Na ka,prabego sestadieni mano gimtadienio svente,gaminau Ules pupeliu salotas su kepta duona ir obuoliais,Elenos surio krepselius(darbelis ne is lengvuju,bet tikrai to vertas,visis sveciai buvo suzaveti)Brashkes77 pomidorus su ryziais,morka,krabu lazdelem ir agurku...Ir dar daug daug visko(pomidorus su mocarela ir baziliku padazu,sumustinius su lasisa,tuno uzkanda su tuk tuk sausainiais,silke dvieju rusiu,idarytus kiausinius,tortilijas,kepta karpi,sparaginiu pupeliu salotas..............Labai gaila kad nespejau nuotrauku padaryt,nes visi alkani buvo,kaip puole valgyt ,vakar dar visi suvaziavo pusryciu valgyt,nes visko liko Visom aciu uz puikias idejas
Na, kaip saunu, kad svente pavyko ir , kad galejome nors truputeli pasitarnauti
QUOTE(ingridukas @ 2010 10 11, 13:25)
Na ka,prabego sestadieni mano gimtadienio svente,gaminau Ules pupeliu salotas su kepta duona ir obuoliais,Elenos surio krepselius(darbelis ne is lengvuju,bet tikrai to vertas,visis sveciai buvo suzaveti)Brashkes77 pomidorus su ryziais,morka,krabu lazdelem ir agurku...Ir dar daug daug visko(pomidorus su mocarela ir baziliku padazu,sumustinius su lasisa,tuno uzkanda su tuk tuk sausainiais,silke dvieju rusiu,idarytus kiausinius,tortilijas,kepta karpi,sparaginiu pupeliu salotas..............Labai gaila kad nespejau nuotrauku padaryt,nes visi alkani buvo,kaip puole valgyt ,vakar dar visi suvaziavo pusryciu valgyt,nes visko liko Visom aciu uz puikias idejas
O jei dar ir nuotraukytes būtum spėjus padaryti ir nors neakivaizdžiai mus į svečius taip pakviesti
Nieko, dabar mes stengsimės ir iš Tavęs patirties semsimės
merginos, o kokį lavašo blyną naudot darant tuos suktinukus? Man pakankamai patįžta.... Ir kokia gero suvyniojimo paslaptis?
QUOTE(Isila @ 2010 10 12, 14:44)
merginos, o kokį lavašo blyną naudot darant tuos suktinukus? Man pakankamai patįžta.... Ir kokia gero suvyniojimo paslaptis?
Na, as ta kur maximoj perku... Svarbiausia, nepripilti majonezo be proto... Ir nedeti vandenijanciu darzoviu: as jau mieliau renkuosi salotu lapus ir kokio agurko tik del skonio (galima ji ir nuspausti). Pomidoru niekada beveik nededu del tos pacios priezasties.
Majoneza jau geriau deti kokybiska, tirsta ir riebu, jis dar sulaiko tuos vandenukus nuo darzoviu.
Susuku paprastai, kiap imanoma, standziau, tada i maistine plevele ir labai labai lengvai paslegiu kazkuo ilgu...na, kokia silkine su silke, pvz...
Nezinau ,ar ka naujo pasakiau...
Aš su majonezu nedarau Tepamas sūris man tinka labiau...ypač philadelfia
QUOTE(Elena @ 2010 10 12, 15:15)
o dievuliau! kaip cia as ji pamirsau?
As darau su lydytu ir + majonezo idedu pora saukstu, druskos, pipiru, zalumynu, tada ta mase tepu lavasa...
Ot, menulio uztemimas, dievazi...
QUOTE(Ulė @ 2010 10 13, 07:59)
puikus suris!! va daba net pagalvojau,kad skoniu i mocarella panasus
Tikrai puikus!!! esu dariusi, labai patiko
Aš siūlau labai skanius sūrio rutuliukus
Reikės:vynuogių( geriau besėklių),
varškės sūrelio( prezidento, beladeta, creme bonjour),
100 g pelėsinio sūrio su mėlynu pelėsiu,
100-120 g sūdytų pistacijų
Varškės sūrelį ir pelėsinį sūrį ištrinti, jei trūksta druskos ar pipirų, įdedame. Jei vynuogės su sėklytėm, atsargiai ją įpjauname, bet neperpjauname per pusę, iškrapštome sėklytę, imame sūrio masės, ja apdedame vynuogę, pavoliojame į smulkintas pistacijas ir dedame 30 min. į šaldytuvą, kad pastovėtų, o po to jau vaišiname svečius
daugiau nuotraukų ir receptukas iš čia
QUOTE(Ulė @ 2010 10 13, 08:59)
labas
nezinojau i kokia tema cia keliaut,bet parodyt butinai turiu!!
darbo minimum,o rezultatas puikus, svelnus,netrupa,naminiiis!!!
zodzoi nuostabus
vakar pabandziau ir dingo )
sian is tos laimes darysiu 2 viena mamai lauktuviu viena sau
retai tiek rasau,bet negaliu atsidziaugt
Smulkiau stai cia
Reikės:
2 litrai pieno
400 gr. grietinės
1 šaukštas druskos
5 kiaušiniai
medicininės marles
nezinojau i kokia tema cia keliaut,bet parodyt butinai turiu!!
darbo minimum,o rezultatas puikus, svelnus,netrupa,naminiiis!!!
zodzoi nuostabus
vakar pabandziau ir dingo )
sian is tos laimes darysiu 2 viena mamai lauktuviu viena sau
retai tiek rasau,bet negaliu atsidziaugt
Smulkiau stai cia
Reikės:
2 litrai pieno
400 gr. grietinės
1 šaukštas druskos
5 kiaušiniai
medicininės marles
matyt pokvailis klausimas, bet ar tiktu idet ruputi cukraus?
teta kaime daro toki siek tiek salstelejusi:)
QUOTE(brashke77 @ 2010 10 12, 14:12)
Na, as ta kur maximoj perku... Svarbiausia, nepripilti majonezo be proto... Ir nedeti vandenijanciu darzoviu: as jau mieliau renkuosi salotu lapus ir kokio agurko tik del skonio (galima ji ir nuspausti). Pomidoru niekada beveik nededu del tos pacios priezasties.
Majoneza jau geriau deti kokybiska, tirsta ir riebu, jis dar sulaiko tuos vandenukus nuo darzoviu.
Susuku paprastai, kiap imanoma, standziau, tada i maistine plevele ir labai labai lengvai paslegiu kazkuo ilgu...na, kokia silkine su silke, pvz...
aš naudoju Hellmans su žolelėm, man pats pačiausias. Gal dėl to, kad pomidorų dėjau ir agurkų? Nes mėgstu agurkus labai matyt, per daug prikroviau.
QUOTE(Elena @ 2010 10 12, 14:15)
va, ir man su šituo dauuuuug skaniau.
Įtariu ir slegiu su per mažu svoriu
dar techninis klausimas: viskas sluoksniais? Užtempam, salota, mėsytė/žuvytė, agurkas/paprika... ar viskas vienu ypu - biško to, biško ano?
radau kazkurioje temeleja ydarytus krabu lazdeles, gal galite kas papasakoti kaip tai y lazdeles ten ka ydaryti, nes niekaip nesauna minciu kaip ten laikosi viskas ?
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 13, 18:37)
radau kazkurioje temeleja ydarytus krabu lazdeles, gal galite kas papasakoti kaip tai y lazdeles ten ka ydaryti, nes niekaip nesauna minciu kaip ten laikosi viskas ?
Isvynioji krabu lazdele , pridedi idaro ir suvynioji vel