Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 10, 00:28)
as irgi noriiu..bent uz 50 unsure.gif
Turiu numeriuka viena,organizatore svenciu tokia dave..tipo nebrangiai "duotu",reiks pasukt.. O kaip jie duoda,is vakaro girdejau g.gif ir kas ten jauniesiems turetu juos paduot,as??? bigsmile.gif as bijau ju doh.gif  lotuliukas.gif
siaubelis..Pas mus irgi yra tokiu firmeliu cool.gif

As ryt i pajuri ismaunu ax.gif

man tai misios su kompo darbais.. Kantrybe truko-prasysiuos ,kad specas maketus padarytu cool.gif

Siand nupirkau baltu akmenuku receptui seimos tam ax.gif Krepsiuka jiems.. Metrika ireminau,gandriuka radau pirkt nediduka,dekoratyvini toki biggrin.gif Nu "labai" daug pasidariau  doh.gif  lotuliukas.gif

na mes panasei su tavim darbuojames biggrin.gif as irgi siand akmenukus rasiau,tik as nepirkau, tokiu graziu ,kaip islietu pririnkau savo alpinariume biggrin.gif
is fotoshopo neislendu,pakibau su tais pinigais ,nemoku zmoniskai foto ikist i ta 100tine blush2.gif o seip siand ir liudijimus ir pasus netikrus padariau,kelis diplomus.. o prie juros varysiu kita pirmad,irgi i ventspili varysim,kaip daugelis is cia biggrin.gif
del balandziu,juos atveza tau ta pacia diena i zagsa,ar baznycia,ar sale,pvz iseinat is baznycios,tas dedas prieina prie taves ar tu prie jo ,suorganizuoji pati,jis tau paduoda tu jaunavedziams,pasakai ten kokius zodzius ,jie palaiko ,isleidzia ir psio,keliu minuciu reikalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zwezda0702: 09 liepos 2010 - 23:43
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 10, 00:43)
is fotoshopo neislendu,pakibau su tais pinigais ,nemoku zmoniskai foto ikist i ta 100tine blush2.gif  o seip siand ir liudijimus ir pasus netikrus padariau,kelis diplomus..  o prie juros varysiu kita pirmad,irgi i ventspili varysim,kaip daugelis is cia biggrin.gif

Na bandysiu paaiskinti jei iseis, 100tine isidedi i viena sluoksni o nuotrauka kuria nori ideti dedi i antra sluoksni, 100tineje toje vietoje kurioje turi buti nuotrauka padarai skyle, kad butu iskirpta, ab sluoksniai turi buti atrakinti, ir kai istrinsi ta skyle 100tineje tada patysis nuotrauka, ja susimazink iki reikiamo dydzio, nezinau ar as aiskiai cia surasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 09, 12:05)
ai man tai parkes jau juodos..Jaunoji su tevais stradalina del jaunikio giminiu..tipo vokieciai,kaip ka reaguos i mus lietuvaicius,kaip cia renktis del ju tt ir pan dry.gif  Tai man irgi db strioko tipo,kaip jie i mano uzimtuma reaguos..Tai po visko ir pasakysiu,kad daug norejau pasiruost,bet,kad jus taip pergyvenates del ju,tai ir as susipergyvenau cool.gif  lotuliukas.gif

Maz bulandziai gal nebe tokie populiarus,nebe taip ant bangos-gal papige bus g.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

mega_shok.gif

as cia gal visai ne i tema, bet noriu pasidalint ispudziais is vokisku vestuviu.(jaunoji lietuve, vyras vokietis) mane tai labiausiai nustebino tai, kad vokieciai per vestuves visiskai nesoko. ju buvo dauguma, o lietuvaiciu tik 12. tai mes bandem juos ir i ratelius pakviest, ir gyvatele aplink stalus sokom, jie tik ziurejo su keistom sypsenom ir neprisijunge. tai pasilinksminom lietuviai tarpusavy thumbup.gif dauguma vokieciu atejo i vestuves su dzinsais, vos ne taip kaip vaiksto kasdien. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 09, 16:05)

Cia turi omenyje skruzdelina, tai as toki ir turejau, nes tu tortu ir kitko yra ant stalo, dar prie jo turejau sirsiu medu
\

smile.gif skuzdėlynas ir šimtalapis du skirtingi tortai, tiksliau šimtalapis labiau panašus į pyragą, bet kai paragauji..... thumbup.gif šitie pyragai kepami pietų Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
Man tai jau stogas vaziuoja ....TU-TUUUUUU....niekaip negaliu netikra liudijima atspausdint..kad sutaptu dvi puses gun_bandana.gif
Atsakyti
Svociukes, o kiek jus zadat uzsipirkt paprastu saldainiu? Pas mus vestuves nedideles, tai neisivaizduoju kiek pakaktu?
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 10, 10:41)
Man tai jau stogas vaziuoja ....TU-TUUUUUU....niekaip negaliu netikra liudijima atspausdint..kad sutaptu dvi puses  gun_bandana.gif

aš išvis sėdžiu, žiūriu į komą, suprantu, kad darbo daug, liko tik dvi savaitės, o galva nedirba visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 10, 09:58)
Svociukes, o kiek jus zadat uzsipirkt paprastu saldainiu?  Pas mus vestuves nedideles, tai neisivaizduoju kiek pakaktu?

PAS MUS 70 SVECIU...TAI AS 8 KG JAU TURIU... g.gif
QUOTE(vikute62 @ 2010 07 10, 10:02)
aš išvis sėdžiu, žiūriu į komą, suprantu, kad darbo daug, liko tik dvi savaitės, o galva nedirba visai doh.gif

Man savaitele... doh.gif

Su tuo liudijimo , tai as noriu atsistojus pasakyti kad vyras tipo paeme zmonos pavarde ir paleisti liudijima..niekas apie bajeri nezinos(tik jauniklis) ..tai turetu nustebti(ypac tevai) tongue.gif ...o po to po pauzes pasakysiu kad cia puokstas. g.gif Kaip jums toks variantas???Jezau)kad negauti i kaili blink.gif tongue.gif
O kas liepos 17 d.VILNIUJE baliavos)Gal susitiksime kur gatvese))))Pamajokite tada))) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 09, 21:18)
g.gif  Kurios ten maketavo saldainiu popierelius? Kokie turi but matmenys, kad atitikt tikraji popiereli? doh.gif  Padaryt pasidariau, o va su matmenimis ir pastrigau blush2.gif

Man ir įdomu būtų matmenys. Neprisiruošiu nusipirkt saldainių ir pamatuot doh.gif

O dėl netikro santuokos liudijmo per abi puses, tai reiktų centruoti abu paveikslėlius. pabandysiu pažiūrėt tuoj.
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2010 07 10, 09:41)
Man tai jau stogas vaziuoja ....TU-TUUUUUU....niekaip negaliu netikra liudijima atspausdint..kad sutaptu dvi puses  gun_bandana.gif

Na patikrink dabar, pakoregavau mano manymu taip, kad abi pusės turėtų sutapt. Aš dar nespausdinau, tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 07 10, 09:02)
Na bandysiu paaiskinti jei iseis, 100tine isidedi i viena sluoksni o nuotrauka kuria nori ideti dedi i antra sluoksni, 100tineje toje vietoje kurioje turi buti nuotrauka padarai skyle, kad butu iskirpta, ab sluoksniai turi buti atrakinti, ir kai istrinsi ta skyle 100tineje tada patysis nuotrauka, ja susimazink iki reikiamo dydzio, nezinau ar as aiskiai cia surasiau  biggrin.gif

suprantamai,turiu ta sablona jau iskirpta is musu pastuko,viska iseina padaryt ,tik va nemoku tinkamai sumazint,negraziai man gaunas visai smile.gif
QUOTE(VAMI @ 2010 07 10, 09:31)
as cia gal visai ne i tema, bet noriu pasidalint ispudziais is vokisku vestuviu.(jaunoji lietuve, vyras vokietis) mane tai labiausiai nustebino tai, kad vokieciai per vestuves visiskai nesoko. ju buvo dauguma, o lietuvaiciu tik 12. tai mes bandem juos ir i ratelius pakviest, ir gyvatele aplink stalus sokom, jie tik ziurejo su keistom sypsenom ir neprisijunge. tai pasilinksminom lietuviai tarpusavy thumbup.gif dauguma vokieciu atejo i vestuves su dzinsais, vos ne taip kaip vaiksto kasdien. verysad.gif

tai joo vokieciai tokie zmones,bet kaip visada ivairiu ju yra,vieni su dzinsais gali ateit kiti su kostiumu..tai pogi ir del linksmumo,tarp musu irgi tokiu zmoniu buna,pvz buni vestuvese viena gimine susideda i viena stalo puse,kita gimine i kita puse,vieni linksmi soka,dainuoja ir tt,o kiti ziuri link i cirka pateke,na cia priklauso nuo zmoniu ,nesvarbu kokios jie tautybes manau smile.gif musu kompanijoje vokieciai uzsoktu ,biski pagirdit daugiau reikejo,tada sokt tempt biggrin.gif

QUOTE(Ulitka @ 2010 07 10, 10:41)

vo blin,as pasidariau ji o spausdint ,dar nespauzdinau,gal irgi vargsiu,reiks pabandyt atspausdint g.gif
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 10, 10:58)
Svociukes, o kiek jus zadat uzsipirkt paprastu saldainiu?  Pas mus vestuves nedideles, tai neisivaizduoju kiek pakaktu?

oo ULITKA neblogai uzsitavarino biggrin.gif as galvoju man 6kg uzteks tikrai,o seip irgi priklauso ne nuo sveciu skaiciaus kiek ju bus vestuvese,o nuo islidejimo,kiek bus zmoniu ateje pasveikint prie zagso ir baznycios,nes vaisinsi gi,gamtoj dazniausiai saldainiu patis ir neragaujam,arba atvirksciai tik saldainiai ir gerimai biggrin.gif nai ir griztant ziurint kas kiek bromu padarys,zinai kaimuose buna ir po 5 padaro,as skaiciuoju ,kad pas mus 2 bus,prie sales,ir vaziuojant draugai ten nori kazkur padaryt,na ir gal stalo ispirkimui reiks,gal jus kam dar naudojat?? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2010 07 10, 12:06)
Man ir įdomu būtų matmenys. Neprisiruošiu nusipirkt saldainių ir pamatuot  doh.gif

Jei neklystu ir gerai pamenu - tai 10x8,5 ( čia sukiau meška šiaurėje) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 06, 09:59)
Bliamba gera ideja cia klaipedoje gavau vienoj parduotuvelej tai sakiau kopinsiu:kiekvienam sveciu kambariuke butu gerai padeti lapukus ,,geros jum dienos,,ir pridedi asperino tablete ir mineralini maziuka!cia 2 dienos ryta labai aktualu?tai mastau kai eisim zadinti tai padaryti?isdalinti?butu grazu jau palikti sventes metu ,bet gi nelandziosi po visu ka,briukus?kaip jum tai?
poto geras jok plunsnas ir ziedlapius mesti ant jaunuju po baznycios,ar po zakso?na plunksnos kazkas naujo,bet labiau man norisi to balto konfeti,tik biski brangoka 45lt bet vaizdelis grazus?vis mastau kaip pigiau issisukti?
na palinkejimus irgi darysiu ant cukraus,ten dar siule pasidaryt kaip atvirukus su jaunuju foto vienoje puseje o kitoje sveciai palinketu?tada juos su skilamusiu pradurti ir kaspinuka perverti ir suristi...atiduot juos jauniesiems...
dar laaaaaaaaaaabai gera ideja ir zadu ja pasidalinti su jumis,jei jaunieji kvietimuose ir aplamai gauna dovanu pinigelius vokeliuose ,kad jaunikis nesidetu i svarko kisenes(kaip manajam taip buvo nepatogu)tai padaryti dekupazuota ar kokia kita dezute ir kai sveikins prie ju padeti???labai geras manau dalykas po vestuviu galetu i ja ir daugiau ka susideti is sitos sventes gautu dovaneliu ar palinkejimu???nu cia tokios mintys kuriu dazniausiai mes nesumastome???man siule dar ir tokia cd diska kuriame yrasytas vaiko balsas ir kalba ,,ten panasiai skamba va mano teveliai laukiu atejimo pas jus...ir taip toliau cia gandro laisko atdsakymas,bet kai paklausiau kiek  ji kainuoja,tai isiziojau!30lt tikrai manau ir beto galima apsieit arba savo vaikucio mazo paprasyti irasyti zodelius kokius???
As jau irgi pradedu nerimauti reikes kibti pagalve nusipiesti su natom ,tortuka sake sese pades sulankstyti bent jau sitas dalykas nukris man...
12val reik nusipirkt vandens leliju,laivukus isilankstyti,taip atrodo daug dar laiko kur skubet?bet susimastau jok netiek jau daug to laiko!po biskuti scenarji delioju,bet pritruksta kantrybes kazkaip ir laiko atrodo daug neskubu!bet manau reik jau pirkinetis va maximoje nuolaidos reik smulkmeneliu prisipirkti sveteliams?

uzsukit svociutes, tai dar ne tokiu ideju pametysiu smile.gif o del konfeti tai dedu visas pastangas, kad gauti Ju pigesniu ir taip pat kokybisku smile.gif
As pilnai suprantu Jusu pergyvenimus, nes taip pat esu ejusi svociaut ir viska dariau savo galva, savo rankom ir zinoma sito forumo pagalba smile.gif
Gaila, kad del dideles laiko stokos nebelabai cia beilendu... sad.gif
Atsakyti