DAI-VU-TE fantastiska
bet jau tos paskutines salotooooooosss.
Aciu aciu aciu
Ulė, prašom, prašom, prašom
Jos tikrai labai skanios, gaivios mūsų šeimoje jos buvo sutiktos puikiai
Jos tikrai labai skanios, gaivios mūsų šeimoje jos buvo sutiktos puikiai
Apie salotas net parasyt nespejau, o liaupsiu buvo daugiausia- sveciai i duris paskambino
Salotos - nerealios, viskas jose labai skanu, jos tiesiog nebali buti neskanios
Papildyta:
Avocete, suris tikiu, kad nereallaus skonio , jau vien is foto matos.
Siandien sveciams kepiau varskes suri, deja, nenufotkinau: 2 surelius Bios varskes suris 22 % itryniau aliejum+cesnaku+druska+kmynais+saldva kepsniu prieskoniais. Kepiau, kol suminkstejo ir virsus ruduoti pradejo. Nu, nerealu- dingo akimirksniu
Salotos - nerealios, viskas jose labai skanu, jos tiesiog nebali buti neskanios
Papildyta:
Avocete, suris tikiu, kad nereallaus skonio , jau vien is foto matos.
Siandien sveciams kepiau varskes suri, deja, nenufotkinau: 2 surelius Bios varskes suris 22 % itryniau aliejum+cesnaku+druska+kmynais+saldva kepsniu prieskoniais. Kepiau, kol suminkstejo ir virsus ruduoti pradejo. Nu, nerealu- dingo akimirksniu
Silkė su obuoliais ir grūdėtomis garstyčiomis
silkė,
2 svogūnai,
2 obuoliai,
2 v.š. grūdėtų garstyčių,
2 v.š. alyvų aliejaus,
1 v.š. acto ar vyno acto,
sviesto
Silkę padalinti į filę( perku su galvom, ir išdarinėju), supjaustyti juostelėmis, 1 svogūną supjaustyti žiedeliais, į lėkštę sudėti svogūnus, ant viršaus silkę, aptepti garstyčiomis, užpilti sumaišytu actu su aliejumi, palikti pasimarinuoti per naktį. Obuolį supjaustyti skiltelėmis maždaug tokio dydžio, kokiomis supjaustėme silkę, obuolių skilteles truputį apkepti keptuvėje iš abiejų pusių su trupučiu sviesto, atvėsinti. Likusį svogūną taip pat pakepinti.
Į lėkštę dėti obuolio skiltelę, ant obuolio kepintų svogūnų, tada marinuotų svogūnų ir silkės gabalėlį.
Labai skani silkė gavosi, keptas obuolys čia labai tiko
Receptukas iš rusiško forumo say7
silkė,
2 svogūnai,
2 obuoliai,
2 v.š. grūdėtų garstyčių,
2 v.š. alyvų aliejaus,
1 v.š. acto ar vyno acto,
sviesto
Silkę padalinti į filę( perku su galvom, ir išdarinėju), supjaustyti juostelėmis, 1 svogūną supjaustyti žiedeliais, į lėkštę sudėti svogūnus, ant viršaus silkę, aptepti garstyčiomis, užpilti sumaišytu actu su aliejumi, palikti pasimarinuoti per naktį. Obuolį supjaustyti skiltelėmis maždaug tokio dydžio, kokiomis supjaustėme silkę, obuolių skilteles truputį apkepti keptuvėje iš abiejų pusių su trupučiu sviesto, atvėsinti. Likusį svogūną taip pat pakepinti.
Į lėkštę dėti obuolio skiltelę, ant obuolio kepintų svogūnų, tada marinuotų svogūnų ir silkės gabalėlį.
Labai skani silkė gavosi, keptas obuolys čia labai tiko
Receptukas iš rusiško forumo say7
ir vel negaliu susilaikyt nepagyrus DaivosP- tikrai, silke+obuolys= . Nuostabi silkute, nesudetinga, bet tikrai, jauciu, ypatingo skonio, o dar foto grazumelis
Ačiū, brashkyt Skonis labai patiko
Iki nualpimo tavo Daivute patiekalai jau tie krepseliai as be zodziu, aciu uz tokia puikia ideja
Ačiū Gal pati išbandysi krepšelius
daivaP, už silkę atsiduosiu nedraugavus
Klasika.Avokadas ir krevetės
1 prinokęs avokadas
lukštentų kokteilinių krevečių
citrinos sulčių
druskos
pipirų
majonezo
švieži krapai
Avokadą nuplauname, nusausinname ir perpjaukite pusiau.
Išimame kauliuką bei šaukšteliu atsargiai išimame vidų.
Supjaustome kubeliais, apšlakstome su šviežiai spaustos citrinos sultimis ir sudedame į salotinę.
Ten pat dedame krevetės,smulkintus krapus,paskaniname su druska,pipirais,dedame majonezą ir išmaišome.
Dedame įdarą į avokado puseles.
Dėl majonezo:man šiam patiekalui kažkaip labiau tinka tirštas majonezas...toks kaip Helmans, dar tiks Daumantų alyvuogių arba karališkas.
Krabų lazdelės su brokoliais
krabų lazdelės
brokoliai
virti kiaušiniai
krapai
majonezas
pipirai
Brokoliai išverdame pasūdytame vandenyje.Kiaušinius irgi išverdame.Supjaustome kubeliais krabus,virtus kiaušinus,brokolius,krapus susmulkiname,paskaniname pipirais,dedame majonezo ir išmaišome.
Klasika.Avokadas ir krevetės
1 prinokęs avokadas
lukštentų kokteilinių krevečių
citrinos sulčių
druskos
pipirų
majonezo
švieži krapai
Avokadą nuplauname, nusausinname ir perpjaukite pusiau.
Išimame kauliuką bei šaukšteliu atsargiai išimame vidų.
Supjaustome kubeliais, apšlakstome su šviežiai spaustos citrinos sultimis ir sudedame į salotinę.
Ten pat dedame krevetės,smulkintus krapus,paskaniname su druska,pipirais,dedame majonezą ir išmaišome.
Dedame įdarą į avokado puseles.
Dėl majonezo:man šiam patiekalui kažkaip labiau tinka tirštas majonezas...toks kaip Helmans, dar tiks Daumantų alyvuogių arba karališkas.
Krabų lazdelės su brokoliais
krabų lazdelės
brokoliai
virti kiaušiniai
krapai
majonezas
pipirai
Brokoliai išverdame pasūdytame vandenyje.Kiaušinius irgi išverdame.Supjaustome kubeliais krabus,virtus kiaušinus,brokolius,krapus susmulkiname,paskaniname pipirais,dedame majonezo ir išmaišome.
Elena, puiku, kaip visada, ypac salotytes su brokoliais zavi
Koki majoneza tu naudoji?
Koki majoneza tu naudoji?
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 25, 10:59)
Elena, puiku, kaip visada, ypac salotytes su brokoliais zavi
Koki majoneza tu naudoji?
Koki majoneza tu naudoji?