Karkos vyniotinisKaip džiaugiuosi nai nai nai!!!
) Pavyko puikiai, nors kas gal ir nusijuoksit, dabar ir aš suprantu nera kam ten nepavykt
. Labai mėgstam tokius vyniotinius, kažkaip visai netyčia nesugalvojau kaip čia sunaudoti viršutinę karkos dalį (nežinau ar teisingai čia užvadinau) ir dalinuosi greit su Jumis.
Baisi gėda ,bet nežinau kaip pavadinti tą mėsos gabalėlį, gal kas parašysite, man rodos kulninė,na ta viršutinė karkos dalis,tai ją reikėtų pamarinuoti parą ištrinta druska, pipirais, traiškytu česnaku ir kt. mėgiamais prieskoniais. Paskui dėti į puodą, pipirų, lauro lapų, svogūną ir virti apie 2 valandas, na maždaug, kol mėsa bus minkšta ir atkibus nuo kaulo. Tuomet išėmus ir kiek atvėsinus kaulą gražiai išpjauti, mėsą įvynioti į marlę ir paslėgti kelioms valandoms. Slėgiau taip kaip ir varškės sūrį .
Štai ir viskas, skanus, paprastas ir naminiiiis!!!!!
Skanaus!!!