Sveikutes seiminikeles. Zinokit baliuj ragavau toki skanu salta uzkandi, kad net nzn kas ten buvo. Tai kaip spurga, pavali, viduj tesla o isore lygtai sezamas. na nzn kas ten buvo,bet lb skanu. Gal kas zinor recepta? cia mus vaisino Klaipedoje Baniulio sodyboj,gal kas valget
Dariau pirmą kartą Bet tikrai ne paskutinį.Labai patiko...Nors MB pageidavo daugiau druskos...jam per švelnūs tipo... Receptą radau receptų kortelėse...jei pamenat anksčiau mada buvo jas prenumeruoti...turiu pilna dėžutę Iš savo pusės įdėjau biški džiovintų baravykų...tiesiog buvo virtų likę nuo sriubos...
Reikės: 500 gr vištienos kepenėlių 100 gr sviesto 1 svogūno,pora skiltelių česnako džiovintų baravykų (nebūtina) šaukštelis brendžio arba viskio druskos,pipirų pagal skonį
Kepenėles nuplauname, nusausiname,išpjaustome visas plėves. Baravykus išmirkome ir išverdame pasūdytame vandenyje. Ant sviesto apkepiname smulkintą svogūną,česnaką ir supjaustytus baravykus. Sudedame kepenėles ir kepame 8-10 minučių dažnai maišydami. Supilame brendį, įberiame druskos bei pipirų, išmaišome ir nukeliame nuo ugnies. Atvėsusias kepenėles sudedame į blenderį ir sutriname iki vientisos masės. Paštetą atvėsiname šaldytuve.
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...