Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis.

Pirkau nauja zurnala apie uzkandzius, tai daug receptu is supermamu nukopinta biggrin.gif
Atsakyti
tai juk ne pacios juos sukure o ir is kazkur nusikopino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 25, 19:47)
kaip tik šią sav. dariau taip silkę, bet man šeip sau skoni blush2.gif

o man ta labai bigsmile.gif biggrin.gif

QUOTE(Milux @ 2010 11 26, 15:20)
tai juk ne pacios juos sukure o ir is kazkur nusikopino lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip radom internete at kt. saltini issirinkom is 1000-iu receptu issivertem,pateikem su patobulinimais tongue.gif o va zurnalas paeme ir nusikopino. Visus i viena kruva doh.gif maciau mamadonata 4u.gif
Atsakyti
oj pavarciau pries miega, pilvas burgzt pradejo bigsmile.gif
na bet savo (tiksliau jusu ! ) uzkandziu atsinesiau :

(atsiprasau uz prasta nuotrauku kokybe)

user posted image

Sluoksniuotos zuvies salotos
virtos bulves, virta zuvies file, nuplikytas svoguniukas, virta morkyte, suris, kiausiniu baltymas, kiausinio trynys. Majonezas tarp sluoksniu.
Man labai patiko, skonis panasus i namines misraines, tad kaip ir ten kita syki deciau marinuoto agurkiuko sluoksneli ant virsaus, nes labai svelnaus skonio.
Originalus receptas cia

user posted image
ir kociotos duonos suktinukai smile.gif Laaabai visiems patiko, tepiau "filadelfija", dejau lasisos, alyvuogiu ir sviezio baziliko.

ACIU UZ IDEJAS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2010 11 26, 10:52)
Pirkau nauja zurnala apie uzkandzius, tai daug receptu is supermamu nukopinta  biggrin.gif

Koks tas žurnalas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2010 11 27, 12:48)
Koks tas žurnalas g.gif ?

Greitos vaises,ir as isigijau tikrai neblogu recepteliu yra thumbup.gif
Atsakyti
Merginos kurios kepate duoną ka darote kad nebutų kieta, as ir vandeniu apšlakstau ir rankšluosti drėgną uždetu vistiek man ji lieka kieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 11 28, 12:15)
Merginos kurios kepate duoną ka darote kad nebutų kieta, as ir vandeniu apšlakstau ir rankšluosti drėgną uždetu vistiek man ji lieka kieta doh.gif

Aš prieš kepant aliejumi patepu, gražiai apskrunda ir niekad nebūna man kieta smile.gif
Atsakyti
Savaitgali dariau lasisos uzkandi. Gavosi labai skanu. Dingo ore lotuliukas.gif
Lasisos uzkandis

[attachmentid=206588]

Meduje marinuota lasisa 100gr
Sviezias agurkas 50 gr
Krapu pundelis
Sumustiniu duonos 9 riekeles
Filadelfia surio 60 gr

Lasisa turejau marinuota pagal Sonatinos recepta http://www.supermama...p;#entry9037214
Supjaustyti mazais kubeliais lasisa ir agurka, smulkiai sukapoti krapus, viska sumaisyti.
Formeles pagalba ispjauti duonoje skrituli, ji aptepti filadelfia sureliu ir ant virsaus uzdeti lasisos-agurku misini (tartara). Atsargiai nuimti formele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 29 lapkričio 2010 - 10:11
QUOTE(laurindre @ 2010 11 29, 11:10)
Savaitgali dariau lasisos uzkandi. Gavosi labai skanu. Dingo ore lotuliukas.gif
Lasisos uzkandis

essen.gif wacko.gif tongue.gif kaip tik tu čia ant pietų, jetai kaip skaniai atrodo tongue.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Kad skanu ir buvo, pati dabar mielai uzkasciau bigsmile.gif
Atsakyti
laurindre kaaaip skanuuu bigsmile.gif
Atsakyti