Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis.

QUOTE(erkutele @ 2010 08 10, 00:58)
ir as noriu parodyti, ka su drauge prigaminom vienam baliui  drinks_cheers.gif

http://public.fotki....sto-nuotraukos/
pacios paskutines foto, tai  kaip buvo sugalvota kazkada padekoruot stala... smile.gif

labai nepeikit, tiesa, turbut dauguma siu uzkandeliu, o gal net visos jau jum smatytos 4u.gif

ir uz tai ACIU jums visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

oho, šaunuolės kokios wub.gif thumbup.gif o kas ten pirmoje foto geltonoje lėkštutėje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2010 08 10, 14:15)
o pas mum vakarėlis buvo egipto tema  ax.gif
tai viena idėja pasiskolinta iš šio forumo  rolleyes.gif


O receptukas kur? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2010 08 10, 22:53)
O receptukas kur?  ax.gif  4u.gif


įdaryti pomidorai (perpjovus vidų išskobti).
įdarui:
ryžiai
krabų lazdelės
virta morka
agurkas
sūris
kiaušinis
majonezas
papuošta- alyvuoge pjaustyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 07 01, 17:49)
zinok, as vakar nusipirkau tu akcijiniu kalmaru file, ir labai nusivyliau, kazkokios netokios jos, kaip esam pirke sventojoj, ar tas marinatas kazkoks keistas, ar kas, bet namiskiai paragavo ir sake, kad vienu nevalgys,



QUOTE(jurga r @ 2010 07 01, 22:26)
nu as siandien irgi nusipirkau,ir dariau tas salotas pagal Elenos recepta,visai nieko tik gal tuos kalmarus per stambiai supjausciau tai labai intensyviai reikejo kramtyt ir pritariu tikrai jie kazkokie keisti



šiais laikais daug ką tiesiog ne rūko, o mirko! tad ir kalmaro filė, kiaulės ausis ar kitas panašus produktas būna ne rūkytas dūme, o tiesiog mirkytas ir įgavęs "rūkyto daikto" prieskonį/priekvapį.
dija dija schmoll.gif .....



Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 12 rugpjūčio 2010 - 08:14
QUOTE(erkutele @ 2010 08 10, 12:50)
riestainiukai idaryti mesa ir suriu...  pamirkyti riestaineliai piene, i ju skyles pridedama pakepinto farso prieskoniuoto, ir ant virsaus surio truputi... labai skanu thumbup.gif

O as niekada riestainiuku nemirkau ir farso nekepinu schmoll.gif Tiesiog imu maza baronkyte, dedu "zalio" vistienos ar kalakutienos farso paruosto kaip kotletams ir kepu orkaiteje. Pabaigoje kepimo uzbarstau surio ir palaukiu kol jis graziai apskrunda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makra @ 2010 08 12, 13:34)
O as niekada riestainiuku nemirkau ir farso nekepinu  schmoll.gif  Tiesiog imu maza baronkyte, dedu "zalio" vistienos ar kalakutienos farso paruosto kaip kotletams ir kepu orkaiteje. Pabaigoje kepimo uzbarstau surio ir palaukiu kol jis graziai apskrunda  thumbup.gif


O barankytės nebūna kietos?
Taip, manau, kepate gerokai ilgiau, bet paruošimo etapas trumpesnis smile.gif
Atsakyti
Sumuštiniai su varškės tepiniu thumbup.gif (galima valgyti ir šaltus ir karštus)
user posted image
Reikia :
200gr varškės
100gr kumpelio
2-3sk. česnako
svogūno laiškų,krapų,baziliko lapelių
druska,pipiras ,kiaušinis,majonezas balta duona .

Iš surašytų produktų padarome aptepą,varškę ištriname su kiaušiniu,sukapojame kumpį,česnaką ir kitus prieskonius . Tepame ant batono riekučių plonai majonezo ir dedame aptepą ,tolygiai paskirstome,kepame 200c apie 15 minučių ,kol apskrunda batoniukas smile.gif

Papildyta:
Krevetės su česnaku
user posted image
Reikia 500gr krevečių ,kokias mėgstate,gali būti tigrinės,ar paprasos su galvutėmis kaip manosios smile.gif 2-3s. česnako ,alyvuogų aliejaus ,svogūno laiškų,druskos. Krevetes 5 min. pavirti,nukošti ir pakepinti su aliejumi,sukapoti česnaką ir pakepinti su juo dar pora minučių ,baigiant kepti suberti smulkintų svogūno laiškų. Jei norite sumaunate ant iešmelių .Skanaus ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Berry22: 12 rugpjūčio 2010 - 13:40
QUOTE(Makra @ 2010 08 12, 12:34)
O as niekada riestainiuku nemirkau ir farso nekepinu  schmoll.gif  Tiesiog imu maza baronkyte, dedu "zalio" vistienos ar kalakutienos farso paruosto kaip kotletams ir kepu orkaiteje. Pabaigoje kepimo uzbarstau surio ir palaukiu kol jis graziai apskrunda  thumbup.gif

oi kaip faina

o kiek mazdaug baronkyte su mesa turetu pakept? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 08 12, 08:13)
šiais laikais daug ką tiesiog ne rūko, o mirko! tad ir kalmaro filė, kiaulės ausis ar kitas panašus produktas būna ne rūkytas dūme, o tiesiog mirkytas ir įgavęs "rūkyto daikto" prieskonį/priekvapį.
dija dija schmoll.gif .....


Nuliudinsiu lotuliukas.gif Sveikiau yra valgyti tą išmirkytą "aceit" rūkytą gaminį, nei ištikrūjų išrūkytą. Degant malkom/pjuvenom ir t.t. išsiskiria visokios žmogaus organizmui kenksmingos dalelės kurios su dūmais įsigeria į mėsą. Tik neužmuškit už šį pasisakymą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AkvileZ: 16 rugpjūčio 2010 - 10:15
QUOTE(laurindre @ 2010 07 23, 19:10)
Jei turi lavasa ar tortilija gali iskepti pabarscius suriu


Sveikos, merginos 4u.gif
Ant lavaso/tortilijos dedasi tiktai suris ir prieskoniai? Gaila, nuotrauka nesicituoja doh.gif Turbut zinot, apie ka as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 08 12, 13:19)
O barankytės nebūna kietos?
Taip, manau, kepate gerokai ilgiau, bet paruošimo etapas trumpesnis smile.gif


Na ne, kietos nebuna, nes farsas kepdamas paleidzia savo sultis. As darau su pirktiniu farsu, o jis visad labiau vandeningas nei namie maltas.

QUOTE(cola @ 2010 08 13, 11:04)
oi kaip faina

o kiek mazdaug baronkyte su mesa turetu pakept? 4u.gif


Man skaniausia su paukstienos farsu. Laiko negaliu pasakyti - reikia ziureti, kad farsas butu iskepes, graziai apskrunda, tada dedu suri 4u.gif

Atsakyti
Oi kiek cia pas jus skanestu nusiziurejau thumbup.gif Nu nors ir pavaliau tik ka, bet seile nuo kai kuriu foto varva thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti