Net seilė nutyso, sūrinius rafaelo ir keptą sūrį būtinai padarysiu
QUOTE(ingridukas @ 2010 11 17, 22:22)
As taip pat dariau si grozi Pirmas plyso,antras ne,tada vel imant is keptuves rankose plyso,tada sugalvojau kaip padaryt.Beje irgi naudojau tarkuota dziuga.Zodziu pyliau as ta suri i keptuves viduriuka,kai isilydidavo isjungdavau ugni ir leisdavau atvest.Tada dar ne visai atvesusi ir pradedanti kietet lengvai perkeldavau ant stiklines.O didziausias pagalbininkas buvo sunus,sededamas virtuvei ant stalo,stebejo visa si procesa,labai pergyveno ir kaskarta kai pavygdavo graziai perkelt ant stiklines,plodavo rankom ir rekdavo-Valio,pavyko
QUOTE(brashke77 @ 2010 11 18, 00:48)
ne, tai jei po vieną kepsi- pražilsi Reikia imti, jaučiu, didelę keptuve, kur bent jau penki tilptų
DaivaP žino, bet neišduoda....................
DaivaP žino, bet neišduoda....................
man laiko maža buvo laukkti pravesimų gera idėja su didele keptuve reiks pabandyti.
rafaelo irgi dariau, puikūs gavosi ir lengvai daromi
Sveikutes Noreciau patarimo, teko daryti suktinukus is lavaso, tepamo surio salotu lapu ir t.t. ir pan, kiek kartu dariau tiek kartu kazkas ne taip gaunasi. Arba jauciasi blyno skonis. O jei palaikau ilgeliau toki suktinuka, tai jis permiksta ir tada isvis atrodo, kad valgai zalia tesla su idaru. Ar jums irgi taip buna ar as kazka ne taip darau
QUOTE(Kvakuska @ 2010 11 18, 13:48)
Sveikutes Noreciau patarimo, teko daryti suktinukus is lavaso, tepamo surio salotu lapu ir t.t. ir pan, kiek kartu dariau tiek kartu kazkas ne taip gaunasi. Arba jauciasi blyno skonis. O jei palaikau ilgeliau toki suktinuka, tai jis permiksta ir tada isvis atrodo, kad valgai zalia tesla su idaru. Ar jums irgi taip buna ar as kazka ne taip darau
Na as kai darau tai tepu to surio man nepermirksta,nezinau,o lavaso nesijaucia skonio...pabandyk maziau tept surio ir majonezo
QUOTE(Kvakuska @ 2010 11 18, 13:48)
Sveikutes Noreciau patarimo, teko daryti suktinukus is lavaso, tepamo surio salotu lapu ir t.t. ir pan, kiek kartu dariau tiek kartu kazkas ne taip gaunasi. Arba jauciasi blyno skonis. O jei palaikau ilgeliau toki suktinuka, tai jis permiksta ir tada isvis atrodo, kad valgai zalia tesla su idaru. Ar jums irgi taip buna ar as kazka ne taip darau
man kaip tik skaniau, kai kuo ilgiau pastovi saldytuve, kai buna toks visas minkstas, permirkes cia jau skonio reikalas
QUOTE(Elena @ 2010 11 18, 09:58)
[color=purple]Mano šios dienos pusryčiai.Bet manau tinka kaip užkanda prie vyno...
Keptas sūris
Keptas sūris
Rytoj bus pusryciu meniu musu namuose Aciu labai
QUOTE(Elena @ 2010 11 17, 11:48)
[color=purple]Lašišos sluoksniuota mišrainė
apetitna kokia
Keletas gimtadienio patiekaliukų
Įdaryta paprika
Paprikoms išvalyti sėklas ir prikimšti kietai įdaru. Įdarui reikės lydyto sūrio, sviesto, krapų, česnako. Sūrį ir sviestą sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti iki vientisos masės, sudėti likusius produktus ir prikimštas paprikas padėti bent 2 val. į šaldytuvą. Pjaustyti riekelėm, man skaniausia valgyti su paskrudintu batonu.
