QUOTE(Daivisima @ 2011 02 25, 11:35)
Radau ir aš prieš metus savo vyrelio skelbimą internete, visai atsitiktinai, o jo anketoj buvo kitas paštas nurodytas, kurio aš nežinojau, negalėjau atsispirt ir nepatikrint

ypač kai atspėjau jo slaptažodį, mat jis nepagalvojo, kad galiu jį tikrint ir visur pas jį slaptažodžiai vienodi

o ten, ką pamačiau, vos nuo kėdės nenuvirtau

užsiregistravęs net 6 sex portaluose, perskaičiau visas žinutes, bet nieko labai blogo ten nebuvo, tiesiog bendravo su kitomis moterimis, apie susitikimus nebuvo jokios kalbos, bet visvien kažkaip abydna buvo po to

jis atsiprašė ir nežinau ar jis labiau slapstosi, ar ištiesų taip nebesielgia, bet nebesuku dėl to galvos
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 19:03)
Jeigu jau užsiregistravo tokiam portale, vadinasi jau kažką galvoja. Žinoma, gal tai tik šiaip pabendravimas ir jis niekur toliau kompiuterio nenuves, bet niekada nežinai.
Juk tai trumputė linija, kurią taip lengva peržengt, po ko arba sustosi, arba pasinersi stačia galva.
bet kokios jūs kategoriškos, prisiregistravo, vadinas jau kažką galvoja, o ką negalima iš smalsumo, negalima norėt tiesiog pabendraut, pasikalbėti, ar negali pvz kad ir sužinoti ką daugiau mano moterys apie santykius seksą, kad paskui galėtų panaudoti žinias su žmona...tikrai žinau ne visi bet yra ir tokių vyrų...