Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro skelbimas internete, kad ieško meilužės

QUOTE(Tepaluota @ 2010 07 02, 18:41)
Pasisiūlykite, susitarkite dėl pasimatymo ir nueikit susitikti. Kaip meilužė. O tada jau ir išsiaiškinsite, dėl kokių priežasčių susiklostė tokia situacija.

bet būtinai su kažkokio ryškiu atpažinimo akcentu- ar tai rubo slapva, sagė ar pan.. kad pamatęs tai ant jūsų-išvirstų iš kojų tongue.gif
QUOTE(gaudyk @ 2010 07 02, 22:26)
*Saunuole Elzeja, nepuolat i panika nors situacija ir nelabai maloni.

**Gal Elzejai bunant "incognito" ir pavyks issiaiskint kas jo makaulej vire kad staiga nauju pazinciu uzsimane...

*tas tai tikrai.. žaviuosi stiprybe 4u.gif
**vat taip pat būtų įdomu, ką is toms potencialioms meilužems apie žmoną pasakotų g.gif
QUOTE(infene @ 2010 07 03, 12:36)
Na tada nedrauge, o koke priese biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Butu dar geriau

su prieše pavojinga- gali už ką pykti laikius ir iki galo nueit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 07 03, 12:38)
geriausia nueiti paciai smile.gif didesnis efektas kai pamatai perbalusi veida ir nusivylima kad atejo ne ta , su kuria buvo susieta tiek erotiniu fantaziju  lotuliukas.gif

as dievinu tokias scenas essen.gif Istyses veidas, atvipus burna, issprogintos akys (gaila, smailio tokio neradau) lotuliukas.gif Galeciau ziuret ir ziuret assa.gif
Atsakyti
Mano situacijoj buvo taip, kad draugaudama su vaikinu ir jau planuojant vestuves su juo ! doh.gif uztikau ji toliau belandziojant toje pacioje svetaineje, kurioje i mes susipazinom. Uzklausiau taip tarp kitko, kada paskutini karta lankesi toje svetainej. Tai jsi atsake, na, gal pries kokius 3 men., o gal dar ankciau, tipo nepamena. Kai ramiai jam pasakiu, kad zinau, kad jis tenai lindejo ir vakar puse nakties, vaikinas visas persimaine, pradejo sakyti, kad jis nemelagis, kad as noriu ji isprovokuoti ir pan. As tiesiog pasakiau, kad zinau, ir taskas. Tada jis pradejo mane kvosti, kaip as suzinojau ir pan. Pradejo mane kaltinti, kad as juo nepasitikiu, bala bla, bla, kad jis ten kartais uzeina seip su kazkuo draugiskai paplepeti... doh.gif viskas baigesi tuo, kad mano pasitikejimas juo zlugo ir mes po keliu menesiu galutinai nutraukem santykius. O pirma karta kai tai suzinojau, net visas kunas nerviskai drebeti pradejau, kaip stipriai mane tai paveike. Labai dziaugiuosi, kad issiskyrem. Siuo metu turiu kita, kurio net nera ko lyginti su ex. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 07 03, 13:46)
lotuliukas.gif  bet kokiu atveju greitosios prireiks. Vdrug jam pavyktu irodyt, kad moteriske haliucinacijas mato.....  lotuliukas.gif

Sakytu as tik pro sali ejau ir tave sedince pamaciau, ka tu veiki ce ? arba as ne Petras as dinges jo brolis dvynys. o galiausiai, pati kalta kad kvietei ir ejai, as zinojau kad tu ce busi. biggrin.gif Zodziu vyru tokia prigimtis, geriau kryzium gulsis, bet neprisipazins kad jie kalti. Gali but kad tikrai itikins jog moteriskiai haliucinacijos.

QUOTE(balioonelis @ 2010 07 03, 14:16)

**vat taip pat būtų įdomu, ką is toms potencialioms meilužems apie žmoną pasakotų g.gif

O man teko karta girdeti, ka vedes vyras pasakoja merginai jaunai apie savo zmona. (ne man, mano kambariokei, mane kad as tada miegu biggrin.gif ) viskas labai itikinamai atrode, kol galiausiai per tv savo zmonai meile prisipazinejo vienoje laidoje biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas panasaus buvo. Zmona nuejo, bet vyras buvo nepescias, pasiteisino, kad jis zinojo, kad tai buvo ji, o tas susirasinejimas tai romantika mirksiukas.gif , aistra seimoje pakurstyti.
Atsakyti
va va ka as ir sakiau, tipo as zinojau kad tu ce busi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
P.S. bet butu geriau kad butum buvus ne tu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 03 liepos 2010 - 14:25
QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 18:58)
Pasinaudojau jūsų patarimais ir įdėjau "savo" anketą  smile.gif  parašiau, kad sexui , tai kaip vyrai rašyt pradėjo wacko.gif  doh.gif  jau virš 50 laiškų gavau  blink.gif
na ir saviškiui parašiau, lauksiu atsakymo  biggrin.gif 

ir as taip buciau pasielgus drinks_cheers.gif parasyk kaip sekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 18:43)
Gal kas nors esate atsidūrę tokioje situacijoje? Kaip reagavote?
Ar sakėte, vyrui, kad aptikote jo skelbimą internete?

paprastai reaguoti.
pasitempt, kad vyrui nebereiktų vargintis užsiimant meilužės paieška
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 07 03, 16:11)
paprastai reaguoti.
pasitempt, kad vyrui nebereiktų vargintis užsiimant meilužės paieška

Na taip vyrai nekalti, tik mes moterys turetume vienu metu buti ir geros mamos,ir žmonos, ir meilužės, ir virejos, neblogai kamasutra išmanyti ir vyru psihologija, plius neprošal dar gera atlyginima gauti.
Mano vyras irgi galėtu pasitemti tam tikrose srityse, bet del to dar nepradejau ieškoti, nei meilužiu, nei naujo nuolatinio partnerio.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2010 07 03, 16:39)
bet del to dar nepradejau ieškoti, nei meilužiu, nei naujo nuolatinio partnerio.

negi dėl to kaltas vyras g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 07 03, 16:46)
negi dėl to kaltas vyras  g.gif

Na jus praitoje zinuteje rasete kad autorei reikia pasitemti, kad vyrui nereiktu meiluziu ieškoti, o tai ko vyrams nepasitempus del tu paciu priezasciu.
Atsakyti
QUOTE(infene @ 2010 07 03, 13:33)
As tai turbut pasiusciau savo kokia drauge...ir tuomet kad ji eitu iki pat galo, ta prasme iki lovos kad nedaeitu aisku.
Ir as ilekiu va tada tai liuks, faktai patys uz save kalbetu,Na panasiai kaip per ISTIKIMYBES TESTA biggrin.gif

Darydavom taip dar gudziais mokyklos laikais, kai noredavosi mest bernus, bet tom skyrybom kaip ir reikedavo priezasties. Zodziu, per koki diskona paprasydavau drauges, kad nusivestu i sali mano tuometini berna ir su juo pasilaizytu, o cia ieinu as ir pamatau visame kame juos. Bet Jus isivaizduojat, mobiliaku tai nebuvo dar, nepamajakins gi, kad jau ivaryk, totalus bajeris, bet suveikdavo visada tiek man, tiek mano drauguzem. Kai pamatai, kad Tave 'isdave' - amigos adios, ir priezastis skyrybom yra. lotuliukas.gif
Atsakyti