SagutėsRukytas dešreles įvynioti į bemielę tešląir supjausčius kepti orkaitėje kol gražiai pageltonuos.
Silkė sūrio krepšelyje
Sūrio krepšelis jau buvo aprašytas kaip pasidaryti keliom žinutėm aukščiau. Įdaras-silkė, avokadas, virtas kiaušinis, majonezas ir svogūnų laiškai.
Menkės salotos
Reikės šviežios virtos menkės, virtų morkų, keptų svogūnų, mojonezo ir žirnelių. Viską sluoksniuojam, kaip surašiau iš eilės.
Kepta žuvis
Berods Ulės receptas, tik naudojau ne file. Apvolioji žuvies gabaliukus kiaušinyje, krakmole, vėl kiaušinyje, tada sezame ir kepti.
Duonos sumuštinukai
Reikės keptos duonos, ant jos viršaus užteptai masei varškės, kumpio, kepintų saulėgražų, česnako ir majonezo.
Kalafijorų salotos
Apvirtas kalafijoras, kepintos saulėgražos, pomidorai, agurkai kam patinka paprikos ir majonezo
Įdarytos kulšelės
Daviau karštam, bet skanu ir šaltos. Iš kulšelių išimti kaulus, supjaustyti išimtą mėsą, sumaišyti su morkom ir špinatais, papreskoniuoti, prikimšti kulšeles, tada dėjau per naktį pasimarinuoti majoneze ir kepti orkaitėje.
Įdaryta paprika
Paprikoms išvalyti sėklas ir prikimšti kietai įdaru. Įdarui reikės lydyto sūrio, sviesto, krapų, česnako. Sūrį ir sviestą sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti iki vientisos masės, sudėti likusius produktus ir prikimštas paprikas padėti bent 2 val. į šaldytuvą. Pjaustyti riekelėm, man skaniausia valgyti su paskrudintu batonu.
SagutėsRukytas dešreles įvynioti į bemielę tešląir supjausčius kepti orkaitėje kol gražiai pageltonuos.
Silkė sūrio krepšelyje
Sūrio krepšelis jau buvo aprašytas kaip pasidaryti keliom žinutėm aukščiau. Įdaras-silkė, avokadas, virtas kiaušinis, majonezas ir svogūnų laiškai.
Menkės salotos
Reikės šviežios virtos menkės, virtų morkų, keptų svogūnų, mojonezo ir žirnelių. Viską sluoksniuojam, kaip surašiau iš eilės.
Kepta žuvis
Berods Ulės receptas, tik naudojau ne file. Apvolioji žuvies gabaliukus kiaušinyje, krakmole, vėl kiaušinyje, tada sezame ir kepti.
Duonos sumuštinukai
Reikės keptos duonos, ant jos viršaus užteptai masei varškės, kumpio, kepintų saulėgražų, česnako ir majonezo.
Kalafijorų salotos
Apvirtas kalafijoras, kepintos saulėgražos, pomidorai, agurkai kam patinka paprikos ir majonezo
Įdarytos kulšelės
Daviau karštam, bet skanu ir šaltos. Iš kulšelių išimti kaulus, supjaustyti išimtą mėsą, sumaišyti su morkom ir špinatais, papreskoniuoti, prikimšti kulšeles, tada dėjau per naktį pasimarinuoti majoneze ir kepti orkaitėje.
Superines vaises
Ingel
Ingel, kokia šaunuolė, kiek skanumynų priruošei
QUOTE(Ingel @ 2010 11 20, 19:15)
Įdarytos kulšelės
Daviau karštam, bet skanu ir šaltos. Iš kulšelių išimti kaulus, supjaustyti išimtą mėsą, sumaišyti su morkom ir špinatais, papreskoniuoti, prikimšti kulšeles, tada dėjau per naktį pasimarinuoti majoneze ir kepti orkaitėje.
sita labai noreciau ismokt, bet nesuprantu, kaip is kulseliu isimt kaulus, ir kad liktu jos forma?