QUOTE(Mil@na @ 2011 01 12, 22:46)
Gal galite patikslinti, kokios būtent pupelės?? Pomidorų padaže ar tokios, kurias reikia nuplauti išėmus iš skardinės?
jums atrodo kad čia tiktų pomidorų padaže
paprastos
be jokių padažų
Papildyta:
QUOTE(Elena @ 2011 01 13, 13:29)
O aš galvoju kad tiktų gal džiovintos slyvos
tikrai ne
bananai suteikia morkos neapsakomą skonį ale nugesina tą aštrumą.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2011 01 13, 13:09)
kad ten
avocetės salotos
galvoju ir aš kuom čia jį tu pakeist galėtum, nes turbūt či riekia kažko minkšto ir saldaus (
nors tiesą pasakius nelabai įsivaizduoju skonio aš banano tose salotose, bet matyt kad skanu). Mango gal koks panašu būtų
nes poras tai turbūt duos tokį aštrumą, nors gal ir nieko,kitoks skonis būtų.
o tu gal pabandyk, gal salotose tau patiks
aš pirštą būčiau pasukojus ties smilkiniu jei būčiau paskaičius tokį receptą
bananas s morkos - nesamonė
bet ...