Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro skelbimas internete, kad ieško meilužės

QUOTE(Luttuke @ 2011 03 12, 22:54)
Ne tai, kad naivios, bet norim tiketi, kad viskas gerai smile.gif

Kas "viskas"?
Atsakyti
QUOTE(Neatrastoji @ 2011 03 10, 00:23)
bet kokios jūs kategoriškos, prisiregistravo, vadinas jau kažką galvoja, o ką negalima iš smalsumo, negalima norėt tiesiog pabendraut, pasikalbėti, ar negali pvz kad ir sužinoti ką daugiau mano moterys apie santykius seksą, kad paskui galėtų panaudoti žinias su žmona...tikrai žinau ne visi bet yra ir tokių vyrų...

Is kur tai istraukei doh.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(yalissa @ 2010 07 02, 18:03)
Uzsiregistruokit, uzkalbinkit ji ir ziurekit kaip reaguos. Visas zinutes, kurias rasysite vienas kitam issaugokit, kad butu kaip daiktinis irodymas  biggrin.gif
Jiegu uzkibs ir nores susitikti, va tada ir atversite jam visas kortas su visais irodymais. Tikiu, kad ir tada bandys issisukti, bet Jus bent jau zinosite su kuo gyvenate ir ko is jo galima tiketis  mirksiukas.gif

kvepia detektyvu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 20:58)
Pasinaudojau jūsų patarimais ir įdėjau "savo" anketą  smile.gif  parašiau, kad sexui , tai kaip vyrai rašyt pradėjo wacko.gif  doh.gif  jau virš 50 laiškų gavau  blink.gif
na ir saviškiui parašiau, lauksiu atsakymo  biggrin.gif 
nelabai patinka man tokios intrigos, bet....  verysad.gif  tik tiek, kad aš nesielvartauju dėl to  smile.gif  na tokie jau tie vyrai irnesakyk.gif maniškis ne išimtis, tik galėjo gi gudriau viską daryti, kad aš nė nesuuosčiau doh.gif
na turiu aš tokį kvailą pomėgį, palandžioti ir pažinčių skelbimų paskaityti, na tiesiog, šiaip  smile.gif įdomu, kaip žmonės save apibūdina, kokias paslaugas siūlo ir t.t.
na taip ir aptikau saviškio skelbimą.
įvedžiau į paiešką jo gimimo datą, o čia žiūriu tikrą vardą pasirašęs  blink.gif  ir dar savo nicką kuriuo visur naudojasi  blink.gif Tiesiog per daug sutapimų.

Pabandyk ir tu paieškot, gal irgi rasi  biggrin.gif

siaip idomu nebuna tokiose vietose. kazkaip manau kad ir pati ieskai kazko ypatingo, tik prisipazint nenori biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 07 03, 12:38)
geriausia nueiti paciai smile.gif didesnis efektas kai pamatai perbalusi veida ir nusivylima kad atejo ne ta , su kuria buvo susieta tiek erotiniu fantaziju  lotuliukas.gif

bet jai jau vyras toks avinukas, tai aisku pagalvos kad zmona atejo su kazkuo susitikt. o jis draugo laukia ir tt... paskui vel is naujo... :DDDDD geras var tas kur drauge iki galo....
Atsakyti