QUOTE(stirna_Liu @ 2013 07 12, 10:51)
Sveikos mamytės,
gal kurios vaikiukas lanko grupę, krui yra prailginta? Aulkėtoja Inga (arba Ingrida:)). Ten dirba vyresnio amžiaus auklytė. Man įdomi būtent Jūsų nuomonė apie ją. Nelabai patiko pora momentų, tai noriu sužinoti ar tai atsitiktinumas, ar ... žmogus nežino kur dirba.
gal kurios vaikiukas lanko grupę, krui yra prailginta? Aulkėtoja Inga (arba Ingrida:)). Ten dirba vyresnio amžiaus auklytė. Man įdomi būtent Jūsų nuomonė apie ją. Nelabai patiko pora momentų, tai noriu sužinoti ar tai atsitiktinumas, ar ... žmogus nežino kur dirba.
Nuoširdus patarimas - geriau jau apsieikite be prailgintos grupės. Tik būtiniausiu atveju ten buvojome porą kartų, tai nei vaikas nenori apie prailgintą girdėti (nors šiaip į darželį jam patinka eiti), nei aš nenoriu ten daugiau eiti... ir išklausyti ten dirbančios gerokai senyvos moters barimo, kad jai autobusas 18:25 važiuoja, o aš turiu sąžinės uždusus atlėkti vaiko pasiimti 18:27...nors grupė dirba iki 18:30. Beje, jei mane šitaip bara, tai aš nesistebiu, kad vaikas nenori, nes belieka įsivaizduoti, kaip ta pikta močiutė bendrauja su vaikais, kai mamos išeina...