus juos paverčiau "moderniomis technologijomis. Į iPuodą instaliavau daug naudingų programų, su visomis supažindinau, pamokiau kaip naudotis, žodžiu, buvo geeeeeras. O ir nematytas-negirdėtas dalykas. Pačią iPuodo idėją tai kažkur internete susižvejojau, turiu prisipažint, bet "programinę įrangą" į vidų dėjau ir tekstus tai jau pati kūriau
Meilės receptų knygelė. Viršelis mano patobulintas taip pat SM pagalba Labai gerai irgi gavosi. Daug ir smagiai prirašė.
šniūrelis-kelrodis irgi stalo išsipirkimui
Pavardės konservai. Tai mamytė susigraudino. O ir kitiems svečiams padarė įspūdį.
Kojinytės su saldainiukais vaikelio lyties spėjimui. Jas sukabinau, sutvirtinau tarpusavy su 2 raktų pakabukais kur su pėdutėm
Buvo, žinoma, ir laikraštis, ir saldainiai su jaunųjų foto, ir medaus mėnesio poilsinis kelialapis į vieną tokią giminių sodybą. Jie ukininkauja, bet nei ten aplinka sutvarkyta įpatingai, nei kas. Bet jau kad prikūriau visokių mandrybių, kaip pvz.: pasivažinėjimas keturračiais ir šalia traktoriaus nuotrauka; egzotinių gyvūnų zoologijos sodas, o šaliai - visi auginami gyvuliai, paukščiai, net musę pritraukiau ir nufotkinau Na ir t.t. ir pan. Žodžiu, dar vienas dalykas, kuriuo didžiuojuos padarius, bet nežinau, ar galiu svetimus kiemus demonstruot, kad kas nesupyktų ar neįsižeistų
Na, kuomi čia dar nepasigyriau? Jau nežinau, nes turėjom visko ir prisidarę ir prisipirkę kaip bepročiai. Su tokiu fotografu ir jo noru vien tik fotkint, tai galėjom visai be žaidimų ir be nieko būt. O to, ką turėjom, dar 2 vestuvėm užtektų nesikartojant.
Ai, dar galiu pasakyt, kad laaaabai jau sužavėti pabroliukai buvo futbolu su agurkais Tuo pačiu ir pasaulio futbolo čempionatą pagerbėm
Papildyta:
Ačiū už komplimentus, bet daugiau nenoriu (bent jau šiandien )
Tortukas - iš paprasčiausio kartono. Beje balto. Jį apipurškiau auksiniais dažais, likusiais nuo Kalėdų papuošimų darymo. Bet... Bepurškiant auksiniai baigėsi ir teko suktis su nuo vyro nugvelbtais automobiliniais sidabriniais. Kaip tokia chimička, skaitau, visai neblogai gavosi
Ten 2 skrituliukai - pašte bendarm radau tokį šabloną. Tai su vienu, ant kurio gražūs žodžiai, priklijavau lapelių galus, o kito tik kraštelį patepiau ir uždengiau tuos žodžius. Realiai jis biški atvėpęs, bet visai nedaug.
Papildyta:
Dar, (nors, atrodo, šiandien jau visą temą užpildysiu savo įspūdžiais )
Likau labai sužavėta suknelės nuomotojos žodžiais. Kai pridaviau, tikėjaus, kad ji tuoj puls žiūrėt ar kas nesugadinta, ar koks raištelis nepamestas, o ji net maišo neprasegė. O aš tą suknią buvau žiauriai priprakaitavus, o skalbt uždraudė. Tai jau laukiau bent pabambėjimo, o ji sako: klientas ne už tai tokius pinigus moka, kad pats tvarkytų rūbelį. Va. Aš irgi tą patį galvojau, bet kažkaip laukiau pabambėjimo. Ir nesulaukiau
"Medaus korys" stalo išsipirkimui. Buvau radus širšių lizdą tuščią ir galvojqu, gql kur prie kūrybos pravers, bet taip ir stovėjo, kol pravertė vestuvėms
"Sparneliai" pabroliukų gulbių šokiui. Yra ir sijonėliai, bet nuotrauka prasta. O iš "įvykio vietos" nuotraukų dar nėra. Va šitas dalykas tai labai suėjo. Neįvyko, kada planavom dėl laiko stokos (vis per tą nelemtą fotografą). Bet ryte du "įšilę" pabroliukai ėmė dveise šokti-stripinėti. Tai mes greitai juos tik šmurkšt ir aprengėm. Tada ir kiti prisidėjo. Žodžiu, visi juokais leipo iki isterijos.
