Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(JasVita @ 2010 07 12, 10:52)
Sveikos nuostabiausiosios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mes jau po visko... Šventė buvo  thumbup.gif  nepaisant to, kad buvo beprotiškai karšta.
p.s nors ir pirmas blynas buvo, bet tikrai neprisvilo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif saunuole, kad atlaikei ir karsti ir vestuves. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Sugalvojau toki bairi. Skaiciau delfyje ar l ryte straipsni apie senovines vestuves. Ir ten yra tokios apeigos. Kad uzdega lauza ir tada jaunieji ir ju tevai praso zemes, vandens, oro ir ugnies laimes, uztarimo ir t.t

Tai kai bus 24 val bus zibintu leidimas i ezera, galvoju ten suorganizuoti lauziuka ir padaryt ta navarota. O jis daromas taip, labai paprastai: sustoja visi aplink lauza ir pradeda po viena nuo jaunosios. zemei meta i ugni kruopu sauja, vandeniui sliuksteli sauja vandens, orui- papucia i ugni, o ugnei meta sauja gintaro dulkiu. Nu man cia atrodo super mintis. O jeigu jaunuju priesaika grazia padaryti prie tos ugnies ir tada ta rituala? Kaip jums atrodo?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galetumet atsiusti i el.pasta aina.lubaina@gmail.com netikra santuokos liudijima.Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PACELUIKA @ 2010 07 12, 10:56)
Sveikos,
Sugalvojau toki bairi. S

Tikrai gan originalu ir netiketa smile.gif thumbup.gif As tai tiesiog leisiu dangaus zibintus ir vyras bandys daryt ta degancia sirdi, tikesimes irgi grazu bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JasVita @ 2010 07 12, 09:52)

mes jau po visko... Šventė buvo  thumbup.gif 

tiesa, po pirmo pakilimo nuo stalo buvo jaunųjų šokis, svečiai pūtė burbulus, tai atrodė  thumbup.gif o 12 val, po ilgiausių metų ir šampano, leidom dangaus žibintus  smile.gif

Sveikinu, kad viskas taip puikiai praejo wub.gif drinks_cheers.gif Matosi, kad labai stengetes ir visi tai ivertino thumbup.gif

As irgi norejau, kad sveciai pustu burbulus, bet jaunieji sugalvojo kazkoki ypatinga soki pirmaji, tai nesinores jiem trukdyt ir t.t. Gal tada galima bus pusti burbulus, kai kita karta soks unsure.gif , ar jau bus ne i tema, ir muzika ne ta ir sveciai soks g.gif bet siaip man sita ideja lb super ir nuotraukos ispudingos gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi mastom apie ta sirdi.. tik galvoju kaip ja sukt, ar tik is vatos ir binto, ar dar i apacia idet sieno... hm.. reiks gal issibandyt, kad nesudegtu viskas labai greit,arba gabalais kristkad nepradetu g.gif
Atsakyti
Sveikutės, štai ir aš jau po visko karsta.gif Turiu laaaaaaaabai padėkoti visoms čia tiek lobių prikrovusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ateinu atraportuoti apie įvykius pioneer.gif ir pasidalint idėjomis, ką dariau, bet nenorėjau prieš vestuves išsiduoti. Viskas buvo thumbup.gif , vestuvės - tikrai karštos karsta.gif tiesiogine to žodžio prasme. Bet tai turėjo ir savo pliusų - niekas nepersivalgė ir nepersigėrė, nes nuo to karščio nesinorėjo. Todėl nei galvų, nei skrandžių ryte neskaudėjo. Didžiausia laimė ir džiaugsmas - kondicionierius salėje. Antraip būtume žuvę tragiškai. Minusai - jaunieji sumąstė pataupyti, todėl fotografą, muzikantus užsisakė tik 1 dienai. Kitą dieną - tipo magą pasileisi, atsipūsim. Kur gi ne... Jei nebūčiau prisiruošus visko dar dviems vestuvėms, o poilsiavus - visi iš nuobodulio butų mirę ar su fotografu pykęsi visą dieną. Taigi, sekantis minusas - fotografas. Kai tik išsiaiškinsiu iš kokios firmos ir kas - paskelbsiu, kad kitos neužsirautumėt. Dabar gi galiu pasakyti tiek, kad iš Kauno ir tipo pats krūčiausias (manau, visi ten jie - patys krūčiausi lotuliukas.gif ) O čia vestuvės nedideliame miestelyje, tai, tipo, jis iš miesto, o mes nieko neišmanom... (tiesiai to nepasakė, bet davė suprast). O buvo taip: atvažiavo 12val (bažnyčia - 14val.), pradėjo fotografuoti jaunuosius visuose kampuose, su visais ir visaip. Mes su piršliu norėjom nuo 12.30 pradėt išlydėtuves, nes 13.30 jau reikėjo pradėt važiuot. Bet... Fotografas nesuprato, kada liautis. Jau ir 13.20, o jis dar tempia kažkur, mūsų mandagių raginimų liautis ir leisti jau daryt išlydėtuves visiškai nepaisė. Taigi, laiko reikalaujanyts, bet gražūs išlydėtuvių dalykai liko nepadaryti. Padarėm tik su raktais, spynos kodu, greitai - su pėdelėmis. Liko neperkirptos juostelės, nepasirinktas rūgštus, saldus ar kartus bus gyvenimas, jaunosios atpažinimas iš rankos, sutrumpinom iki minimumo žodžius prieš ir po palaiminimo, likom neužkandę. Ir kai dar vis fotografas tempė mus kažkur, pagaliau užriaumojau, kad niekur mes su juo jau neisim, nes ir taip vėluojam. Tada išklausiau, kad prastai organizuota ir t.t. blink.gif doh.gif Tai negi aš dabar turėjau nuo 9val. daryti palaiminimą g.gif O tai gal jis galėjo nuo 9 pradėt savo fotosesiją? Gerai, kad stengiasi, bet ir saiko reikia turėt. O kai jau vestuvėms ima fotografas vadovaut - jau visiškas pravalas. Į bažnyčią pavėlavom pusvalandžiu, į CMB - irgi doh.gif Įsivaizduojat, su kokiu džiaugsmu mūsų ten "laukė". Gerai, kad dar laukė... O fotografas - čia Lietuva, palauks blink.gif doh.gif Na, aš matyt ne iš tos parapijos - pati nevėluoju ir nekenčiu vėluojančių.
Taigi taip ir brūžinomės šonais per visą dieną. Dar jei ką originalesnio sugalvotų - atsistojam prie to krūmelio, piršlys prie jaunosios, piršlienė - prie jaunojo. Sakau, noriu ir iš kitos pusės, bet ... nebuvau išgirsta. Ir taip prie kiekvieno krūmelio, kupstelio. Jau einam ir juokiamės - va, dar prie šito stulpo nesifotkinom, dar va ten akmenėlis doh.gif ir visur - taip pat. Originalumas buvo tame, kad man (su nuomuota ilga suknele liepė gultis ant žemės (ne žolės, o tiesiog į dulkes), kai jau nesutikau, tai piršlelį išprievartavo. Tai vos spėjau vienkartinių rankšluostukų patiesti. Bet liko labai nepatenkintas - kaip čia man daug su photoshopu teks dirbti doh.gif Tai bent jau iš po rankos ištraukė doh.gif Žooooodžiu...
Čia buvo minusai. Daugiau apie juos negalvosiu, nes visa kita - vieni pliusai. Visi buvo sužavėti mūsų darbu. Viena pora, kuri neužilgo irgi tuoksis, juokais sakė, kad reikia skubiai keist piršlius. Tipo - į mus tongue.gif . Visi buvo patenkiti ir dėkojo net susiriesdami. O jaunosios brolis kad pasakė padėkos kalbą po mūsų paskutinio tosto, tai net apsižliumbėm abu su piršliu kaip kokie... doh.gif Na ir prirašiau doh.gif Bet čia dar tik pradžia. Toliau dalinsiuos tuo, ką buvau pasiruošus, pasigaminus, kad ir jums būtų naudos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 12 liepos 2010 - 13:05
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 10, 11:54)
PAS MUS 70 SVECIU...TAI AS 8 KG JAU TURIU... g.gif

Man savaitele... doh.gif
Su tuo liudijimo , tai as noriu atsistojus pasakyti kad vyras tipo paeme zmonos pavarde ir paleisti liudijima..niekas apie bajeri nezinos(tik jauniklis) ..tai turetu nustebti(ypac tevai) tongue.gif ...o po to po pauzes pasakysiu kad cia puokstas. g.gif Kaip jums toks variantas???Jezau)kad negauti i kaili blink.gif  tongue.gif

