Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis.

Norėčiau pasidalinti savo mėgstamos mišrainės receptu,kurią gaminu ne vieni metai. Tiks ir kasdienai ,ir svečių stalui 4u.gif

Virta jaučio ar kiaulės širdis (arba liežuvis) ,konservuoti žali žirneliai(širdį ir žirnelius imu lygiomis dalimis),virtas kiaušinis,rūgštesnis obuolys,svogūnas. Viską susmulkinti norima forma,pasūdyti,pabarstyti pipirais ir sumaišyti su majonezu. Aš majonezą maišau perpus su natūraliu jogurtu arba į majonezą įpilu šiek tiek žirnelių skystimo.
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 13, 13:18)
Realybe, as sokiruota nuo jusu salotu su morkom!!!  wub.gif  Sakykit, o kas tiktu vietoj banano? Nes as jo nevalgau isvis, jis man nevalgomas dalykas...  unsure.gif
Kas, jusu nuomone, dar ten deretu? Isisvaizduoju, kad kazkas saldaus? O gal ...poras koks...?  biggrin.gif
Vsio, varau i iki pirkti morku su pupelem  doh.gif

nesupratau g.gif
gerai cia mane uzsipuolet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2011 01 13, 17:17)
nesupratau g.gif
gerai cia mane uzsipuolet doh.gif

duokdie, kad visi jus tik taip 'uzsipuldinetu' biggrin.gif 4u.gif

Viska susipirkau, tik gaminsiu jau ne siandien, jau veloka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 13, 17:58)
duokdie, kad visi jus tik taip 'uzsipuldinetu'  biggrin.gif  4u.gif

Viska susipirkau, tik gaminsiu jau ne siandien, jau veloka  rolleyes.gif

Garbes zodis jau norejau ziuret ar tikrai neirasiau to banano i savo misraine blink.gif Juk buna visko kartais,kai greitai rasai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 13 sausio 2011 - 19:14
QUOTE(Elena @ 2011 01 13, 14:02)

Elena 4u.gif

man labai patinka jūsų receptų atradimai,pateikimai.

Šiandiena išbandžiau šį tavo receptą,tik į vidų dar įdėjau fermentinio sūrio,kuris liko ruošiant kitą receptą.

Dažnai užsuku į tavo puslapį "tango su samčiais"

Tik vieno negaliu suprasti,kodėl ašnegaliu parašyti komentaro.
Parašau ir šalia atsiranda raudonas brūkšnys.

Bandžiau rašyti tau asm. ž.
dėja..

Čia ,yra forumasgal čia paaiškinsite.

Tikiuosiu nekils puolimo ir apsižodziavimo,kaip tai vyksta.

Atsakyti
ojojojoj, gal ir manes nieks neuzpuls, surizikuosiu: biggrin.gif isbandziau salotas korejietisku morku su pupelem, nedejau nieko daugiau, bet jau kaip patiko visiems, sakes wub.gif
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo 4u.gif
Aciu, AVOCETE, uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 13, 21:49)
ojojojoj, gal ir manes nieks neuzpuls, surizikuosiu:  biggrin.gif  isbandziau salotas korejietisku morku su pupelem, nedejau nieko daugiau, bet jau kaip patiko visiems, sakes  wub.gif
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo  4u.gif
Aciu, AVOCETE, uz receptuka  4u.gif

gaila kad be bananų būtų dar labiau patikę
Atsakyti
Žuvis tempura tešloje

0.5 kg. žuvies file
pakelis tempura tešlos
sojos
česnako
druskos
pipirų

Žuvį pamarinuojame su soja, druska, pipirais ir spaustu česnaku, mirkome į tešlą ir apkepame aliejuje.
Labai traški plutelė, o viduje sultinga žuvis.

P.s. tešlos galima visuomet rasti IKI parduotuvėje.

user posted image
Atsakyti
Ule, labai skaniai atrodo. Gal teslos ipakavima gali ideti kiap jis atrodo. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ugne*: 14 sausio 2011 - 11:07
QUOTE(*ugne* @ 2011 01 14, 12:06)
Ule, labai skaniai atrodo. Gal teslos ipakavima gali ideti kiap jis atrodo. Aciu  4u.gif

aciu 4u.gif
identisko nerandu,bet beveik toks,tik uzrasai skirias,kaina apie 2-3lt.

user posted image
Atsakyti
Aciu, reiks pasidaryti zuvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 13, 23:49)
ojojojoj, gal ir manes nieks neuzpuls, surizikuosiu:  biggrin.gif  isbandziau salotas korejietisku morku su pupelem, nedejau nieko daugiau, bet jau kaip patiko visiems, sakes  wub.gif
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo  4u.gif
Aciu, AVOCETE, uz receptuka  4u.gif

kokia pupele konservuotas dejot, kokiam padaze pamidoru ar kaip? aciu
Atsakyti