Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Aleksoto darželis-mokykla, Antanavos g. 17,

QUOTE(stirna_Liu @ 2013 07 12, 10:51)
Sveikos mamytės,
gal kurios vaikiukas lanko grupę, krui yra prailginta? Aulkėtoja Inga (arba Ingrida:)). Ten dirba vyresnio amžiaus auklytė. Man įdomi būtent Jūsų nuomonė apie ją. Nelabai patiko pora momentų, tai noriu sužinoti ar tai atsitiktinumas, ar ... žmogus nežino kur dirba.

Nuoširdus patarimas - geriau jau apsieikite be prailgintos grupės. Tik būtiniausiu atveju ten buvojome porą kartų, tai nei vaikas nenori apie prailgintą girdėti (nors šiaip į darželį jam patinka eiti), nei aš nenoriu ten daugiau eiti... ir išklausyti ten dirbančios gerokai senyvos moters barimo, kad jai autobusas 18:25 važiuoja, o aš turiu sąžinės uždusus atlėkti vaiko pasiimti 18:27...nors grupė dirba iki 18:30. Beje, jei mane šitaip bara, tai aš nesistebiu, kad vaikas nenori, nes belieka įsivaizduoti, kaip ta pikta močiutė bendrauja su vaikais, kai mamos išeina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi7: 17 vasario 2014 - 11:30
QUOTE(Kristi7 @ 2014 02 17, 12:28)
Nuoširdus patarimas - geriau jau apsieikite be prailgintos grupės. Tik būtiniausiu atveju ten buvojome porą kartų, tai nei vaikas nenori apie prailgintą girdėti (nors šiaip į darželį jam patinka eiti), nei aš nenoriu ten daugiau eiti... ir išklausyti ten dirbančios gerokai senyvos moters barimo, kad jai autobusas 18:25 važiuoja, o aš turiu sąžinės uždusus atlėkti vaiko pasiimti 18:27...nors grupė dirba iki 18:30. Beje, jei mane šitaip bara, tai aš nesistebiu, kad vaikas nenori, nes belieka įsivaizduoti, kaip ta pikta močiutė bendrauja su vaikais, kai mamos išeina...

vadinasi nepasivaideno smile.gif
O Jūsų vaikai lanko šitą darželį? Kokią grupę? Mums reikės pasirinkti kur norime iš lopšio eiti. Neturiu jokio supratimo....
Atsakyti
Laba.
Gal kuri nors mamytė turi atsiliepimų apie lopšelio "Žiogelių" grupę ir joje dirbančias pedagoges? Būčiau labai dėkinga už informaciją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2014 02 17, 16:17)
vadinasi nepasivaideno smile.gif
O Jūsų vaikai lanko šitą darželį? Kokią grupę? Mums reikės pasirinkti kur norime iš lopšio eiti. Neturiu jokio supratimo....

Dabar mes priešmokyklinukų "Gudručių" grupę lankom, labai geros ir auklėtojos, ir auklytė - rekomenduoju. Prieš renkantis priešmokyklinę, net iš dviejų mamų girdėjau "tik neikit pas Nijolę" - nežinau kodėl, bet tiesiog paklausiau patarimo. O šioje grupėje viskas gerai - profesionaliai, kvalifikuotai mano akimis, o ir vaikas patenkintas.
Dėl darželio grupės - mes lankėme "Pasakaitę" - Rita gera auklėtoja, bet klausimas kas šalia jos dirba, nes ten nuolat keičiasi darbuotojai. Gal dabar jau nusistovėjo, nežinau. Bet per tą kaitą mes vargom, na negerai buvo, bet kažkaip išgyvenom.
Šiaip dar lopšelio Žydrūnė labai faina auklėtoja - nors pas ją vaikas papuldavo tik grupes sujungus ar vadavimo atvejais, bet labai ji įstrigo - labai šiltas ir mielas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2014 02 19, 10:46)
Dabar mes priešmokyklinukų "Gudručių" grupę lankom, labai geros ir auklėtojos, ir auklytė - rekomenduoju. Prieš renkantis priešmokyklinę, net iš dviejų mamų girdėjau "tik neikit pas Nijolę" - nežinau kodėl, bet tiesiog paklausiau patarimo. O šioje grupėje viskas gerai - profesionaliai, kvalifikuotai mano akimis, o ir vaikas patenkintas.
Dėl darželio grupės - mes lankėme "Pasakaitę" - Rita gera auklėtoja, bet klausimas kas šalia jos dirba, nes ten nuolat keičiasi darbuotojai. Gal dabar jau nusistovėjo, nežinau. Bet per tą kaitą mes vargom, na negerai buvo, bet kažkaip išgyvenom.
Šiaip dar lopšelio Žydrūnė labai faina auklėtoja - nors pas ją vaikas papuldavo tik grupes sujungus ar vadavimo atvejais, bet labai ji įstrigo - labai šiltas ir mielas žmogus.

