Įkraunama...
Įkraunama...

Vyro skelbimas internete, kad ieško meilužės

Gal kas nors esate atsidūrę tokioje situacijoje? Kaip reagavote?
Ar sakėte, vyrui, kad aptikote jo skelbimą internete?
Atsakyti
Jei tikrai norite suzinoti,uzsiregistruokit ir jus, tada ir matysit kas ir kaip smile.gif .Jei paklausit 99 %kad issisuks arba pasakys ,kad prikolas koks,o kita karta ieskos geriau pasislepes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 02 liepos 2010 - 18:00
Uzsiregistruokit, uzkalbinkit ji ir ziurekit kaip reaguos. Visas zinutes, kurias rasysite vienas kitam issaugokit, kad butu kaip daiktinis irodymas biggrin.gif
Jiegu uzkibs ir nores susitikti, va tada ir atversite jam visas kortas su visais irodymais. Tikiu, kad ir tada bandys issisukti, bet Jus bent jau zinosite su kuo gyvenate ir ko is jo galima tiketis mirksiukas.gif
Atsakyti
patarčiau labai neįsijausti ir neprovokuoti, nes kas geriau už jus žino kokius "mygtukus spausti" viliojant savo vyrą...
Nežinau ar pati ryžčiausi tokiai avantiūrai. Gal tegu geriau jis pasiteisina, išsisuka ir būna atsargesnis...
Atsakyti
Pasisiūlykite, susitarkite dėl pasimatymo ir nueikit susitikti. Kaip meilužė. O tada jau ir išsiaiškinsite, dėl kokių priežasčių susiklostė tokia situacija.
Atsakyti
QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 18:43)
Ar sakėte, vyrui, kad aptikote jo skelbimą internete?

Oij tik nesakyk nieko dabar jam kad radai biggrin.gif apkaltins tevas,motina ir tave,bet issisuks kaip ner ka,o tu tuo labiau noredama tiketi kad tai ne jis,patikesi bet kuo biggrin.gif
padaryk kaip cia dauguma patare,susirasyk,kviesk i pasimatyma ne is karto,kad itarimo nekiltu,leisk jam atsiskleist taip sakant,gal diskusijose,suzinosi kame esme,bet tik nepul klausyneti apie santykius biggrin.gif irgi suuos tada.. zodziu gudrumu ir tiek,o jau pasimatyme issiaiskinsit bigsmile.gif

ale man idomu kaip randant tu vyru skelbimus,kur ieskoti zinote,ar kaip??? ar tie vyrai ideje skelbima rasteli palieka zmonoms,kur ieskot? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 02 liepos 2010 - 19:02
Pasinaudojau jūsų patarimais ir įdėjau "savo" anketą smile.gif parašiau, kad sexui , tai kaip vyrai rašyt pradėjo wacko.gif doh.gif jau virš 50 laiškų gavau blink.gif
na ir saviškiui parašiau, lauksiu atsakymo biggrin.gif
nelabai patinka man tokios intrigos, bet.... verysad.gif tik tiek, kad aš nesielvartauju dėl to smile.gif na tokie jau tie vyrai irnesakyk.gif maniškis ne išimtis, tik galėjo gi gudriau viską daryti, kad aš nė nesuuosčiau doh.gif

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 07 02, 19:52)
ale man idomu kaip randant tu vyru skelbimus,kur ieskoti zinote,ar kaip??? ar tie vyrai ideje skelbima rasteli palieka zmonoms,kur ieskot?  lotuliukas.gif

na turiu aš tokį kvailą pomėgį, palandžioti ir pažinčių skelbimų paskaityti, na tiesiog, šiaip smile.gif įdomu, kaip žmonės save apibūdina, kokias paslaugas siūlo ir t.t.
na taip ir aptikau saviškio skelbimą.
įvedžiau į paiešką jo gimimo datą, o čia žiūriu tikrą vardą pasirašęs blink.gif ir dar savo nicką kuriuo visur naudojasi blink.gif Tiesiog per daug sutapimų.

Pabandyk ir tu paieškot, gal irgi rasi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 21:58)

Pabandyk ir tu paieškot, gal irgi rasi  biggrin.gif

ne nu maniskis ne toks avinas lotuliukas.gif

o jei rimtai tai ieskosi-rasi,tai visada pasitvirtina... o kam tai??? pvz zinai ka darysi toliau su tuom kas atsitiks??? ax.gif
Atsakyti
[quote=Elzėja,2010 07 02, 21:58]Pasinaudojau jūsų patarimais ir įdėjau "savo" anketą  smile.gif  parašiau, kad sexui , tai kaip vyrai rašyt pradėjo wacko.gif  doh.gif  jau virš 50 laiškų gavau  blink.gif
na ir saviškiui parašiau, lauksiu atsakymo  biggrin.gif 

Linksmai čia jūs biggrin.gif Jau kaip prisijuokiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tik vat, kokios bus pasekmės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 02 liepos 2010 - 21:57
QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 21:58)
  tik tiek, kad aš nesielvartauju dėl to  smile.gif  na tokie jau tie vyrai irnesakyk.gif

Na netikiu kad jau širdis nesuvirpejo. Man yra buvus panaši situacija, tik aš ne skelbima radau, o tiesiog pokalbius su viena mergina, na pirma rekcija buvo tokia kad visa kuna karštis užpildo ir širdis tabaluotis pradeda kaip pasiutus. Paskui aisku visokiu nuancu buvo, bet pirmas ispudis tai doh.gif net negera prisiminti, tad isivaizduoju maždaug koks jausmas turetu buti tau isvydus ta skelbima,
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 07 02, 22:56)
Linksmai čia jūs biggrin.gif Jau kaip prisijuokiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tik vat, kokios bus pasekmės g.gif

blogiausia, kas gali įvykti tai skyrybos...

QUOTE(Dzenete @ 2010 07 02, 23:00)
Na netikiu kad jau širdis nesuvirpejo. Man yra buvus panaši situacija, tik aš ne skelbima radau, o tiesiog pokalbius su viena mergina, na pirma rekcija buvo tokia kad visa kuna karštis užpildo ir širdis tabaluotis pradeda kaip pasiutus. Paskui aisku visokiu nuancu buvo, bet pirmas ispudis tai  doh.gif  net negera prisiminti, tad isivaizduoju maždaug koks jausmas turetu buti tau isvydus ta skelbima,

'
taip, tu teisi mano reakcija lygiai tokia pati buvo, kaip tu ir aprašei.

Nes aš net neketinau šnipinėti ir specialiai ieškoti vyro anketos, tiesiog šiaip įvedžiau ir norėjau pasižiūrėti ar yra vyrų gimusiu kaip ir maniškis tą pačią dieną, na taip ir užtikau, net minties tokios neturėjau, kad galėčiau jį surasti doh.gif
bet yra kaip yra... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzėja @ 2010 07 02, 23:13)
blogiausia, kas gali įvykti tai skyrybos... 
'

blogiausia jau ivyko,jusu pasitikejimas ka tik nuplauke karta ir visam laikui... daugiau blogiau nebus,tik pasekmes...
vyrui per pakausi uzmeskit uz tai kad net niko kito susikurti nesugebejo doh.gif
Atsakyti