Norėčiau pasidalinti savo mėgstamos mišrainės receptu,kurią gaminu ne vieni metai. Tiks ir kasdienai ,ir svečių stalui
Virta jaučio ar kiaulės širdis (arba liežuvis) ,konservuoti žali žirneliai(širdį ir žirnelius imu lygiomis dalimis),virtas kiaušinis,rūgštesnis obuolys,svogūnas. Viską susmulkinti norima forma,pasūdyti,pabarstyti pipirais ir sumaišyti su majonezu. Aš majonezą maišau perpus su natūraliu jogurtu arba į majonezą įpilu šiek tiek žirnelių skystimo.
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 13, 13:18)
Realybe, as sokiruota nuo jusu salotu su morkom!!! Sakykit, o kas tiktu vietoj banano? Nes as jo nevalgau isvis, jis man nevalgomas dalykas...
Kas, jusu nuomone, dar ten deretu? Isisvaizduoju, kad kazkas saldaus? O gal ...poras koks...?
Vsio, varau i iki pirkti morku su pupelem
Kas, jusu nuomone, dar ten deretu? Isisvaizduoju, kad kazkas saldaus? O gal ...poras koks...?
Vsio, varau i iki pirkti morku su pupelem
nesupratau
gerai cia mane uzsipuolet
QUOTE(Realybe @ 2011 01 13, 17:17)
duokdie, kad visi jus tik taip 'uzsipuldinetu'
Viska susipirkau, tik gaminsiu jau ne siandien, jau veloka
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 13, 17:58)
duokdie, kad visi jus tik taip 'uzsipuldinetu'
Viska susipirkau, tik gaminsiu jau ne siandien, jau veloka
Viska susipirkau, tik gaminsiu jau ne siandien, jau veloka
Garbes zodis jau norejau ziuret ar tikrai neirasiau to banano i savo misraine Juk buna visko kartais,kai greitai rasai
QUOTE(Elena @ 2011 01 13, 14:02)
Elena
man labai patinka jūsų receptų atradimai,pateikimai.
Šiandiena išbandžiau šį tavo receptą,tik į vidų dar įdėjau fermentinio sūrio,kuris liko ruošiant kitą receptą.
Dažnai užsuku į tavo puslapį "tango su samčiais"
Tik vieno negaliu suprasti,kodėl ašnegaliu parašyti komentaro.
Parašau ir šalia atsiranda raudonas brūkšnys.
Bandžiau rašyti tau asm. ž.
dėja..
Čia ,yra forumasgal čia paaiškinsite.
Tikiuosiu nekils puolimo ir apsižodziavimo,kaip tai vyksta.
ojojojoj, gal ir manes nieks neuzpuls, surizikuosiu: isbandziau salotas korejietisku morku su pupelem, nedejau nieko daugiau, bet jau kaip patiko visiems, sakes
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo
Aciu, AVOCETE, uz receptuka
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo
Aciu, AVOCETE, uz receptuka
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 13, 21:49)
ojojojoj, gal ir manes nieks neuzpuls, surizikuosiu: isbandziau salotas korejietisku morku su pupelem, nedejau nieko daugiau, bet jau kaip patiko visiems, sakes
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo
Aciu, AVOCETE, uz receptuka
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo
Aciu, AVOCETE, uz receptuka
gaila kad be bananų būtų dar labiau patikę
Žuvis tempura tešloje
0.5 kg. žuvies file
pakelis tempura tešlos
sojos
česnako
druskos
pipirų
Žuvį pamarinuojame su soja, druska, pipirais ir spaustu česnaku, mirkome į tešlą ir apkepame aliejuje.
Labai traški plutelė, o viduje sultinga žuvis.
P.s. tešlos galima visuomet rasti IKI parduotuvėje.
0.5 kg. žuvies file
pakelis tempura tešlos
sojos
česnako
druskos
pipirų
Žuvį pamarinuojame su soja, druska, pipirais ir spaustu česnaku, mirkome į tešlą ir apkepame aliejuje.
Labai traški plutelė, o viduje sultinga žuvis.
P.s. tešlos galima visuomet rasti IKI parduotuvėje.
Ule, labai skaniai atrodo. Gal teslos ipakavima gali ideti kiap jis atrodo. Aciu
QUOTE(*ugne* @ 2011 01 14, 12:06)
Ule, labai skaniai atrodo. Gal teslos ipakavima gali ideti kiap jis atrodo. Aciu
aciu
identisko nerandu,bet beveik toks,tik uzrasai skirias,kaina apie 2-3lt.
Aciu, reiks pasidaryti zuvyte
QUOTE(brashke77 @ 2011 01 13, 23:49)
ojojojoj, gal ir manes nieks neuzpuls, surizikuosiu: isbandziau salotas korejietisku morku su pupelem, nedejau nieko daugiau, bet jau kaip patiko visiems, sakes
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo
Aciu, AVOCETE, uz receptuka
Dejau majoneza NATURA, man jis skanus, tirstas, tikrai nieko daugiau nereikejo
Aciu, AVOCETE, uz receptuka
kokia pupele konservuotas dejot, kokiam padaze pamidoru ar kaip? aciu