Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis.

QUOTE(Elena @ 2011 01 17, 12:23)
[color=purple]Greiti pusryčiai

Keptų bandelių kvapas kaip mat pažadins šeimą savaitgalio rytą  biggrin.gif 





Elena, čia gėris thumbup.gif . kažką panašaus pati darau, tik dar dedu sūrio. Maniškiai jas vadinas mini picikėmis biggrin.gif
Atsakyti
Elena, o galima butu naudoti kokia "Panevezio file" + plonai pjaustytu suriu iskloti? Siaip visa tai darau kaip idara, bet taip vynioti butu greiciau smile.gif Kazin iseitu? Mes nelabai valgome vytinta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 18 sausio 2011 - 10:09
QUOTE(prettiness @ 2011 01 18, 10:09)
Elena, o galima butu naudoti kokia "Panevezio file" + plonai pjaustytu suriu iskloti? Siaip visa tai darau kaip idara, bet taip vynioti butu greiciau smile.gif Kazin iseitu? Mes nelabai valgome vytinta..


Aišku galima mirksiukas.gif Aš tai ir su daktariška dešra esu dariusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atnesu musu seimos lb megiamas salotas
Salotos su pievagrybiais
user posted image
Produktai:

Pekino kopūstas
Fermentinis sūris
Kiaulienos nugarinė karštai rūkyta (kumpelis)
Pievagrybiai
Pomidorai
Skrudinta balta duona
Majonezas
Druska

Eiga: Supjaustyti pekino kopūstą. Sūrį, nugarinę supjaustyti kubeliais. Pievagrybius - riekutėmis. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Viską sumaišyti su majonezu, paskaninti druska ir ant viršaus užbarstyti skrudintos duonos gabaliukais.
Skanaus.

user posted image
Atsakyti
Labas, labai šaunūs jūsų patiekaliukai, ne vienas jau išbandytas 4u.gif

pasirodau savo užkandėlę prie vyno... na nebūtinai, skanu ir vieni
reikės sluoksniuotos bemielės tešlos
ožkų sūrio
pelėsinio sūrio
raudonų vynuogių
pomidorų pastos
raudonėlio
eiga aiški manau viskas matosi foto
user posted image

Ačiū mano draugei Neringutei drinks_cheers.gif kuri prieš kelis metus "supažindino" mane su sluoksniuota tešla, tai išsigelbėjimas kam nepatinka terliotis su miltais

Papildyta:
Dar siūlau pasigaminti kepenėlių vyniotinį, pagal Beatą

reikės:
150g. rūkytos kiaulienos šoninės
1 svogūnas
1 morka
500g. nerūkytos kiaulienos šoninės
500g. vištų kepenėlių
druskos, pipirų, džiovintų čiobrelių, maltų laurų lapų pagal skonį
2 kiaušiniai
100g. grietinės
šaltai rūkytos šoninės juostelių indui iškloti

rūkytą šoninę supjaustome smulkiais gabaliukais ir pakepiname keptuvėje. Ten pat dedame smulkintą svogūną ir tarkuotą morką, kepame kol suminkštės.
Sumalame šviežią šoninę, vištų kepenėles, beriame prieskonius, sudedame kepintas morkas, svogūnus ir šoninę.
Kiaušinius sumaišome su grietine ir pilame į mėsos masę.
Kepimo indą išklojame šoninės juostelėmis ir sudedame mėsą.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje, maždaug 1.30 val.
kai vyniotinis iškepa, leidžiame jam ramiai atšalti ir su kepimo indu dedame į šaldytuvą. Kai vyniotinis sustingsta pjaustome ir valgome mirksiukas.gif
skanaus ax.gif
user posted image
toks pastebėjimas, jei gaminsite tai nepridėkite labai pilno indo, nes kepdamas vyniotinis šiek tiek plečiasi ir labai pribėga į orkaitę...
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 01 17, 12:23)
[color=purple]Greiti pusryčiai

Keptų bandelių kvapas kaip mat pažadins šeimą savaitgalio rytą  biggrin.gif 


atrodo skaniai - reikės išbandyti wub.gif
Atsakyti
Maniškis ale fetos sūris

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 21, 21:59)
Maniškis ale fetos sūris


O receptas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 01 14, 21:14)
lauksim atsiliepimų  mirksiukas.gif

dar pasiūlysiu pasigaminti ale fetos sūrį
4u.gif

Jums reikės
Senolių varškės sūrio 22 proc
100g džiovintų saulėje pomidorų (perku sveriamus Žemaitijos pieno parduotuvėje)
Kotany prieskonių Itališkos salotos
druska
galima dėti ir alyvuogių
apie 50g alyvuogių aliejaus

tai va viską supjaustome kvadratėliais sudėti prieskoniųs ir aliejų. aį dar nuo pomidorų supilu prieskonius ir dalį aliejaus, galima valgyt iškart ar parą palaikyti šaldytuve  wub.gif

gaila neturiu foto



QUOTE(Geiša @ 2011 01 21, 23:05)
O receptas?  g.gif

Atsakyti
''Jorkšyro pudingai"

Labai puikūs krepšeliai šaltiems užkandžiams bigsmile.gif

125g miltų,
200ml pieno,
2 kiaušiniai,
0.5 a.š. cukraus,
žiupsnelis druskos.

Iš duotų produktų sumaišyti tešlą, aš plakiau mikseriu, ir 2 val. dėti į šaldytuvą, galima palikti šaldytuve ir visai nakčiai. Aš išsiplakiau vakare ir padėjau į šaldytuvą, o kepiau ryte.

Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių, paimti formeles, aš naudojau silikonines, į formeles įdėti po mažytį lašelį sviesto, tuščias formeles kišti į karštą orkaitę, ten palaikyti, kol ištirps sviestas, labai greitai jis tirpsta, tik nesudeginti, reikia saugoti, tada greitai išimti, formeles ištepti tuo ištirpusiu sviestu, pilti po 1/3 tešlos ir vėl greitai kišti į orkaitę, formelės neturi atšalti, kepti 15 min. ir traukti lauk.
Originaliame recepte rašo, kad kepti 15 min. ir dar 5 min. palaikyti orkaitėje, bet man būtų sudegę po tų 5 min., tai aš nebelaikiau, o tiksliai po 15 min. ištraukiau. Reguliuokite kepimą pagal savo orkaitę.
Nebandžiau kepti paprastose formelėse, todėl negaliu pasakyti, kaip iškepa jose ax.gif bet silikoninėse puikiai thumbup.gif

Labai smagu žiūrėti, kaip jos kepa, kyla, gulasi ant šono, vaizdas nuostabus bigsmile.gif
Originalus receptukas ir daugiau nuotraukyčių čia
Labai greitai pasidaro ir yra puikus užkandis thumbup.gif
Įdaryti galima bet kuo, netgi galima įdėti saldų įdaras, bus desertas smile.gif

Čia tik iškeptos
user posted image

O čia jau su įdaru
user posted image

Pirmas įdaras-tepamas sūrelis be priedų+juodi dirbtiniai ikrai.
Antras įdaras-rūkytas kalakutas+kons. persikai+obuoliai+pekino salota+kepintos pistacijos+majonezas,tai labai skanios salotos bigsmile.gif
user posted image


Atsakyti
DaivaP, na, fantastika, nebeturiu ka ir pasakyt daugiau wub.gif thumbup.gif
Iskyla jie kaip pagal uzsakyma thumbup.gif
Atsakyti
brashke77, žinok, labai įdomu stebėt, kaip jie kepa thumbup.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti