Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(ramune82 @ 2010 07 08, 09:00)
kas tas simtalapis?karvojus kada teikiamas?kai pakaria pirsli?ar taip suprantu?
ar yra kam nors buve but be pirslio?man rodos man taip bus?maniskis uzsispyres nors biski gramu padares liezuvi tur,bet isdidumas neleidzia eit pirsiaut?na nepergyvenu del to galvoju jei ka su muzikantu pravesim tas vestuves as pasiruosiu is pirsliu puses?o gal apsigalvos dar laiko yra....nes kiek kam ruosiausi tiek per pacia svente vyras padeda man....
laaaabai zemai lenkiuosi padedanciom mamytem man uz info  4u.gif
mastau antra diena gandro laska skaityt,kumas rinkti,jaunikio vaikyste papasakot,apdovanojimai ir liktai viskas?ai nu dar palinkejimus sveciam duot parasyt?
ar darysit koki sveikinimus jus?ar taip va paprastai palinkejimai ir viskas?
o pirsliu polka?paprastai susokat ir viskas?nezinau taip atsibodo tokie dalykai,bet manau neissisuksiu be sito?po jaunuju valso?
mastau su muzikantu susitikti pasikalbeti ,pasiuliti kelias i zvaigzdes padaryti?kad sveciai padainuotu....jaunoji sako padesiu nuvaziuot tau pas muzikanta taip norisi paslaptingai tai daryt?sake tas muzikantas jaunosios drauges tetis?bijau jok prasitars???
gal zadat jauniesiems dar kanors gero daryt?pvz filmuka?ar dar kanors?mastau kaip is ju foto susirinkti ,kad butu staigmena?bet nepavyks teks paprasyti?

Šimtalapis yra toks pyragas su aguonomis,labai skanus tongue.gif ir svočia ji atneša antra diena,tai vadinasi svočios karvojus
Papildyta:
QUOTE(linoze @ 2010 07 08, 09:08)
sveikute,as kai buvau sakytis torto, tai netgi siule,sako visai idomu ir sakosi daug kas, bet mano jaunieji patys tures.o man siule tokia skrynia kaip 258 nuotr
http://www.tortai-py...roginiai/page/2
arba ziedus kaip 047
http://www.tortai-py...roginiai/page/1
kaip jus manot?dar nesisakiau.sake uztenka pries savaite.mastau dabar g.gif
Papildyta:
tik ziedus kur rode foto tai balti buvo, biski kitaip papuosti daug graziau atrode.arba standartini su skyle sampanui ir gulbem.man irgi grazu,bet pirmieji gal idomiau tongue.gif

Ta skrynia superinė,nematyta thumbup.gif as ir tokios noreciau,tik as ne Kaune.o kokia kaina tos skrynios?
Ar piesiat kas nors natas ant paklodes?kokio dydzio ta paklode turi buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liwana: 08 liepos 2010 - 09:43
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 07, 21:26)
Kazkuri programeles ieskojo nuotraukosm - www.loonapix.com

Ačiū. nereiks per atostogas iki darbo lėkt.

QUOTE(liwana @ 2010 07 08, 08:04)
Sakykit ar tinka šimtalapis svočios karvojui

Aš jį žadu pirkt.
Atsakyti

Ta skrynia superinė,nematyta thumbup.gif as ir tokios noreciau,tik as ne Kaune.o kokia kaina tos skrynios?
[/quote]
as ir ne kaune,kaisiadoryse sakysiuos, nes yra parduotuve ju.kainos nepasako torto iskart, priklauso nuo papuosimo, koki viduj torta,ta prasme kokio ten skonio detu,kai kalbejom ten daug kainu ji minejo nuo 36 gal iki 46 lt.bet man ju tortai fantastiski thumbup.gif
Papildyta:
cia kaina uz kg parasiau,jeigu ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrutia @ 2010 07 08, 09:05)
Sveikos, svočiutės.
Gal kas pagelbėtumėt bėdoje - reikia tosto už tėvus. Nors porą gražių sakinių....  Planuoju viską sudėt į vieną - tostą už tėvus,  šeimos židinį ir neužilgo skarelę su duona, druska, moneta ir medžio gabalėliu...

