QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 12, 14:32)
Mes turėjom tokias puokštes šeštadienį prie +33 . Jei gėlės vysta - prasta gėlininkė ir daugiau pas ją neičiau. Ypač darant puokštes ant rankos yra paprasta sudėti į kolbutes kotelius, tai gėlytės patenkintos ir nė nesiruošė vyst. Minusas tokių puokščių - jautiesi laisvai ir pamiršti, kad ant rankos vistik gyvos gėlės, tai apdraskėm truputį tas puokštes. Bet čia jau ne floristės kaltė
Papildyta:
Ne, dar to negirdėjau
Papildyta:
1. Mes turėjom tokias puokštes šeštadienį prie +33 . Jei gėlės vysta - prasta gėlininkė ir daugiau pas ją neičiau. Ypač darant puokštes ant rankos yra paprasta sudėti į kolbutes kotelius, tai gėlytės patenkintos ir nė nesiruošė vyst. Minusas tokių puokščių - jautiesi laisvai ir pamiršti, kad ant rankos vistik gyvos gėlės, tai apdraskėm truputį tas puokštes. Bet čia jau ne floristės kaltė
2. Laikykitės Sveikatytės jums siunčiu su šiuo balionėliu
3. Bazėse jų yra keli. Norėjau sakyt iš traukinuko pusės, bet mačiau, kad ir iš kitos pusės jį jau stato . Na, iš senojo traukinuko pusės. Ot aiškiai pasakiau
Papildyta:
Ne, dar to negirdėjau
Papildyta:
1. Mes turėjom tokias puokštes šeštadienį prie +33 . Jei gėlės vysta - prasta gėlininkė ir daugiau pas ją neičiau. Ypač darant puokštes ant rankos yra paprasta sudėti į kolbutes kotelius, tai gėlytės patenkintos ir nė nesiruošė vyst. Minusas tokių puokščių - jautiesi laisvai ir pamiršti, kad ant rankos vistik gyvos gėlės, tai apdraskėm truputį tas puokštes. Bet čia jau ne floristės kaltė
2. Laikykitės Sveikatytės jums siunčiu su šiuo balionėliu
3. Bazėse jų yra keli. Norėjau sakyt iš traukinuko pusės, bet mačiau, kad ir iš kitos pusės jį jau stato . Na, iš senojo traukinuko pusės. Ot aiškiai pasakiau
ACIU UZ BALIONELI IR PATARIMUS
Buvau siandien uzsakyti puoksteles, tai man sake kad tas geles ismirko ir laiko taip paciai kaip kolbuteje. Kolbuteje nedes nes guzas ant rankos. Nu krc floroj simfonijoj uzsakiau, nu gal ten ne sudgelininkai )) Tikiuosi labai.
O mano suknele ryskiai oranzine ir darys is oranziniu herberu. Nu turetu buti grazu, bet kaip laikys pasakysiu kita pirmadieni. Tik pamasciau, kad jei matysiu kad vysta pamerksiu i vandeni kurnors ar apipurksiu, o jei nepades, nusiimsiu ir viskas. Pradziai nuotraukoms bus gerai