Iš patirties galiu pasakyt, kad tikrai per daug 8 kg saldainių, nebent su jais kokius žaidimus darysit ir saujom dalinsit, arba žinot, kad daug stabdys. Daugiau svečiai tai jų nenori. Aš turėjau krepšiuką nemažą, bet tikrai ne 8kg. Tai davėm tik 3 vietose ir laaaabai daug liko. Žinoma, kai ruošiesi, galvoji, kad tik nepritrūkų. O po to - gailiesi, nes nebežinia, kur tiek bambonkių kišti (tokiam karšty bijojom kitokius saldainius vežiotis)

Su netikru liudijimu pokštas išdegė, tik ne visai taip, kaip tikėjomės, mat visur sudalyvavo ir tėveliai su seneliais. Pirmiausia prie stalo ištraukėm bažnytinį - tikrą. Skaito piršlys ir užsikerta ties data. Na, kas čia dabar, galvoju. Ogi ten vietoj 2010-07-10 parašyta 2010-10-07 doh.gif Visi pasistebi, bet ką dabar... Tada ištraukiam netikrą iš CMB. Ir piršlys nesvietiškai nustebęs - pasirodo, jaunasis pasirinko žmonos pavardę. Visi kad pasipiktino: na ir išsižioję tie darbuotojai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 09, 08:58)
,o del aprengimo?pati turi rubelius?ar pirkai?kaip pamergelem kankano sijonukus?

Kankano sijonukų tai nereikia, manau (bent jau aš tai to nedariau). Gi pamergės ir taip su puošniom suknelėm. O pabroliukams tai pati siuvau.
Papildyta:
QUOTE(vildar @ 2010 07 09, 09:22)
Pašnekutei Eimutei- sekmės 4u.gif

Aš dar tokį blondinišką klausimą- paštuke yra netikras santuokos liudijimas, bet kai spausdinu jis man mažokas gaunasi. Bandau kaiytalioti paraštes, dydžio procentus keisti- visada gaunasi toks pats g.gif Pamatavau su savo sant. liud.-maniškis 1 cm. platesnis ir aukštesnis. Gal nekreipt į tai dėmesio g.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif
Aš irgi per mažą atsispausdinau betaikydama. Tas, kur su 09 metais, tai atsispausdina ir sutampa idealiai. O va su 10ais... Bet niekas ten to nepastebėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vildar @ 2010 07 11, 19:42)
Nu ir karšta doh.gif
kitą savaitgalį startuojam, vis dar kalba, kad taip pat karšta bus...aš labai rimtai galvoju, o kaip bus su makijažu. Manes laukia maršrutas Mažeikiai-Klaipėda-Mažeikiai. Suprakaituosiu, suknia permirks nuo prakaito, o visi makijažai nuvarvės. Ot graži piršlienė būsiu...ir dar "kvepianti" doh.gif

na jei bus masynos su kondicioneriais ,tai manau nesuprakaitosit,nesinores net i karsty list biggrin.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 12, 14:04)

siaubelis koks fotografas doh.gif kad veluot i baznycia ir cmb tai isvis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 09, 11:10)
PASNEKUTE,saunuole tu,matyt iki paryciu darbavaisi,kad dar cia 5 ryto uzsukai biggrin.gif
sekmes tau ,lauksim pasakojimu 4u.gif  4u.gif  smile.gif
beja,kas daresi pirslio pinigus?as blogai draugauju su fotoshopu del nuotrauku redagavimo,dar vyras perinstaliavo programa tai dar rusiskai,tai isvis neorentuojos dabar kas kur doh.gif nelabai man iseina graziai ta 100tine,gal kuri galit imest pvz kaip pas jus atrodo ir kaip daret?jei nesunku,buciau labai dekinga 4u.gif
Papildyta:

Ne, atsibudau tik iš tų nervų anksti. Ir taip jau mėnuo - vos prašvinta, ir jau akys stačios. Tai 4, tai 4.30 blink.gif . Kai jau paryčiais prabudus ėmiau mintinai scenarijų repetuotis kartu su visais eilėraščiais (kurių specialai nė nesimokiau), supratau, kad viskas bus gerai sokiai.gif

O pinigus pasidariau beveik vien su Wordu. Na, iki tobulybės toli, bet labai visiems patiko ir už žaidimus neiko daugiau nenorėjo, kaip tik tų pinigų. Buvo doleriai, kur užrašyta UNITED STATES OF ....CHINIA Pradžią sukūriau iš jaunųjų pavardės. Pvz.: Petrinia. Nuotraukos kraštus tik su Photoshopu užapvalinau, nes irgi nelabai moku su juo elgtis. Ir užnešiau ant dolerio vaizdelio.
Papildyta:
[quote=Spygliusss,2010 07 09, 16:31]
[/quote]
O prie ko cia tas sirsiu medus, kelis kartus buvo minetas. Maniau jis labiau krikstynu simbolis ar kaip? g.gif
[/quote]