Gal tiks
Tėvų namai - brangiausias lizdas,
Švenčiausia Žemėje vieta.
Tegul likimo nuožmūs vėjai
Čia neužklysta niekada.

Tegul tėveliams mylimiesiems
Bus šilta ir jauku namuos,
Tegul dar šimtą laimės metų
Raiba gegulė iškukuos.
Atsakyti

Svociutes Ar piesiat kas nors natas ant paklodes? kokio dydzio ta paklode turi buti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liwana: 08 liepos 2010 - 10:53
Labas, svociutes smile.gif

Na temos pas Jus byra taip greitai, kad nespeju keist dedant i favoritus biggrin.gif Jauciasi, kad vasara thumbup.gif
Man pora savaiteliu liko iki pasirodymo rolleyes.gif Nusprendem, kad but neblogai laikrastuka isleist. Labai ieskau kokio laikrastuko pavyzdzio. Maketuosim patys, bet norim pavyzdzio, kas gi idomaus gali ieiti i toki laikrastuka. Keliu lapu jis buna. Gal kas galetu siuo klausimu padeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 07 08, 10:35)

Ar piesiat kas nors natas ant paklodes?kokio dydzio ta paklode turi buti?

as mastau ant pagalveles daryt liktu jiem atsiminimas?tik kazi kaip atrodytu?
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 08, 13:05)

Gera mintis pagalvėlės, tik aš galvoju ar išvis mano jaunieji supras tokia baiką....

Visą savaitę sėdžiu jau tose temose, ir žinokit pasidariau išvadą - kad persistengti nėra reikalo. Kadangi jaunoji pasakė , kad tortų nepirkt nes ir taip bus daug- tai karvojaus atsisakau visiškai, juolab, kad būsiu labiau liūdininkė nei svočia... Po to , vietoj medalių darysiu diplomus.... O šiaip daugiau orientuosiuos į jaunuosius, kad jiems daugiau prisiminimų liktų iš vestuvių.
Įkritau kaip musė į išrugas... maniškis juokias, sako tu ir sugebi vis kur įsivelt... (jis nepiršliaus kartu). ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 08 liepos 2010 - 11:16
QUOTE(liwana @ 2010 07 08, 09:04)
Sakykit ar tinka šimtalapis svočios karvojui

net gi labai, ir dar žiūrint kur piršliausi, aš jau vieną kartą vežiausi kaip svočios tortą į žemaitiją 100proc pasiteisino drinks_cheers.gif nes čia tokių pyragų nėra, šįkart vešiu visus du biggrin.gif manau pietų Lietuvoj tai irgi turėtų pasiteisinti smile.gif ypač jei skaniai iškepa kas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(liwana @ 2010 07 08, 11:52)
Svociutes Ar piesiat kas nors natas ant paklodes? kokio dydzio ta paklode turi buti?

aš nuspiešiau prieš pora dienų, tai gavosi didelė, nes kaip nusipirkau paklodę kur būna standartinės patalynės komplekte (tik gausoj) tai taip ir pripiešiau pilną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2010 07 08, 10:52)
Labai ieskau kokio laikrastuko pavyzdzio. Maketuosim patys, bet norim pavyzdzio, kas gi idomaus gali ieiti i toki laikrastuka. Keliu lapu jis buna. Gal kas galetu siuo klausimu padeti  blush2.gif

Parašyk, kur siųst, permesiu keletą pvz. O aš apsiribojau 4 psl. ten ta beletristika visur panaši ir žinoma, kas ten labai skaitys, o man pinigai...

QUOTE(ramune82 @ 2010 07 08, 11:05)

O kodėl neliks atsiminimo ant paklodes? Aš piešiu tais markeriais, kurie neišsilieja ant drabužio net plaunant...
Atsakyti
Į paštą įmečiau santuokos liudijimą su ištaisytais 2010 m.
Atsakyti
Dėkui bis.gif
Atsakyti