Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

Labas svočiutės ir joms prijaučiančios smile.gif
Baigiu akis išvarvint temas besklaidydama - pamenu kai dukrai ruošiau vestuves lygtais buvo žodžiai paleidžiant balandžius , bet man tuo metu nereikėjo, na, o dabar jaunieji balandžių užsimanė. Gal kuri kartais turi savo lobių skrynelės kamputyje kokius nors gražius žodžius apie balandžių reikšmę blush2.gif
Atsakyti

Prasom gal tiks smile.gif

Brangieji,
Balandžiai simbolizuoja ne tik tyrumą, ramybę bei taiką
Jie savo atsidavimu artimiesiems yra nesibaigiančios meilės ir tyrumo simbolis
Balandžiai poruojasi tik vieną kartą visam gyvenimui
Jie abu kartu suka savo bendrą lizdą, kartu rūpinasi savo vaikais
Todėl jų meilė yra niekuomet nesibaiganti

Mielieji...... ir........,
Paleiskit šiuos balandžius į tyrą dangų
Kad jie visiems praneštų apie Jūsų nesibaigiančią meilę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liwana: 08 liepos 2010 - 19:39
QUOTE(liwana @ 2010 07 08, 19:39)
Prasom gal tiks smile.gif

Brangieji,
Balandžiai simbolizuoja ne tik tyrumą, ramybę bei taiką
Jie savo atsidavimu artimiesiems yra nesibaigiančios meilės ir tyrumo simbolis
Balandžiai poruojasi tik vieną kartą visam gyvenimui
Jie abu kartu suka savo bendrą lizdą, kartu rūpinasi savo vaikais
Todėl jų meilė yra niekuomet nesibaiganti
Mielieji...... ir........,
Paleiskit šiuos balandžius į tyrą dangų
Kad jie visiems praneštų apie Jūsų nesibaigiančią meilę

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai didelis didelis dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,gal pasidalintumet kur siauliuose nusipikrti grazias taures tinkamas graviravumui? ax.gif
Atsakyti
loretita2, gal butu galima pasto duomenu? Na tik slaptazodi. Istryniau zinute. ot blush2.gif vepla...
Atsakyti
Nu nebe reikalo nuojauta buvo, kad nenoriu as i tas vestuves... Visa vezima pati viena tempsiu, nes pirslelis bus tik dekoracijos vietoje verysad.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad per dvi zinutes...
Gal kuri leidote vandens zivintus, ar tie 30cm skersmens labai maziukai? Kazkur buvau skaicius,kad 50cm graziau atrodo, kazkaip neisivaizduoju as tu dydziu.
Ar neskesta jie? o tai bus, nespejom sumest i vandeni,o jie jau bul bul smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 08 liepos 2010 - 21:05
Sveikos svociutes smile.gif
Jungiuosi prie Jusu, musu data 07.17. Dar nieko nepradejau daryti, tik mintyse delioju ir kasnakti vedu ir vedu vestuves lotuliukas.gif doh.gif Niekaip neissimiegu.

Skaiciau kad yra bendrasis pastas, kur ten tikri lobynai, ar galeciau gauti info kaip prisijungti?
Pazadu viska papasakoti ka darysiu ir kaip, kai jau tikrai bus aisku ka darysiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos svociutes wink.gif
ir as jungiuos i jusu rata. tik su tokiu keblumu... vestuves rusiskos ar bent rusu kalba.. doh.gif Gal kuri uzmate kurnors koki mini scenariju rusu kalba? ax.gif as pati lietuve, tai verst pazodziui teksto nesinori, nesigaus graziai..
padekit please.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 07 07, 17:28)
Perverčiau keles temas, arba pražiopsojau, arba jau senokai buvo ikelti pareigų pasiskirstymai, tas kur: aš važinėsiu į kurortus.... Tu skalbsi kojnes...  ir tt.
Gal galėtumėt kuri įmėsti arba čia į bendrą, gal kitoms irgi aktualu, arba man į a.ž
Iš anksto dėkoju.

Gal ir man galima būtų tai į až atsiųsti. Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 08, 23:03)
Atsiprasau, kad per dvi zinutes...
Gal kuri leidote vandens zivintus, ar tie 30cm skersmens labai maziukai? Kazkur buvau skaicius,kad 50cm graziau atrodo, kazkaip neisivaizduoju as tu dydziu.
Ar neskesta jie? o tai bus, nespejom sumest i  vandeni,o jie jau  bul bul smile.gif

As pirkau vandens zibintus 30 cm, bet nemeginau dar. Siaip gana mazi bet simpatiski. Aprasyme raso, kad reikia gerai uzlenkti kad nepribegtu vandens, o vienuose atsiliepimuose skaiciau, kad uzgeso zmonems, tai jie sako kad reikejo padeginti ilgiau zvakute o tik po to deti i vandeni. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 07 08, 21:43)
sveikutes,gal pasidalintumet kur siauliuose nusipikrti grazias taures tinkamas graviravumui? ax.gif

mes rimi arenoj pirkom pasidabruotas, apie 36lt liktai mokejom smile.gif
Atsakyti