Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 10, 16:18)
suprantamai,turiu ta sablona jau iskirpta is musu pastuko,viska iseina padaryt ,tik va nemoku tinkamai sumazint,negraziai man gaunas visai smile.gif

Kad prporcingai mazintusi nuotrauka, laikyk nuspaudus shift, tada is visu pusiu proporcingai mazinasi, ar kazkas kita tau nesigauna?
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 07 10, 20:29)
Kad prporcingai mazintusi nuotrauka, laikyk nuspaudus shift, tada is visu pusiu proporcingai mazinasi, ar kazkas kita tau nesigauna?

joo mazinimasis nesigauna,pabandysiu kaip tu pasakei ,aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote siauliuose kas groja fleita arba smuiku, ceremonija butu Kurtuvenu baznycioj ?Grazu kad kazkas fona palaikytu per ceremonija, ir kol sveikins draugai.
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 07 08, 15:01)
Į paštą įmečiau santuokos liudijimą su ištaisytais 2010 m.

Gal galima butu ir man ta santuokos liudijima i emeila: vasaroja@gmail.com
Aciu is anksto.
Papildyta:
QUOTE(mazmona @ 2010 07 08, 13:24)
Parašyk, kur siųst, permesiu keletą pvz. O aš apsiribojau 4 psl. ten ta beletristika visur panaši ir žinoma, kas ten labai skaitys, o man pinigai...
O kodėl neliks atsiminimo ant paklodes? Aš piešiu tais markeriais, kurie neišsilieja ant drabužio net plaunant...

As labai prasyciau ir man laikrastuko keleta pvz. emeilu: vasaroja@gmail.com
aciukas
Atsakyti
Svociutes bukit gerutesimeskit irman slaptazodi i ta stebuklinga puslapiuka ir kur jis yra.
Mes su vyru liudininkais busim liepos 31d.dievuliau rotusej turim buti 9.00baznycioj 11.00 o paskuilaisve papugom.Reikes kazkuo jaunima uzimineti.i trakus leksim.O vakare laukia 70 sveciu tuntas.Siaip muzikantai sakolb geri beveik viska jieorganizuoja, bet reikia ir man kazka pasiruosti.be to ta pacia diena ir jaunuju pirmagimes krikstynos.O mano vyras kriksto tevs bus.Reikia irtam pasiruosti.Zodziu bijau net pagalvoti.
Atsakyti
Eina sau... jeigu toks karstis ir per musu baliuka bus, tai nezinau... jau po 10 min bus galima tuosmano sifonus grezt.... Nezinau, itariu nuogai ir tai per karsta butu ... lotuliukas.gif Kaip zadat gintis nuo karscio, nuvarvejusio makiazo, ir upeliais begancio prakaito per nugara? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 11, 15:46)
Eina sau... jeigu toks karstis ir per musu baliuka bus, tai nezinau... jau po 10 min bus galima tuosmano sifonus grezt.... Nezinau,  itariu nuogai ir tai per karsta  butu ...  lotuliukas.gif  Kaip zadat gintis nuo karscio, nuvarvejusio makiazo, ir upeliais begancio prakaito per nugara?  g.gif

Nu ir karšta doh.gif
kitą savaitgalį startuojam, vis dar kalba, kad taip pat karšta bus...aš labai rimtai galvoju, o kaip bus su makijažu. Manes laukia maršrutas Mažeikiai-Klaipėda-Mažeikiai. Suprakaituosiu, suknia permirks nuo prakaito, o visi makijažai nuvarvės. Ot graži piršlienė būsiu...ir dar "kvepianti" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 11, 14:46)
Eina sau... jeigu toks karstis ir per musu baliuka bus, tai nezinau... jau po 10 min bus galima tuosmano sifonus grezt.... Nezinau,  itariu nuogai ir tai per karsta  butu ...  lotuliukas.gif   Kaip zadat gintis nuo karscio, nuvarvejusio makiazo, ir upeliais begancio prakaito per nugara?  g.gif

Oj nezinau(((((((((...pripirkau serveteliu BODY SHOPE kurie riebalus surenka))) ir kitus su pudra(niu ant greito susitvarkyti , kad neblizgeti )..tai veida taip tvarkysiu...gal galvoju to vandenuku nupirkti purskiamo veidui???a?? g.gif Bet makiazui galas tada((

