Mergaites, turiu klausimą apie Tortą Napoleonas su žuvimi
Kada geriausia jį padaryti, šiandien, kad viskas "pastovėtų" ir taptų skanesnis ar užteks ir rytoj ryte? Jis bus valgomas ryt vakare.
oi,merginos, sunervavote . Ruošiausi nuo šių metų tupti ant dietos, bet po tokių grožybių įtariu nepavyks . Noriu gaminti gaminti gaminti
QUOTE(Bonpari @ 2010 12 30, 18:30)
Mergaites, turiu klausimą apie Tortą Napoleonas su žuvimi
Kada geriausia jį padaryti, šiandien, kad viskas "pastovėtų" ir taptų skanesnis ar užteks ir rytoj ryte? Jis bus valgomas ryt vakare.
Kada geriausia jį padaryti, šiandien, kad viskas "pastovėtų" ir taptų skanesnis ar užteks ir rytoj ryte? Jis bus valgomas ryt vakare.
Niekas neatsakė man, tai sutepliojau tos dienos rytą, tai jis man skaniausias buvo pastovėjęs, po paros
QUOTE(Poema @ 2010 12 30, 00:41)
Berry22 kiek skanumynu Pik nik lazdeles tikrai bandysiu o Parseliai kokie
AČiū , bet paršelių ausytės visai netokios, prisijuokiau kai padariau , jos turėjo būti apverstos ,bet nesilaikė,tai teko lipdyti šitaip smagūs labai ir vaikai labai valo juos. O dėl lazdelių tai tik pararčiau rinktis kuo smukesnius džiuvesėlius, arba juos permalti smulkiau stambūs prastai kimba ir tik vargas su jais ...
Lašišos tarta
Receptas cia
300 gr. sūdytos lašišos
avokadas
mėlynas svogūnas
agurkas
philadelfija sūrelio
baltos duonos
česnako
citrinos
druskos,pipirų
Duona paskrudinti vos orkaitėje, įtrinti česnaku. Sukapoti smulkiai lašišą, svogūną, avokadą apšlakstytą citrinos sultimis ir agurką. Pagardinti dar citrina, druska ir pipirais. Ant duonos tepti sūrelį ir dėti lašišos paruoštą masę.
Skanaus!!!
Receptas cia
300 gr. sūdytos lašišos
avokadas
mėlynas svogūnas
agurkas
philadelfija sūrelio
baltos duonos
česnako
citrinos
druskos,pipirų
Duona paskrudinti vos orkaitėje, įtrinti česnaku. Sukapoti smulkiai lašišą, svogūną, avokadą apšlakstytą citrinos sultimis ir agurką. Pagardinti dar citrina, druska ir pipirais. Ant duonos tepti sūrelį ir dėti lašišos paruoštą masę.
Skanaus!!!
Aš šiandien pas draugę valgiau nerealaus skonio salotas:
Kepta duona kubeliais, marinuoti persikai, lydytas sūris, česnakas, pipiriukai, druska ir viską išmaišyti su majonezu. Apsivalgymas
Kepta duona kubeliais, marinuoti persikai, lydytas sūris, česnakas, pipiriukai, druska ir viską išmaišyti su majonezu. Apsivalgymas
O lydytas sūris skystas ar kaip? Nelabai nusimanau .
QUOTE(Gratis @ 2011 01 03, 23:40)
O lydytas sūris skystas ar kaip? Nelabai nusimanau .
Jetus, blogai pasakiau Fermentinis
Silkė su burokėlių ikrais
Burokėlių ikrai
burokėliai
svogūnai
pomidorų padažas
cukrus,druska,actas arba citrinos sultys
Panaudojau 3 virtus burokėlius vidutinio dydžio, vieną didelį svogūną,2 šaukštus pomidorų padažo.
Druska,cukrus ir rūgštelė pagal skonį.
Išverdame burokėlius.Sutarkuojame.Tarka turi būti vidutinė,ne pati smulkiausia ir ne ta kur burokėliams tarkuoti.Parodau paveiksliuką,vidurinė.
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname ant aliejaus.Prieš kepimo pabaigą sudedame pomidorų padažą,išmaišome.Dedame tarkuotus burokėlius,pagal skonį dedame druskos,cukraus ir citrinos sulčių,išmaišome ir troškiname 10-15 min.
Imame juodos duonos gabaliuką,dedame šaukštą burokėlių ikrų o ant viršaus uždedame silkės gabaliuką.
Krevetėmis įdaryti kiaušiniai
Reiks:
virtų krevečių
virtų kiaušinių
druskos
petražolių
majonezo
Kiaušinius išverdame kietai, perpjauname per pusę, išimame trynius ir sutriname su majonezu.
Krevetes supjaustome ir sudedame į trynius,dedame smulkintas petražolės ir išmaišome.
Į baltymus dedame įdarą.
Šaukštai iš bemielės tešlos
Imame lakštą bemielės tešlos,pakočiojame.Imame šaukštą ir išpjaustome šablonus.Šablonus iš tešlos dedame ant šaukšto,prispaudžiame ir kepame orkaitėje maždaug 15-20 min. kol paruduos.
Kai iškepa nuimame nuo šaukšto ir ten kur plati šaukšto dalis su peiliu gražiai nupjauname (toje vietoje labai gerai pakyla tešla).
Įdarus darome pagal skonį Pas mane suteptas šaukštas su Philadelpijos sūriu ir sudėti ikrai,krevetės ir sūdyta lašiša.Galima dėti pikantiškas salotas...ką tik norite.
Tik...šaukštai su ikrais suminkštėjo pastovėjus...manau nuo ikrų skysčio...
Burokėlių ikrai
burokėliai
svogūnai
pomidorų padažas
cukrus,druska,actas arba citrinos sultys
Panaudojau 3 virtus burokėlius vidutinio dydžio, vieną didelį svogūną,2 šaukštus pomidorų padažo.
Druska,cukrus ir rūgštelė pagal skonį.
Išverdame burokėlius.Sutarkuojame.Tarka turi būti vidutinė,ne pati smulkiausia ir ne ta kur burokėliams tarkuoti.Parodau paveiksliuką,vidurinė.
Svogūną smulkiai supjaustome ir apkepiname ant aliejaus.Prieš kepimo pabaigą sudedame pomidorų padažą,išmaišome.Dedame tarkuotus burokėlius,pagal skonį dedame druskos,cukraus ir citrinos sulčių,išmaišome ir troškiname 10-15 min.
Imame juodos duonos gabaliuką,dedame šaukštą burokėlių ikrų o ant viršaus uždedame silkės gabaliuką.
Krevetėmis įdaryti kiaušiniai
Reiks:
virtų krevečių
virtų kiaušinių
druskos
petražolių
majonezo
Kiaušinius išverdame kietai, perpjauname per pusę, išimame trynius ir sutriname su majonezu.
Krevetes supjaustome ir sudedame į trynius,dedame smulkintas petražolės ir išmaišome.
Į baltymus dedame įdarą.
Šaukštai iš bemielės tešlos
Imame lakštą bemielės tešlos,pakočiojame.Imame šaukštą ir išpjaustome šablonus.Šablonus iš tešlos dedame ant šaukšto,prispaudžiame ir kepame orkaitėje maždaug 15-20 min. kol paruduos.
Kai iškepa nuimame nuo šaukšto ir ten kur plati šaukšto dalis su peiliu gražiai nupjauname (toje vietoje labai gerai pakyla tešla).
Įdarus darome pagal skonį Pas mane suteptas šaukštas su Philadelpijos sūriu ir sudėti ikrai,krevetės ir sūdyta lašiša.Galima dėti pikantiškas salotas...ką tik norite.
Tik...šaukštai su ikrais suminkštėjo pastovėjus...manau nuo ikrų skysčio...
elena,super kaip visada
gitule,va man vaisiai kaižkaip su mėsa ar šeip į ką nors įdėtos tai nelabai