Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Aleksoto darželis-mokykla, Antanavos g. 17,

Dėl padarymo į kelnytes darželyje - mano abu vaikai augo pirmoje grupėje (didysis po 8 gr. "auklėjimo" metodų buvo perkeltas į 1 gr.) visai nestresuoja - būna, kad padaro, šeimininkutė sudeda nuskalbus kelnytes į specialiai tam paliktą maišelį ir perrengia kitais rūbeliais. Auklėtojos visų prašo, kad būtų atsarginių rūbelių, jei vaikas apsipiltų kuo ar apsidarytų.

Ir tikrai, SUPERINĖS abi auklėtojos ir šeimininkutė pirmoje grupėje. Abu mano bernai labai veržėsi į darželį, jiems ten labai patinka, o atėjus pasiimt, prašo, kad galėtų dar pažaist, o man liepia palaukt...
Atsakyti
Mano berniokas ilgokai su kakalais nesutare. Tai ne viena kart darzelyje buvo pridares. Auklyte net triusikelius praskalbdavo.... Ir prisiusiodavo pradzioje kartais per pietu miega. Nieko man nesakydavo aukletojos. As net siuliausi pradzioje jam pampersa deti, kad aukletojom butu lengvaiu, bet jos kategoriskai purte galvas, kad nereikia...
Atsakyti
Lankiau pati si darzeli ir apie aukletoja Nijole tik geriausi zodziai, labai gerai pazistu, mamos gera drauge, nuostabi moteris, labai myli vaikus, ir vaikai visada buna salia jos,buvau kazkada uzejusi paplepeti, tai vaikai nedave ramybes smile.gif
O direktore, labai labai megsta kysius..
Tiksliai nepamene vardu , bet berods Rita ir dar viena auklyte buvo, viena sviesi kita tamsi, trumpais plaukais, antram aukste anksciau dirbo, sios auklytes gal nera labai svelnios su vaikais, bet kiek atsimenu nera blogos, tokios is grieztesniu, neskriaude vaiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2010 09 09, 16:51)
Tikrai,kviete tik nuvalyti,labai apsikakojes buvo,tai istate vonele,kad nieko aplink neisteptu ir stovejo toj vonelej kol dukra atvaziavo is kito miesto galo blink.gif
veliau vis vien leido i ta darzeli,ka darysi,dirbti reikia.Dukra sako:noriai eina i darzeli,labai nori su vaikais bendrauti,paklause ar patinka,sako noriu eiti,tik negalima kakoti,mums sako( t.y. vaikams),galit pakakoti namie

tada mažų mažiausia, ką galima padaryti, tai pakeisti grupę...

maniškė irgi jau pradėjo eiti į šį darželį, pas vieną auklėtoją užsimerkus galiu palikti dukrą nuo pirmos dienos, fantastiškas žmogus, puikiai išmanantis darbą su vaikais, o vat antroji kol kas kelia begales klaustukų... kas trečias žodis "negalima", ir ne tai, kad sakytų "taip nedarom", "geriau paimk šitą" ir pan, bet į kiekvieną veiksmą žodis "negalima" doh.gif tokia tikra tarybinė... ir vaikas pas ją nenori pasilikti... na, bet žiūrėsim, jei apsipras, tai tiek jau to
Atsakyti
ar sitame darzelyje yra priesmokyklinuku grupe ?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 10 13, 12:31)

Viena grupė tikrai yra, jeigu ne dvi g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 10 13, 14:31)

Tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Kiek žinau, į priešmokyklinukų grupę šiais metais netgi trūko vaikučių, nes pas mus grupėje kvietė ir tuos, kurie gimę 2005 m. eiti. Bet maniškis gimęs visai metų pabaigoje, tai aš dar turiu viltį kaip nors metelius pratempti darželyje, o į mokyklą eiti tik 7 sulaukus. Nors pagal dabartinį įstatymą kaip ir nelieka pasirinkimo - į mokyklą privalu eiti, jei tais kalendoriniais metais sueina 7, nesvarbu, ar sausio 1 d., ar gruodžio 31 d.
Atsakyti
Sveikos mamytes, kuriu vaikuciai lanko si darziuka 4u.gif

Domina, kiek realiai vaikiuku buna lopsiuko grupeje? Na nesarase, o kiekviena diena??
Atsakyti
Gal kas lankot siame darzelyje montesori grupe? idomus atsiliepimai apie aukletojas, ar montesori ugdyma?
Atsakyti
QUOTE(Pifiene @ 2010 10 17, 15:30)
Sveikos mamytes, kuriu vaikuciai lanko si darziuka  4u.gif

Domina, kiek realiai vaikiuku buna lopsiuko grupeje? Na nesarase, o kiekviena diena??

Siaip buna gal apie desimt. Tiksliai nezinau, mes vis sergam ir sergam. Manau, kad ir kitiem taip pat. Pradejus lankyti visi adaptuojasi ne tik prie darzelio, bet ir prie bakteriju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2010 09 11, 16:55)
pas vieną auklėtoją užsimerkus galiu palikti dukrą nuo pirmos dienos, fantastiškas žmogus, puikiai išmanantis darbą su vaikais, o vat antroji kol kas kelia begales klaustukų... kas trečias žodis "negalima", ir ne tai, kad sakytų "taip nedarom", "geriau paimk šitą" ir pan, bet į kiekvieną veiksmą žodis "negalima"  doh.gif  tokia tikra tarybinė... ir vaikas pas ją nenori pasilikti...

apie kurią grupę kalbate..? labai panašu į mūsiškę... viena auklėtoja labai patinka, o kitą vos tik pamato į ašaras puola. Kaip jūs ir sakot - tarybinė.
Atsakyti