Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro skelbimas internete, kad ieško meilužės

QUOTE(Daivisima @ 2011 02 25, 09:35)
ir nežinau ar jis labiau slapstosi, ar ištiesų taip nebesielgia, bet nebesuku dėl to galvos mirksiukas.gif

Stručio refleksas biggrin.gif Ar tikrai nebesukat? blush2.gif Ar tiesiog visus vyrus nurašėt kad 'visi jie tokie'?
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2011 02 25, 10:35)
nežinau ar jis labiau slapstosi, ar ištiesų taip nebesielgia, bet nebesuku dėl to galvos mirksiukas.gif

Juokinga. Cia mums ar sau bandai irodyt, kad nesuki galvos? lotuliukas.gif Aisku, gal taip lengviau bigsmile.gif
Atsakyti
Siaip radus toki skelbima visu pirma reiktu susesti ir ramiai pasikalbeti. Tai ne priezastis skirtis ar pan. Gal vyras tiesiog tyrineja rinka, gal truksta pasitikejimo savimi ir pan... Ir... aisku tarp 2 zmoniu seimoje kazkas ne taip..
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 05, 17:19)
Siaip radus toki skelbima visu pirma reiktu susesti ir ramiai pasikalbeti. Tai ne priezastis skirtis ar pan. Gal vyras tiesiog tyrineja rinka, gal truksta pasitikejimo savimi ir pan... Ir... aisku tarp 2 zmoniu seimoje kazkas ne taip..

Kokią rinką vyras gali tyrinėt pažinčių portale? blink.gif
Prajuokinot biggrin.gif
Atsakyti
Na kokią kokią...Koks beviltiškumo lygis LT.
Atsakyti
QUOTE(Džuljana @ 2011 03 06, 19:17)
Kokią rinką vyras gali tyrinėt pažinčių portale? blink.gif
Prajuokinot biggrin.gif

Tikrinasi ar galetu sudominti kitos lyties atstove. Taip gali buti, jei vyras del kazkokiu priezasciu praranda pasitikejima savimi kaip vyru. Nors... cia man jau sake, kad esu perdidele optimiste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2011 03 06, 19:31)
Tikrinasi ar galetu sudominti kitos lyties atstove. Taip gali buti, jei vyras del kazkokiu priezasciu praranda pasitikejima savimi kaip vyru. Nors... cia man jau sake, kad esu perdidele optimiste biggrin.gif

Jeigu jau užsiregistravo tokiam portale, vadinasi jau kažką galvoja. Žinoma, gal tai tik šiaip pabendravimas ir jis niekur toliau kompiuterio nenuves, bet niekada nežinai.
Juk tai trumputė linija, kurią taip lengva peržengt, po ko arba sustosi, arba pasinersi stačia galva.
Atsakyti
QUOTE(Daivisima @ 2011 02 25, 11:35)
Radau ir aš prieš metus savo vyrelio skelbimą internete, visai atsitiktinai, o jo anketoj buvo kitas paštas nurodytas, kurio aš nežinojau, negalėjau atsispirt ir nepatikrint blush2.gif  ypač kai atspėjau jo slaptažodį, mat jis nepagalvojo, kad galiu jį tikrint ir visur pas jį slaptažodžiai vienodi doh.gif o ten, ką pamačiau, vos nuo kėdės nenuvirtau blink.gif užsiregistravęs net 6 sex portaluose, perskaičiau visas žinutes, bet nieko labai blogo ten nebuvo, tiesiog bendravo su kitomis moterimis, apie susitikimus nebuvo jokios kalbos, bet visvien kažkaip abydna buvo po to unsure.gif jis atsiprašė ir nežinau ar jis labiau slapstosi, ar ištiesų taip nebesielgia, bet nebesuku dėl to galvos mirksiukas.gif

QUOTE(Džuljana @ 2011 03 09, 19:03)
Jeigu jau užsiregistravo tokiam portale, vadinasi jau kažką galvoja. Žinoma, gal tai tik šiaip pabendravimas ir jis niekur toliau kompiuterio nenuves, bet niekada nežinai.
Juk tai trumputė linija, kurią taip lengva peržengt, po ko arba sustosi, arba pasinersi stačia galva.

bet kokios jūs kategoriškos, prisiregistravo, vadinas jau kažką galvoja, o ką negalima iš smalsumo, negalima norėt tiesiog pabendraut, pasikalbėti, ar negali pvz kad ir sužinoti ką daugiau mano moterys apie santykius seksą, kad paskui galėtų panaudoti žinias su žmona...tikrai žinau ne visi bet yra ir tokių vyrų...
Atsakyti
bet kokios jūs kategoriškos, prisiregistravo, vadinas jau kažką galvoja, o ką negalima iš smalsumo, negalima norėt tiesiog pabendraut, pasikalbėti, ar negali pvz kad ir sužinoti ką daugiau mano moterys apie santykius seksą, kad paskui galėtų panaudoti žinias su žmona...tikrai žinau ne visi bet yra ir tokių vyrų...

Prajuokinote. Su savo žmona!!! Vyrai užkariautojai, kai nebėra ko užkariauti ima nuobodžiauti. Tada traukia į naujus medžioklės plotus: sexportalus, pažinčių klubus, klubus "įgyti patirties", kad galėtų panaudoti tai su žmona. Žinoma, neabejotinai. Po to, kai patiria naujų įspūdžių, šviežienos, galima ir prie tradicinių aptiekalų grįžti.

Mes tikrai labai naivios...
Atsakyti
QUOTE(Dura @ 2011 03 12, 00:00)
[color=blue][/color]
Prajuokinote. Su savo žmona!!! Vyrai užkariautojai, kai nebėra ko užkariauti ima nuobodžiauti. Tada traukia į naujus medžioklės plotus: sexportalus, pažinčių klubus, klubus "įgyti patirties", kad galėtų panaudoti tai su žmona. Žinoma, neabejotinai. Po to, kai patiria naujų įspūdžių, šviežienos, galima ir prie tradicinių aptiekalų grįžti.

Mes tikrai labai naivios...

Ne tai, kad naivios, bet norim tiketi, kad viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Paciai pasisiulyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, mes visada tikim kuo norim tiketi doh.gif
Atsakyti