O čia mano pasididžiavimas - iPuodas vietoj tardicinių įrankių dovanojimo visus juos paverčiau "moderniomis technologijomis. Į iPuodą instaliavau daug naudingų programų, su visomis supažindinau, pamokiau kaip naudotis, žodžiu, buvo geeeeeras. O ir nematytas-negirdėtas dalykas. Pačią iPuodo idėją tai kažkur internete susižvejojau, turiu prisipažint, bet "programinę įrangą" į vidų dėjau ir tekstus tai jau pati kūriau
Meilės receptų knygelė. Viršelis mano patobulintas taip pat SM pagalba Labai gerai irgi gavosi. Daug ir smagiai prirašė.
šniūrelis-kelrodis irgi stalo išsipirkimui
Pavardės konservai. Tai mamytė susigraudino. O ir kitiems svečiams padarė įspūdį.
Kojinytės su saldainiukais vaikelio lyties spėjimui. Jas sukabinau, sutvirtinau tarpusavy su 2 raktų pakabukais kur su pėdutėm
Buvo, žinoma, ir laikraštis, ir saldainiai su jaunųjų foto, ir medaus mėnesio poilsinis kelialapis į vieną tokią giminių sodybą. Jie ukininkauja, bet nei ten aplinka sutvarkyta įpatingai, nei kas. Bet jau kad prikūriau visokių mandrybių, kaip pvz.: pasivažinėjimas keturračiais ir šalia traktoriaus nuotrauka; egzotinių gyvūnų zoologijos sodas, o šaliai - visi auginami gyvuliai, paukščiai, net musę pritraukiau ir nufotkinau Na ir t.t. ir pan. Žodžiu, dar vienas dalykas, kuriuo didžiuojuos padarius, bet nežinau, ar galiu svetimus kiemus demonstruot, kad kas nesupyktų ar neįsižeistų
Na, kuomi čia dar nepasigyriau? Jau nežinau, nes turėjom visko ir prisidarę ir prisipirkę kaip bepročiai. Su tokiu fotografu ir jo noru vien tik fotkint, tai galėjom visai be žaidimų ir be nieko būt. O to, ką turėjom, dar 2 vestuvėm užtektų nesikartojant.
Ai, dar galiu pasakyt, kad laaaabai jau sužavėti pabroliukai buvo futbolu su agurkais Tuo pačiu ir pasaulio futbolo čempionatą pagerbėm
Papildyta:
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 12, 18:06)
pasnekute-nu tu ir saunuole! Taip viska skrupilingai padarei.. Toki zmogu turet giminej-tai visi prasytu svociaut
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū už komplimentus, bet daugiau nenoriu (bent jau šiandien )
Tortukas - iš paprasčiausio kartono. Beje balto. Jį apipurškiau auksiniais dažais, likusiais nuo Kalėdų papuošimų darymo. Bet... Bepurškiant auksiniai baigėsi ir teko suktis su nuo vyro nugvelbtais automobiliniais sidabriniais. Kaip tokia chimička, skaitau, visai neblogai gavosi
Ten 2 skrituliukai - pašte bendarm radau tokį šabloną. Tai su vienu, ant kurio gražūs žodžiai, priklijavau lapelių galus, o kito tik kraštelį patepiau ir uždengiau tuos žodžius. Realiai jis biški atvėpęs, bet visai nedaug.
Papildyta:
Dar, (nors, atrodo, šiandien jau visą temą užpildysiu savo įspūdžiais )
Likau labai sužavėta suknelės nuomotojos žodžiais. Kai pridaviau, tikėjaus, kad ji tuoj puls žiūrėt ar kas nesugadinta, ar koks raištelis nepamestas, o ji net maišo neprasegė. O aš tą suknią buvau žiauriai priprakaitavus, o skalbt uždraudė. Tai jau laukiau bent pabambėjimo, o ji sako: klientas ne už tai tokius pinigus moka, kad pats tvarkytų rūbelį. Va. Aš irgi tą patį galvojau, bet kažkaip laukiau pabambėjimo. Ir nesulaukiau
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 07 12, 15:23)
Kilo klausimas, esu buvusi vestuvėse, ir po pirmojo piršlio tosto, paprašomi jaunųjų tėvai pradėti vakarą ir sušokti šokį. Ar kuri girdėjot tokį dalyką? Ar kas darys?
girdejaau ir maciau,tevai susoka,poto ir porom apsikeicia,tai reiskai kad tevai atidaro vestuves,kazkas panasaus,na cia pas lenkus vestuvese buvo,nezinau kaip pas lietuvius
QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 12, 18:28)
na tu saunuole,labai viskas grazu ir idomu kai rasai ir pasakoji o kaip darei agurku zaidima?koki kamuoli pirkai?kokius agurkus trumpus ilgus?ant ko kabinai?kokios prizines vietos buvo?as ir mastau si zaidimuka daryt
ir kaip ta ipuoda pristatei kaip dovana antrai dienai tipo vietoj kocelo ir tt?tai kas viduje nelabai ir supratau
QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 12, 14:39)
Aš dariau taip (tik labai nesijuokit): worde nusistačiau kažkur 73proc lapo dydį. Tada ekrane matosi toks dydis, kaip realiai A4. Tada paėmiau tikro saldainio, kurį vyniosiu, popiriuką ir pridėdama prie ekrano taip sustumdžiau. Na, nenukriskit nuo kėdžių, kompiuteristės iš juoko, bet kai nemoki - nieko geriau, tai nors taip
Viršuj yra liniuotė su cm o šiaip tai gerbiu žmones, kurie patys randa sprendimą ir nesibėdavoja kitiems. Nieks po to nemato kaip padaryta - svarbu rezultatas.
pašnekutės pasiruošimas nerealus
Sveikos merginos, o kaip pazadu torta padaryti 2 aukstu? Pirma auksta su tarpeliais?
