Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVII TEMA

QUOTE(vildar @ 2010 07 07, 09:52)
Vaikiukui tavo- 4u.gif . Aš irgi galvoju, kad tik vaikai nesusirgtų.
Liko savaitė ir kelios dienos, iš jų viena savaitė bus praleista Venspilyje doh.gif  Vienu žodžiu- nieko nebeliko. BIJAU.

Musu vestuves arteja ir nenumaldomai 17d , o tada zadame i Venspili. O kur jus apsistojote?
Atsakyti
blush2.gif kad su savo zirzalu mazu nelabai laiko yra perksiatyti tokia kruva puslapiu, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 07 07, 18:42)
Labukas, o as startuoju jau penktadieni. Dabar veju baime, bet manau ta diena as laaabai bijosiu smile.gif

uzuojauta 4u.gif biggrin.gif Pavydesiu tau po visko lotuliukas.gif

Ziuriu pas daugeli daug klausimu,tokiu kurie daugybe kartu aptarti,tiesiog kiekvienoj temoj(o ju tai nemazai biggrin.gif ).Moterytes,nepatingekit pasedet dienike,kita..paskaityt ir viskas aisku bus mirksiukas.gif

Taip siulau-nes pati cia pirmom dienom atlekus,pazeriau klausimu ir tikejaus greitu atsakymu biggrin.gif Bet cia svociutes ne siemkas gliaudo..o pacios su galvom trilitrinem,tiek rupesciu ir pan 4u.gif

Man kazkas buvo pasiule 7,8 temas..tai tik jas ir skaiciau(apie 4d doh.gif ),bet info tikrai ten daug..Daugiau kitu ir nebeskaitau biggrin.gif Nes akys jau wacko.gif biggrin.gif

Prisijungimo duomenis visada,visom atsiuncia 4u.gif Zmogus gal tik nesedi cia prilipes prie kompo,turi kas ir be jo dar ka veikt manau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Jureka @ 2010 07 07, 23:30)
blush2.gif kad su savo zirzalu mazu nelabai laiko yra perksiatyti tokia kruva puslapiu,  doh.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Tarp Kitko": 07 liepos 2010 - 21:36
dekuj uz nuoroda, vaikas ka tik ant ranku nuluzo tai paskaitysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jureka @ 2010 07 07, 23:37)
dekuj uz nuoroda, vaikas ka tik ant ranku nuluzo tai paskaitysiu  doh.gif

dar sociai laiko turit manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis

Man iškilo klausimas dėl "gulbių ežero" kada ir kaip jį įkomponuoti?
Gal pas kurią nebuvo piršlių ir kaip tuomet suorganizuoti "karti, karti?" g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskis @ 2010 07 07, 22:29)
Musu vestuves arteja ir nenumaldomai 17d , o tada zadame i Venspili. O kur jus apsistojote?

Mūsiškės irgi 17 dieną. Bet mes iki vestuvių į Ventspilį varom, bo pražiopsojau užsisakyti butą, liko laisva tik ta savaitė iki vestuvių doh.gif Pažįstami butą ten turi, tai mes kasmet ten būnam.

Ai, dar klausimėlis- ar namuose darote visokias užpiltines t.y. "piršlienės saldžioji" ar ten "pamergių ašaros". Gal kokių receptėlių žinot, ką su kuo maišyti, kad svečiai nebrokytų g.gif
Atsakyti
Sakykit ar tinka šimtalapis svočios karvojui
Atsakyti
kas tas simtalapis?karvojus kada teikiamas?kai pakaria pirsli?ar taip suprantu?
ar yra kam nors buve but be pirslio?man rodos man taip bus?maniskis uzsispyres nors biski gramu padares liezuvi tur,bet isdidumas neleidzia eit pirsiaut?na nepergyvenu del to galvoju jei ka su muzikantu pravesim tas vestuves as pasiruosiu is pirsliu puses?o gal apsigalvos dar laiko yra....nes kiek kam ruosiausi tiek per pacia svente vyras padeda man....
laaaabai zemai lenkiuosi padedanciom mamytem man uz info 4u.gif
mastau antra diena gandro laska skaityt,kumas rinkti,jaunikio vaikyste papasakot,apdovanojimai ir liktai viskas?ai nu dar palinkejimus sveciam duot parasyt?
ar darysit koki sveikinimus jus?ar taip va paprastai palinkejimai ir viskas?
o pirsliu polka?paprastai susokat ir viskas?nezinau taip atsibodo tokie dalykai,bet manau neissisuksiu be sito?po jaunuju valso?
mastau su muzikantu susitikti pasikalbeti ,pasiuliti kelias i zvaigzdes padaryti?kad sveciai padainuotu....jaunoji sako padesiu nuvaziuot tau pas muzikanta taip norisi paslaptingai tai daryt?sake tas muzikantas jaunosios drauges tetis?bijau jok prasitars???
gal zadat jauniesiems dar kanors gero daryt?pvz filmuka?ar dar kanors?mastau kaip is ju foto susirinkti ,kad butu staigmena?bet nepavyks teks paprasyti?
Atsakyti
Sveikos, svočiutės.
Gal kas pagelbėtumėt bėdoje - reikia tosto už tėvus. Nors porą gražių sakinių.... Planuoju viską sudėt į vieną - tostą už tėvus, šeimos židinį ir neužilgo skarelę su duona, druska, moneta ir medžio gabalėliu...
Atsakyti
QUOTE(liwana @ 2010 07 08, 10:04)
Sakykit ar tinka šimtalapis svočios karvojui

sveikute,as kai buvau sakytis torto, tai netgi siule,sako visai idomu ir sakosi daug kas, bet mano jaunieji patys tures.o man siule tokia skrynia kaip 258 nuotr
http://www.tortai-py...roginiai/page/2
arba ziedus kaip 047
http://www.tortai-py...roginiai/page/1
kaip jus manot?dar nesisakiau.sake uztenka pries savaite.mastau dabar g.gif
Papildyta:
tik ziedus kur rode foto tai balti buvo, biski kitaip papuosti daug graziau atrode.arba standartini su skyle sampanui ir gulbem.man irgi grazu,bet pirmieji gal idomiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune82 @ 2010 07 08, 11:00)
ar yra kam nors buve but be pirslio?

mastau antra diena gandro laska skaityt,kumas rinkti,jaunikio vaikyste papasakot,apdovanojimai ir liktai viskas?ai nu dar palinkejimus sveciam duot parasyt?

as einu i liudininkes,o liudininkas -vokietis biggrin.gif Tai maniskis,nuosavas vyras man tik pades kazka..nu ten moraliskai kazka daugiau tubut biggrin.gif Ir pasiraso susokt soki kartu-liudininkes biggrin.gif Bandysim eit pas mokytoja sokiu..30lt pamoka smile.gif

Nemazai antra diena ruosies daryt mirksiukas.gif Tik ziurek,kad dar spetum viska atlikt,gaila nepanaudotu darbeliu turet paskui doh.gif Sveikinimus jeigu rasys,tai manau atsistojus gal ir per daug jau butu..

Del foto,tai man patiko mintis,kad po "karti karti",pirsleliai istrauke jaunuju foto ireminta didele,kur jaunieji buciujasi ax.gif

QUOTE(Giedrutia @ 2010 07 08, 11:05)
Gal kas pagelbėtumėt bėdoje - reikia tosto už tėvus. Nors porą gražių sakinių.... 

esu kazkur uzmacius grazius man,issisaugojau ax.gif Imest galesiu kai prie kito kompo sedesiu mirksiukas.gif

Man vaikas serga,greituske nakti kvieciau doh.gif
Tai galvoju jokiu nauju minciu,ideju nebesiimsiu,o dabaigsiu senus pradetus ir neuzbaigtus..Kad tik speciau unsure.gif
Atsakyti