Dabar jei neklystu dirba Loreta Pasakaitej g.gif ji dar dirba priesais esancioj naujoj Montesiri grupej. Mes lanom sita grupe tai labai patenkita ir as ir dukra tiek aukletojom, tiek visa aplinka, grupe tik siemet sudaryta, patlapos naujai įrengtos, bet nezinau ar bus laisvu vietu g.gif nes lyg niekas nezada iseit i paruosemaja, nes visi vaikai 3-4metu.
Atsakyti
Ačiū, Gendre, už info. aciuks.gif
Gal dar yra mamyčių su atsiliepimais apie "Žiogelių" grupėje dirbančias pedagoges? 4u.gif
Atsakyti
Šiandien gerą bajerį išgirdau kieme iš vienos auklėtojos. Pribėga mergaitė prie vandens butelio ir sako auklėtojai aš noriu gerti. Auklėtoja atsako (pažiūri į laikrodį) DAR NE LAIKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stirna_Liu: 23 gegužės 2014 - 17:18
Nu čia dabar... Dar ne laikas. Tokiom auklėtojom jau laikas keisti darbo vietą.
Atsakyti
GAL ZINOT IKI KADA REIK APSISPREST AR LANKYSIM DARZELI AR NE, JAI GAUNAM VIETA?
Atsakyti
Lygtais per 5 d.d. reikia pranešti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2014 02 17, 12:28)
Nuoširdus patarimas - geriau jau apsieikite be prailgintos grupės. T

įdomios ten auklėtojos. Aš vieną kartą laukiau apie 20 min ryte kol ateis. Paklausus kodėl tiek veluoja, atsakė, kad galvojo, kad tą dieną mūsų nebus. Nes mes vieną rytą ateinam, kitą ne.
QUOTE(Cinela @ 2014 02 18, 21:44)

Laba.
Gal kuri nors mamytė turi atsiliepimų apie lopšelio "Žiogelių" grupę ir joje dirbančias pedagoges? Būčiau labai dėkinga už informaciją.  4u.gif

Žydrūnė labai faina. Matosi, kad myli vaikus.

QUOTE(Kristi7 @ 2014 02 19, 10:46)
"tik neikit pas Nijolę" - nežinau kodėl, bet tiesiog paklausiau patarimo.

abu vaikai pas Nijolę į priešmokyklinę ėjo ir trečią leisčiau jei turėčiau. Mokytoja maloni, su vaikais bendrauja.
Bet į vikruolių grupę pasigailėjau kad leidau. Auklėtoja ir auklytė nepatiko. Auklėtojai Rasai tai nieko nepasakysi. Su auklyte net auklėtojos nesusitvarko.
Atsakyti
QUOTE(Cinela @ 2014 03 29, 14:31)
Gal dar yra mamyčių su atsiliepimais apie "Žiogelių" grupėje dirbančias pedagoges?  4u.gif

Sveikos, ateinu su atsiliepimu apie 'Žiogelių" grupę. Galbūt tiems, kurie ruošiasi lankyti lopšelį, mano pasisakymas pravers. 4u.gif Visų pirma, labai gaila, jog lopšelio grupę reikėjo palikti po metų ir pasirinkti kitą, nes su mielu noru būtume pasilikę iki kol būtų reikėję išeiti į priešmokyklinę grupę. Tiek vaikui, tiek mums (tėvams) viskas čia labai patiko ir tiko. Auklėtoja Žydrūnė tikrai matosi, jog dirba mėgstamą darbą ir vaikams negaili nei jėgų, nei savo meilės. Auklėtojos padėjėja taip pat gera, rūpestinga. Šalia Žydrūnės dirbo auklėtoja Ingrida, ji būdavo vos į savaitę porą kartų, tačiau vaikas geriau jausdavosi prie Žydrūnės, nors man ir Ingrida patiko įskaitant ir porą nelabai malonių momentų. Pati grupė naujai suremontuota, daug žaislų ne tik ant spintelių sudėtų, bet ir ant sienų, viskas skoningai sudėliota ir parinkta. Kaip valstybiniame darželyje tai tikrai grupės aplinka vau. wub.gif
Dabar lankome naują grupę. Vaikui lyg viskas ir gerai, tačiau aš pradėjau abejoti pasirinkimu. Iš kitų mamų dar girdėjau puikių atsiliepimų apie auklėtoją Jolitą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinela: 02 lapkričio 2015 - 15:23