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 12, 18:41)
na tu saunuole,labai viskas grazu ir idomu kai rasai ir pasakoji o kaip darei agurku zaidima?koki kamuoli pirkai?kokius agurkus trumpus ilgus?ant ko kabinai?kokios prizines vietos buvo?as ir mastau si zaidimuka daryt
ir kaip ta ipuoda pristatei kaip dovana antrai dienai tipo vietoj kocelo ir tt?tai kas viduje nelabai ir supratau
Aš pirkau ilgavaisius agurkus (taigi vyrams taip svarbu ilgis ) Perrišau juostele, kur dovanas riša, palikau pakankamai ilgio, kad aplink liemenį užtektų ir agurkas kabėtų ties blauzdos viduriu (maždaug, nes nepažinojau nė vieno pabrolio ir ūgių nežinojau, tai taikiau ant dvimetrinių ). Prieš žaidimą pamerges paskyriau už sirgales/šokėjas ir liepiau išrinkt kiekvienam po agurką (specialiai rinkau kad būtų nevienodi - ilgesni, trumpesni, storesni. Koks kokia pamergei labiau patinka ). Na, pririšo ties liemeniu. Iš išgertų šampano butelių padarėm dvejus vartus ir davėm pripūstą paprastą didelį vaikišką kamuolį. Piršlys teisėjavo, o komandos rungtyniavo. Visi leipo juokais, net ir kiti, netolies įsikūrę 2 vestvių pulkeliai žiopsojo išsižioję. Mačas baigėsi rezultatu 1:1. Gal dar nebūtų pasibaigęs, bet vienas pabrolys gavo traumą - agurkas lūžo. Tai kitus ištiko priepuolis nuo isteriško juoko. Taip mačas ir baigėsi.
Prizai buvo vestuviniai pinigai. O kadangi mačas baigėsi lygiosiomis, tai kiekvienas gavo po lygiai.
Tą iPuodą pristačiau kaip moderniausią buiteis įrangą, tiesiog būtiną kiekvienuose namuose. Na, panašiai, kaip kad per teliką kokį šlamštą reklamuoja ir giria be proto, lyg jis pats namuose visus darbus nudirba be niekieno įsikišimo. O kas vidui - nelabai dar ir pasakojau, todėl ir nesupratot. O viduje - kaip ir priklauso - kočėlas, tarka, samtis, kaiurasamtis, mėsai muštukas, pleistras, bintas, spąstai. Kaip manot, kokias programas su jais galima "instaliuoti" į iPuodą?
Papildyta:
QUOTE(kiskis @ 2010 07 12, 18:41)
Sveikos merginos, o kaip pazadu torta padaryti 2 aukstu? Pirma auksta su tarpeliais?
Kai kas tiesiog pasidaro didesnį trafaretą. O aš tai dėjau papildomai į pirmo aukšto vidurį dėžučių. Gavosi truputį su tarpais, bet niekam tai neužkliuvo.
AS NERANDU ZODZIU ISLYDEJIMUI. vISI EILIUOTI. NENORIU EILIUOTU
QUOTE(linoze @ 2010 07 12, 15:42)
sveikos svociutes,sveikinu gerai atidirbusias praejusi savaitgali
turiu super extra kvaila klausima:kas darote skareles ir varpelio dovanojima,ar ta skarele su atributais yra kur pikrti ar pacios darote?
turiu super extra kvaila klausima:kas darote skareles ir varpelio dovanojima,ar ta skarele su atributais yra kur pikrti ar pacios darote?
As ir visas sveikinu su atliktu darbeliu, o nesklandumai pasimirs.
As tai pirkau, nes pati siut nemoku
va va as irgi ne siuveja o kur pirkai?
QUOTE(PACELUIKA @ 2010 07 12, 20:08)
AS NERANDU ZODZIU ISLYDEJIMUI. vISI EILIUOTI. NENORIU EILIUOTU
pas mane ta pati problema tik su tostu uz tevelius, nenoriu tu eiliu eilerastuku, man biskuti nuvalkiota.Ir siaip manau, geriau rezk kokia kalba is sirdies paprastai- tai bus 100 kart veringiau ir kitiems klausyt mieliau Butent as ta ir bandysiu padaryt paprastais gyvenimiskais zodziais