Aš tą vadinamą širšių medų iškišau kaip pirmos nakties "meilės eliksyrą" Tipo, kai jaunieji sūrį spaudė, tai dar prilašėjo... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 09, 17:03)
Pasiemiau sian pedutes(nuotraukos) Tokios fajnooooos)))
Padariau  didesnio formato , labai liuks ziutesi!!
Manau patiks visiems, ryte antra diena parodysiu o po to suri atnesiu)

Aš jas atspausdinau ant puskartonio namuose. Tai irgi gerai gavosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(PACELUIKA @ 2010 07 09, 17:35)
As kaip tik pasipuosciau kaip noriu ir kaip man grazu, kad pati gerai jausciausi. tegu galvoja sau kaip nori. Tegu jie peryvena kaip jie atrodys smile.gif)))

Būtent apie vokiečius negaliu komentuoti, bet yra kraštų, kur nemandagu per vestuves labai puoštis. Yra nuostata, kad tą vakarą pati gražiausia turi būti jaunoji. Todėl ir eina visi su džinsais ar belekaip.
Atsakyti
esu liudininke irig pakviesta u- 2 svaičių, gal galit prisijungimo puslapiuką atsiųsti?
Atsakyti
Kilo klausimas, esu buvusi vestuvėse, ir po pirmojo piršlio tosto, paprašomi jaunųjų tėvai pradėti vakarą ir sušokti šokį. Ar kuri girdėjot tokį dalyką? Ar kas darys?
Atsakyti
QUOTE(PACELUIKA @ 2010 07 09, 21:16)
O kazi as mastau apie puokste ant rankos, bet pranasauja 30 karscio, nuvys ar laikys man tos geles?

Sakes man su nugara, o rytoj mergvakaris, negaliu leist ryt vaistu, reiks baliavoti smile.gif negaliu gi as tik paziureti smile.gif)

Gal patartumet kur Kaune tu medaliu ir visokiu navarotu rasti? Gal zinot bazej koki sandeli kad nereiketu bludyt?

Nu va kiek prirasiau.

Mes turėjom tokias puokštes šeštadienį prie +33 blink.gif . Jei gėlės vysta - prasta gėlininkė ir daugiau pas ją neičiau. Ypač darant puokštes ant rankos yra paprasta sudėti į kolbutes kotelius, tai gėlytės patenkintos ir nė nesiruošė vyst. Minusas tokių puokščių - jautiesi laisvai ir pamiršti, kad ant rankos vistik gyvos gėlės, tai apdraskėm truputį tas puokštes. Bet čia jau ne floristės kaltė blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 07 12, 15:23)
Kilo klausimas, esu buvusi vestuvėse, ir po pirmojo piršlio tosto, paprašomi jaunųjų tėvai pradėti vakarą ir sušokti šokį. Ar  kuri girdėjot tokį dalyką? Ar kas darys?

schmoll.gif Ne, dar to negirdėjau
Papildyta:
QUOTE(PACELUIKA @ 2010 07 09, 21:16)
1. O kazi as mastau apie puokste ant rankos, bet pranasauja 30 karscio, nuvys ar laikys man tos geles?

2. Sakes man su nugara, o rytoj mergvakaris, negaliu leist ryt vaistu, reiks baliavoti smile.gif negaliu gi as tik paziureti smile.gif)

3. Gal patartumet kur Kaune tu medaliu ir visokiu navarotu rasti? Gal zinot bazej koki sandeli kad nereiketu bludyt?

Nu va kiek prirasiau.

1. Mes turėjom tokias puokštes šeštadienį prie +33 blink.gif . Jei gėlės vysta - prasta gėlininkė ir daugiau pas ją neičiau. Ypač darant puokštes ant rankos yra paprasta sudėti į kolbutes kotelius, tai gėlytės patenkintos ir nė nesiruošė vyst. Minusas tokių puokščių - jautiesi laisvai ir pamiršti, kad ant rankos vistik gyvos gėlės, tai apdraskėm truputį tas puokštes. Bet čia jau ne floristės kaltė blush2.gif

2. Laikykitės 4u.gif Sveikatytės jums siunčiu su šiuo balionėliu 4u.gif

3. Bazėse jų yra keli. Norėjau sakyt iš traukinuko pusės, bet mačiau, kad ir iš kitos pusės jį jau stato g.gif . Na, iš senojo traukinuko pusės. Ot aiškiai pasakiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti