Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 08, 17:45)
Ai nezinau,pradzioj nieko nereikejo is musu liudininku,o dabar jaunosios motina pareiske- kur zaidimai , kokia programa-tai likau isiziojus  blink.gif

ogo kaip čia jums vadovauja biggrin.gif ir dar ne jaunieji unsure.gif

QUOTE(linoze @ 2010 07 08, 19:43)
sveikutes,gal pasidalintumet kur siauliuose nusipikrti grazias taures tinkamas graviravumui? ax.gif

pirkau Brukline , juvelyrinių dirbinių parduotuvėje 4u.gif
Mano "krikštas" jau šį šeštadienį scare.gif o dar nesugalvojau ar rengti ką nors jauniesiems išlydint miegoti doh.gif ir su tais žaidimais katastrofa man doh.gif tiek visokių smulkmenų reikia, kad siaaaaaaubas....
atvirai pasakius, kažkiek vilčių dėl žaidimų dedu ir į muzikantus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 07, 21:51)
kvadrateliai su paslaptimi....tik manau vagas vienai nakty pakuot varkt geriau iskart zmones supakuoja ir deda i stiklini inda bent jau taip as isivaizduoju

Na, nereik gi pasilikt paskutinei nakčiai. Bet aš tai nevartočiau cukraus, kurio kiekvieną gabalėlį kitas žmogus pakavo, be to - atvaževęs iš kažkur ir nežinia ar rankas nusiplovęs schmoll.gif Jau geriau svočiutė tada švariom rankom supakuoja...
Papildyta:
QUOTE(tiju @ 2010 07 07, 23:02)
Labas vakarėlis

Man iškilo klausimas dėl "gulbių ežero" kada ir kaip jį įkomponuoti?
Gal pas kurią nebuvo piršlių ir kaip tuomet suorganizuoti "karti, karti?" g.gif

gulbių ežerą darysiu tokia tvarka: jaunųjų šokis, moteriškių kankanas, tada biški laisvos programos, kol aprengiu pabrolius ir - pirmyn. Piršlio polkos nebus, nes piršlys koją nusilaužęs doh.gif Tai man čia tokia tipo išeitis, kad būtų įtrauktos merginos, po to vaikinai.

Karti, karti organizuoti turi muzikantai - negi šauks pats sau "ožys, ožys, piršlelis ožys... doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liwana @ 2010 07 08, 09:04)
Sakykit ar tinka šimtalapis svočios karvojui

Oi, kaip aš jį jamčiau, kaip man jis patinka essen.gif
Tik kad šiuose kraštuose jo negamina, arba parodiją kažkokią
Papildyta:
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 08, 10:00)
nezinau taip atsibodo tokie dalykai,bet manau neissisuksiu be sito

Na, čia reika su jaunaisiais tartis, kar jiems tai atrodo nusibodę. Kai tekėjau - norėjau senų gerų dalykų - jei visoms gražu, tai kodėl aš galiu negaut? Ar tik dėl to, kad piršliai - perdėm modernūs? Gi žmogus teka/veda kartą gyvenime (jei pasiseka) ir nori gauti tai, ką ir kit (na, ne visi žinoma, bet...)
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 07 08, 17:56)

as vakar dabaigiau savo scenariju,gal 15 puslapiu privariau,dabar galvoju ,kaip cia sutrumpint,nes jei tiek lapu turesiu tai atrodys kaip i kokia paskaita eiciau,o ne i vestuves biggrin.gif reiks gal iki kokiu 4-5lapu sutrumpint biggrin.gif