O kaip del PEDKELNIU??pagal etiketa reikia???...toks karstis g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 11 liepos 2010 - 19:54
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 11, 21:44)
Oj nezinau(((((((((...pripirkau serveteliu BODY SHOPE  kurie riebalus surenka))) ir kitus su pudra(niu ant greito susitvarkyti , kad neblizgeti )..tai veida taip tvarkysiu...gal galvoju to vandenuku nupirkti purskiamo veidui???a?? g.gif Bet makiazui galas tada((

O kaip del PEDKELNIU??pagal etiketa reikia???...toks karstis  g.gif  doh.gif

Sveikos svociutes. Zada jau lietu link savaitgalio. Gali lyti iki sestadienio ryto. smile.gif Na bent jau man. Nes kitaip po tuo atlasu sukepsiu.
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 11, 21:44)
Oj nezinau(((((((((...pripirkau serveteliu BODY SHOPE  kurie riebalus surenka))) ir kitus su pudra(niu ant greito susitvarkyti , kad neblizgeti )..tai veida taip tvarkysiu...gal galvoju to vandenuku nupirkti purskiamo veidui???a?? g.gif Bet makiazui galas tada((

O kaip del PEDKELNIU??pagal etiketa reikia???...toks karstis  g.gif  doh.gif

Na pedkelniu tikrai nesidesiu. Sukneleir taip iki zemes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 11, 20:44)

O kaip del PEDKELNIU??

Su purskiamom pedkelnem netaip karsta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nuostabiausiosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mes jau po visko... Šventė buvo thumbup.gif nepaisant to, kad buvo beprotiškai karšta.

Bandysiu trumpai papasakoti:
Jaunikį piršlys pasiėmė, be didelių ceremonijų, atvažiavę pas jaunąją, rašė ant šaligatvio plytelių prisipažinimą meilėjė, kai atėjo į namus, jaunikis atliko keletą užduočių, užmovė batelį savo išrinktajai, o tada palaiminimas, šampanas, užkandžiai, poros papuošė autobusą... ir išvažiavom į bažnyčią... po ceremonijos rožių žiedlapiai, tada balionai, prie kurių prikabivom širdelę, ant kurios svečiai surašė linkėjimus...Po to tiltas, ant tilto surakinom širdeles, išmetėm akmenėlius nereikalingus ir važiavom į gamtą... Gamtoj žaidimai, užkandžiai, gėrimai smile.gif Tiesa, operatorius, labai liuks žaidimą parodė, bet jį nupasakoti sunku, kai turėsiu foto įkelsiu į paštą, tada suprasit kas ir kaip smile.gif
Grįžus į sodybą jaunieji daužė lėkštę, jaunoji lupo agurką, jaunikis malkas skaldė, tada duona, druska, vanduo...ir... stalo išpirkimas lotuliukas.gif uoj buvo sudėtinga, bet išsipirkom biggrin.gif Kai jau susėdom, pavalgėm, susipažinom, tada išsirinkom stalo valdžią, visi buvo apdovanoti mirksiukas.gif po to šeimos židinys, apdovanojimai tėveliams, jauniesiems smile.gif ir galiausiai... karti karti... ją organizavom mes... turėjom jaunųjų bučinio foto... tai mum patiem mokinti neteko lotuliukas.gif lotuliukas.gif apie 1 val nakties, jaunuosius išlydėjom, bet jie paskui sėkmingai grįžo ir ošė iki 4 val ryto biggrin.gif
tiesa, po pirmo pakilimo nuo stalo buvo jaunųjų šokis, svečiai pūtė burbulus, tai atrodė thumbup.gif o 12 val, po ilgiausių metų ir šampano, leidom dangaus žibintus smile.gif

Antrą dieną, sūris, rūtų vainikėlio ir nuometo nusegimas, medaliai svečiams ir savaime aišku piršlio korimas-skandinimas smile.gif
Būvo thumbup.gif svečiai visi laimingi, jaunieji nesiliovė dėkoti mums... O jų giminės mus priėmė į giminę smile.gif žodžiu jaučiaumės įvertinti, nes tikrai atidavėm visą širdį.
Aš nelabai gal moku viską papasakoti... bet esmę supratot mirksiukas.gif

p.s nors ir pirmas blynas buvo, bet tikrai neprisvilo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 07 12, 10:52)
Sveikos nuostabiausiosios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mes jau po visko... Šventė buvo  thumbup.gif  nepaisant to, kad buvo beprotiškai karšta.

Bandysiu trumpai papasakoti:

p.s nors ir pirmas blynas buvo, bet tikrai neprisvilo  thumbup.gif

labai džiugu, kad viskas pavyko, šaunuoliai 4u.gif lauksim foto smile.gif
Atsakyti