Dekoju uz kociotos duonos suktinuku ideja stai mano pabandymas
Duonos suktinukai su lasisa (kociota duona, lydyto surio uztepele, lasisa, surista su svoguno laiskeliu )
Kanape su ceri pomidoriuku, surio lazdele ir baziliko lapeliu, pacios kepti sluoksniuotos teslos pagrindai)
Labai graziai svogunu raisteliai atrodo, puiki mintis
QUOTE(spunke @ 2010 07 06, 13:57)
laba diena skanumynu darytojos, uz tokius grozius jums
as cia su klausimu gal esat ka nors dariusios is dideliu baranku-riestainiu?
arba gal galit ka pasiulyti.. MB nupirko ju tiek daug kad mes ju nebesuvalgom..neisivaizduoju kur dar jas galima panudoti.. mazytes tai tikrai sunaudociau bet cia tie dideli riestaniai-baronkos
as cia su klausimu gal esat ka nors dariusios is dideliu baranku-riestainiu?
arba gal galit ka pasiulyti.. MB nupirko ju tiek daug kad mes ju nebesuvalgom..neisivaizduoju kur dar jas galima panudoti.. mazytes tai tikrai sunaudociau bet cia tie dideli riestaniai-baronkos
Pati nesu bandžiusi, bet esu girdėjusi, kad skanu. Tik gal čia labiau tinka toms mažoms barankoms. Barankų užkepėlė. Barankas užmerkti vandenyjea arba piene, laikyti kol jos šiek tiek suminkštės. Į jų viduriuką pridėti faršo su prieskoniais. Ant viršaus užbarstyti sūrio. Galima šaukštelį majonezo. Kepti orkaitėje.
O šiaip, įveskit į google 'barankų užkepėlė', visokių receptų, tikslesnių, jums išmes.
Čia man greitai kas šovė į galvą, ką galimą iš barankų pasidaryti
QUOTE(klik @ 2010 07 06, 15:40)
Pati nesu bandžiusi, bet esu girdėjusi, kad skanu. Tik gal čia labiau tinka toms mažoms barankoms. Barankų užkepėlė. Barankas užmerkti vandenyjea arba piene, laikyti kol jos šiek tiek suminkštės. Į jų viduriuką pridėti faršo su prieskoniais. Ant viršaus užbarstyti sūrio. Galima šaukštelį majonezo. Kepti orkaitėje.
O šiaip, įveskit į google 'barankų užkepėlė', visokių receptų, tikslesnių, jums išmes.
ta esu radusi, isivaizduoju kad skanumukas turetu buti bandziau vesti i google bet ne tokia uzklausa aciu
Keletas fragmentu is gimtadienio
Baklazanu suktinukai su pacos isgalvotu idaru- dingo bemat : Taigi- idarui pakepinau svoguniuka aliejuje, idejau 1 pomidora kubeliais, bei baklazano 'galiukus' nuo suktinuku. Tada imaisiau keptos vistienos kubeliu bei idejau majonezo, cesnako, druskos , pipiru ir zalumynu. Majonezo nedaug- saukstas, ar du.
Idarytos krabu lazdeles- suris, kiausas, virta morka, cesnakas, majonezas, zalumynai:
Saulegraza: Receptas is cia, bet sluoksniavau pagal save: bulve,majonezas, tunas,svogunas, morka, obuolys, majonezas, kukuruzai. Cesnaka dejau i majoneza
Idaryti pomidorai: Ryziai, krabu lazdeles, agurkas, virta morka, majonezas.
Mini picutes Sluoksnuoa mieline (geriau but buvus bemiele) tesla, aptepiau kiausinio plakiniu, dejau tarkuota suri su tarkuota desra, svoguno , keciupo, po gabaleli pomidoro, puse alyvuoges, sezamas.
Idaryti kiausinukai: Tryniai, rukyta desryte, zalumynai, pipirai, majonezas.
Tai tiek...
Baklazanu suktinukai su pacos isgalvotu idaru- dingo bemat : Taigi- idarui pakepinau svoguniuka aliejuje, idejau 1 pomidora kubeliais, bei baklazano 'galiukus' nuo suktinuku. Tada imaisiau keptos vistienos kubeliu bei idejau majonezo, cesnako, druskos , pipiru ir zalumynu. Majonezo nedaug- saukstas, ar du.
