Labas, labai šaunūs jūsų patiekaliukai, ne vienas jau išbandytas
pasirodau savo užkandėlę prie vyno... na nebūtinai, skanu ir vieni
reikės sluoksniuotos bemielės tešlos
ožkų sūrio
pelėsinio sūrio
raudonų vynuogių
pomidorų pastos
raudonėlio
eiga aiški manau viskas matosi foto
Ačiū mano draugei Neringutei
kuri prieš kelis metus "supažindino" mane su sluoksniuota tešla, tai išsigelbėjimas kam nepatinka terliotis su miltais
Papildyta:Dar siūlau pasigaminti kepenėlių vyniotinį, pagal Beatą
reikės:
150g. rūkytos kiaulienos šoninės
1 svogūnas
1 morka
500g. nerūkytos kiaulienos šoninės
500g. vištų kepenėlių
druskos, pipirų, džiovintų čiobrelių, maltų laurų lapų pagal skonį
2 kiaušiniai
100g. grietinės
šaltai rūkytos šoninės juostelių indui iškloti
rūkytą šoninę supjaustome smulkiais gabaliukais ir pakepiname keptuvėje. Ten pat dedame smulkintą svogūną ir tarkuotą morką, kepame kol suminkštės.
Sumalame šviežią šoninę, vištų kepenėles, beriame prieskonius, sudedame kepintas morkas, svogūnus ir šoninę.
Kiaušinius sumaišome su grietine ir pilame į mėsos masę.
Kepimo indą išklojame šoninės juostelėmis ir sudedame mėsą.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje, maždaug 1.30 val.
kai vyniotinis iškepa, leidžiame jam ramiai atšalti ir su kepimo indu dedame į šaldytuvą. Kai vyniotinis sustingsta pjaustome ir valgome
skanaus
toks pastebėjimas, jei gaminsite tai nepridėkite labai pilno indo, nes kepdamas vyniotinis šiek tiek plečiasi ir labai pribėga į orkaitę...