Oi, pas mane 21 lapas + visi "sertifikatai", pasai netikri ir kitas spausdintinis gėris. Papkutė tikrai solidi. O pas piršlį - visai kūdai palyginti atrodo lotuliukas.gif gal reik dalintis, bet ... nesinori lotuliukas.gif
Papildyta:
Va, pasakitinėjau, apsiraminau (jei tai galima pavadint nusiraminimu doh.gif ) ir - pirmyn. Jau be kitos savaitės čia neužsuksiu. Vyyyyyyskas. Atėjo mano paskutinioji fear.gif bijau.gif
OI, LAIKYKIT MANE, MOTERYTĖS, LAIKYKIT, o tai nukrisiu.
Realiai suprantu, kad nėr ko trieskiot, bet kad mano pakrikusiems nervams kas nors tai išaiškintų doh.gif
Žooodžiu, dyyyyydelis dėkui visoms, prikaupusioms čia lobių, kuriais gausiai pasinaudojau ir iki susimatymo, kai įspūdžiais jau galėsiu dalintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 09, 05:10)
Oi, pas mane 21 lapas + visi "sertifikatai", pasai netikri  ir kitas spausdintinis gėris. Papkutė tikrai solidi. O pas piršlį - visai kūdai palyginti atrodo  lotuliukas.gif  gal reik dalintis, bet ... nesinori  lotuliukas.gif
Papildyta:
Va, pasakitinėjau, apsiraminau (jei tai galima pavadint nusiraminimu doh.gif ) ir - pirmyn. Jau be kitos savaitės čia neužsuksiu. Vyyyyyyskas. Atėjo mano paskutinioji fear.gif  bijau.gif 
OI, LAIKYKIT MANE, MOTERYTĖS, LAIKYKIT, o tai nukrisiu.
Realiai suprantu, kad nėr ko trieskiot, bet kad mano pakrikusiems nervams kas nors tai išaiškintų  doh.gif
Žooodžiu, dyyyyydelis dėkui visoms, prikaupusioms čia lobių, kuriais gausiai pasinaudojau ir iki susimatymo, kai įspūdžiais jau galėsiu dalintis  4u.gif

Jegis, dideliausios tau sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės 4u.gif

Atėjau prisiduoti biggrin.gif Startas jau ryt doh.gif Dar turiu sąrašiuką ko reikia susipirkt smulkmenų, bet iš esmės viskas jau dėžėse, galvoje.
Dar turiu papuošt pažadų tortą. Su minimaliom sąnaudom sakyčiau gavosi labai neblogas rezultatas. Gal kuri turiot išsisaugojusi rožės lankstymo schemą?
Ačiū šitai temukei. Daug įdėjų prisigaudžiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 07 08, 21:43)
sveikutes,gal pasidalintumet kur siauliuose nusipikrti grazias taures tinkamas graviravumui? ax.gif

as pirkau centrinio bulvaro indu kriautuvej biggrin.gif Kristolo,akcijines-po 14lt buvo mirksiukas.gif

QUOTE(TingiKace @ 2010 07 08, 23:03)
Atsiprasau, kad per dvi zinutes...
Gal kuri leidote vandens zivintus, ar tie 30cm skersmens labai maziukai? Kazkur buvau skaicius,kad 50cm graziau atrodo, kazkaip neisivaizduoju as tu dydziu.
Ar neskesta jie? o tai bus, nespejom sumest i  vandeni,o jie jau  bul bul smile.gif

o kur baliavosit,ar leidzia ten naudot juos? g.gif

QUOTE(makse* @ 2010 07 09, 00:20)
sveikos svociutes wink.gif
ir as jungiuos i jusu rata. tik su tokiu keblumu... vestuves rusiskos ar bent rusu kalba..  doh.gif Gal kuri uzmate kurnors koki mini scenariju rusu kalba?  ax.gif as pati lietuve, tai verst pazodziui teksto nesinori, nesigaus graziai..
padekit please..  4u.gif

pas mus pastuke kazkas rusisko biski buvo lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 08, 22:03)
Atsiprasau, kad per dvi zinutes...
Gal kuri leidote vandens zivintus, ar tie 30cm skersmens labai maziukai? Kazkur buvau skaicius,kad 50cm graziau atrodo, kazkaip neisivaizduoju as tu dydziu.
Ar neskesta jie? o tai bus, nespejom sumest i  vandeni,o jie jau  bul bul smile.gif

Neskesta labai graziai atrodo dar laivuku buvau prilanksciusi kartu paleidau grazus vaizdelis!komentavau jok tai meiles laiveliai!

Svociutes gal kuri turit fleitistes kontaktus?gal ieskojot kuri?ir kokia nebrangininke?klaipedoj klaipedos rajone???buciau dekinga?

Sekmes startuojancioms,tikrai isivaizduoju ta jauduli !diiiideles sekmes mes su jum,manau tikrai nenuvilsit !!!!!
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2010 07 09, 05:14)

Papildyta:
gulbių ežerą darysiu tokia tvarka: jaunųjų šokis, moteriškių kankanas, tada biški laisvos programos, kol aprengiu pabrolius ir - pirmyn. Piršlio polkos nebus, nes piršlys koją nusilaužęs  doh.gif  Tai man čia tokia tipo išeitis, kad būtų įtrauktos merginos, po to vaikinai.

As ir mastau jei pirsliuko nebus ir viskas tik ant mano peciu,tai kam pirsliu sokis ,gerai sakai iskart kankasnas,gulbiu ezeras!bet mastau su tom juostelem pries jaunuju valsa?ir poto mergaites aprenkti,o del aprengimo?pati turi rubelius?ar pirkai?kaip pamergelem kankano sijonukus?
Atsakyti
Oj pamirsau paklaust-kiek kazi balandziukai db kainuoja???
aciuks.gif
Atsakyti
Pašnekutei Eimutei- sekmės 4u.gif

Aš dar tokį blondinišką klausimą- paštuke yra netikras santuokos liudijimas, bet kai spausdinu jis man mažokas gaunasi. Bandau kaiytalioti paraštes, dydžio procentus keisti- visada gaunasi toks pats g.gif Pamatavau su savo sant. liud.-maniškis 1 cm. platesnis ir aukštesnis. Gal nekreipt į tai dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 09, 08:53)
as pirkau centrinio bulvaro indu kriautuvej biggrin.gif Kristolo,akcijines-po 14lt buvo mirksiukas.gif
o kur baliavosit,ar leidzia ten naudot juos? g.gif
pas mus pastuke kazkas rusisko biski buvo lyg g.gif

pastuke tai cia kur? apsveiskit, amtau kad visai zalia situose reikaluose.. ax.gif
aaciu!
Atsakyti
Sveikos,girdėjau žaidimų reikia,gal tiks

Pinti kaspiną trise (vienas laiko tris galus, o kiti trys po vieną ir
turi visaip nardyti ir gražiai supinti).

BALIONAI
Šokėjams po balioną,šokio metu balionas turi neliesti grindų.

Šokis
grojant muzikai perdavinėt butelį ratu,pas ką lieka tas krenta iš rato,kas
laimi išbuvęs iki pabaigos gauna prizą.

Turėti plastikinių šaukštų,išbarsyti ant žolės,dviem pabroliam užrišt akis,
tuomet reikia greitai surinkt šaukštus,o jie ieško,ieško,grabinėja visur.
Aišku tai tik vieną kartą pažaisit.

REIKIA TURĖT AUDINIO GABALĄ,sustoja visos poros arba kiek telpa,
ant jo ir reikia apversti audinį kita puse. (Smagiai atrodo)
Perduoti su smakru apelsina,nedidelį kamuolį.

Lindimas šokant pro virvę,arba plonytį šalikėlį.

Pora gauna dvi žvakes, viena uzdegama, reikia uz niekur nesilaikant
is kuo didesnio atstumo uždegti savo poros žvake.

Porai duodamas kamuolys. pora susiglaudžia ir kamuolys įdedamas
ties pilvo apačia, reikia judesiais (be ranku) kamuoli nuridenti iki smakro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 09 liepos 2010 - 08:58
QUOTE(svelni @ 2010 07 09, 01:20)
ogo kaip čia jums vadovauja biggrin.gif  ir dar ne jaunieji unsure.gif
p

Tai va va tipo ka cia jauniesiems stresas, jie nieko nenori, o tipo padarysi ir bus gerai ir dar padekos doh.gif nu zodziu vargo vakariene laukia lotuliukas.gif

"Tarp Kitko" kazkadu buvo 50 lt biggrin.gif maz sezono metu gal but bisk pabrange, o gal i ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 liepos 2010 - 09:34