Idarytos krabu lazdeles- suris, kiausas, virta morka, cesnakas, majonezas, zalumynai:
Saulegraza: Receptas is cia, bet sluoksniavau pagal save: bulve,majonezas, tunas,svogunas, morka, obuolys, majonezas, kukuruzai. Cesnaka dejau i majoneza
Idaryti pomidorai: Ryziai, krabu lazdeles, agurkas, virta morka, majonezas.
Mini picutes Sluoksnuoa mieline (geriau but buvus bemiele) tesla, aptepiau kiausinio plakiniu, dejau tarkuota suri su tarkuota desra, svoguno , keciupo, po gabaleli pomidoro, puse alyvuoges, sezamas.
Idaryti kiausinukai: Tryniai, rukyta desryte, zalumynai, pipirai, majonezas.
Tai tiek...
QUOTE(brashke77 @ 2010 07 06, 21:43)
Keletas fragmentu is gimtadienio
Atsaldytas ar saldytas krabu lazdeles naudojote? Man per vaiko gimtadieni labai sunkiai sekesi isvynioti jas, reikejo daug kantrybes, viena po kitos suplysdavo As naudojau atsaldytas
QUOTE(prettiness @ 2010 07 07, 17:08)
Atsaldytas ar saldytas krabu lazdeles naudojote? Man per vaiko gimtadieni labai sunkiai sekesi isvynioti jas, reikejo daug kantrybes, viena po kitos suplysdavo As naudojau atsaldytas
pirkau atsaldytas Vici lazdeles, jos iki 3 lt kainuoja, ne pacios brangiausios. Issivynioja labai gerai, palyginus. Kazkada pirkau kitokias, praktiskai, visai isvynioti nesiseke.
Aciu uz gera zodi visoms
QUOTE(prettiness @ 2010 07 07, 16:08)
Man irgi labai sunkiai vyniojasi, , isduokit paslapti kas nors, kaip jums ten taip gerai gaunasi
Net it tos Vici nelabai man gerai issivynioja
QUOTE(Herrera @ 2010 07 07, 18:46)
Man irgi labai sunkiai vyniojasi, , isduokit paslapti kas nors, kaip jums ten taip gerai gaunasi
Visi labai gire, bet kad zinotu, jog is 3 lazdeliu vos 1 pavyko isvyniot O tikrai labai skanu As dabar bandysiu is saldytu
As ir Vici turejau
QUOTE(liepa5 @ 2010 07 06, 09:39)
Kas bandėte daryti Elenos sūrio krepšelį? gal galite pasakyti kaip išimti ant stiklainio jį, man nelabai pavyko, bet dariau iš Džiugo jau tarkuoto.
Aš esu dariusi, tai pirštus truputį padegu bet rezultatas vertas kančių imi tą sūrį už kraštelių atsargiai ir keli ant stiklinės bet būna, kad ir nesigauna
Sūrio krepšeliai
Aš ir dariau iš "Džiugo" tarkuoto sūrio, o įdaras iš vištienos krūtinėlės( keptos ar virtos), konservuotų ananasų, ferm.sūrio, kepintų ir nuluptų lazdyno riešutų, majonezo
Sūrį berti į įkaitintą keptuvę (be riebalų), paskleisti į viduriuką norimą sūrio kiekį, laukti, kol išsilydys, ir atsargiai imti už kraštelių ir dėti ant apverstos stiklinės, laukti, kol atšals, tada įdaryti norima mišraine
Mišrainei produktus supjaustyti norimo dydžio ir sumaišyti su majonezu riešutus reikia pakaitinti sausoje keptuvėje kelias min., po to nulupti odelę, susmulkinti, dėti į mišrainę.
Atlanto salotos
1 kepta vištos krūtinėlė, 2 salierų stiebai, 100-150g braškių, 1 avokado, 50 g kepintų migdolų plokštelių (yra visuose prekybos centruose), 2-3 v.š. natūralaus jogurto ar majonezo, 2 v.š. alyvų aliejaus, 2 v.š. medaus, 2 v.š, aguonų, 1-2 v.š, citrinų sulčių, pagal skonį druskos ir pipirų.
Viską supjaustyti norimo dydžio kubeliais, sumaišyti padažo komponentus ir užpilti ant salotų
Labai gaivios, neįprasto skonio salotos man patiko labai padažą galiu valgyti vieną patį
Receptuką nusižiūrėjau iš rusiškos kulinarinės laidos
brashke, daiva - saunuoles eiliu pilna burna