Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Aleksoto darželis-mokykla, Antanavos g. 17,

QUOTE(Kristi7 @ 2010 08 18, 07:28)
Jei ten buvusi aštunta grupė ir vis dar dirba tos pačios auklėtojos, tai oi kiek aš jums galiu papasakot... Mano sūnus jau ir pradinę mokyklą seniai baigė, bet to, ką patyrė pas vieną iš tų auklėtojų, niekada nepamiršim... doh.gif
Jokiu būdu nenoriu apsirikti, todėl parašykit abiejų auklėtojų vardus. Viena jų mergautine pavarde su akinukais buvo, kita trumpais plaukais be akinių - jei tos pačios, tada ...

Kaip jos atrodo nezinau sad.gif, nes mes tik eisim i darzeli nuo rugsejo... bet vardai man atrodo Nijole ir Marija.
Atsakyti
QUOTE(koskor @ 2010 08 18, 06:50)
Kaip jos atrodo nezinau sad.gif, nes mes tik eisim i darzeli nuo rugsejo... bet vardai man atrodo Nijole ir Marija.

Nijolė buvo, o Marijos tikrai ne, tai reiškia auklėtojos pasikeitė. Ta su akinukais auklėtoja faina buvo, tikrai labai miela ir mylėjo vaikus. Apie ją tik geriausi žodžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2010 08 18, 07:28)
Jei ten buvusi aštunta grupė ir vis dar dirba tos pačios auklėtojos, tai oi kiek aš jums galiu papasakot... Mano sūnus jau ir pradinę mokyklą seniai baigė, bet to, ką patyrė pas vieną iš tų auklėtojų, niekada nepamiršim... doh.gif
Jokiu būdu nenoriu apsirikti, todėl parašykit abiejų auklėtojų vardus. Viena jų mergautine pavarde su akinukais buvo, kita trumpais plaukais be akinių - jei tos pačios, tada ...

priesmokyklines buvo man atrodo 4 ir 9 grupes, smalsuciai man atrodo 4 grupe (pirmam aukste), ar ne? del aukletoju tai nieko negaliu pasakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koskor @ 2010 08 18, 06:50)

Šiaip jau kadangi tai mūsų rajoninis darželis, labai daug žinau mamų, kurių vaikai čia augo ar vis dar auga - tikrai gerą reputaciją turintis darželis, mano pažįstamos, visos patenkintos, čia tik mes tokių nemalonių atsitikimų turėjom, bet perėjom į kitą grupę ir viskas buvo thumbup.gif Tikiuosi, jums irgi patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
o ar cia ne tas darzelis kur maziems vaikams kakoti negalima darzely?Sako,kakokit namie blink.gif Kai pradejo maziuka anuka leisti i darzeli,vargselis netycia apsikakojo,tai kviete mama,kad atvaziuotu blink.gif nuvalyti.Neturiu zodziu...
Atsakyti
Aštunta grupė yra. Ir auklėtojų išvaizda atitinka aprašymą. Rudenį sūnus jau trečius metus pas jas eis. Tikrai iki šiol nieko blogo nepastebėjau. Ir vaikas eina noriai, be jokių kaprizų.
Tikrai nestoviu šalia visą dieną, bet kai netyčia išgirstu kaip auklėtoja (būtent ta, apie kurią sakotės "galinti daug papasakoti", t.y. ne su akiniais) su vaikais žaidžia, bendrauja, tikrai lieku sužavėta. Ir ji yra maniškio numylėtinė - jei vaikas ryte atėjęs ją randa, išsišiepia iki ausų ir be jokių problemų lieka grupėje.
Sūnus pradėjo eiti dar 3 metų neturėdamas, tai ir šlapių kelnių maišelyje dažnai rasdavau. Bet niekada vaikas nesiskundė, kad jį už tai kas nors bara - tik primena, kad prieš miegelį ir po jo nueitų į WC. O kai paklausiu, kas užpakaliuką nuvalo, tai visada mažybiniu vardu pavadina auklytę. Sako, kad visi vaikai ją labai myli.
Ir jei reiktų, tikrai rekomenduočiau šią grupę. Tikrai nelepinu personalo dovanomis ar vokeliais (Kalėdų proga parašiau padėkas auklėtojoms atvirutėse, tai ilgai reikėjo įtikinėti, kad paimtų ir kad tai ne kokia pakiša), bet iki šiol nesusidūrėm su kokiom nors dėmesio stokos ar grubaus elgesio problemoms. Tikiuosi, kad ir ateityje taip bus.
O grupės remontai ir rinkliavos, kurios gal kartais būna ir per dažnos, yra iniciajuojamos pačių tėvų. Suprantama, kad visų mūsų galimybės ir poreikiai skiriasi, todėl kartais ir kyla nesusipratimų. Bet pačios auklėtojos niekada nereikalavo nieko.
Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2010 08 20, 19:16)
o ar cia ne tas darzelis kur maziems vaikams kakoti negalima darzely?Sako,kakokit namie blink.gif  Kai pradejo maziuka anuka leisti i darzeli,vargselis netycia apsikakojo,tai kviete mama,kad atvaziuotu  blink.gif nuvalyti.Neturiu zodziu...

sorry, bet kažkaip labai nerealiai atrodo, kad iškviestų mamą vien dėl nuvalymo doh.gif gal ne pirmą kartą tą dieną padarė, gal viduriavo, gal kuo nors skundėsi, gal įtarė roto virusą, gal dar kažkas, tikrai turėtų būti ir daugiau niuansų...

apskritai man nepatinka tokie suabsoliutinti "varymai", kaip čia kažkuri rašė kaip neva direktorė norėjo kyšio, ir negražiai kalbėjo, ir ne į tą grupę įrašė ir t.t. ir pan, mes nuėjom po poros dienų, viską susitvarkėm be problemų, patekom ir ten, kur norėjom, ir be jokių kyšių, ir šiaip bendravimas kaip bendravimas buvo, o draugai su savo mažiuku į lopšelinukų grupę šiemet be problemų priimti

tad ar nėra taip, kad ir nuo pačių mamyčių daug kas priklauso, ką? kaip šauki, taip ir kartais ir atsiliepia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minlina: 24 rugpjūčio 2010 - 14:00
Gal kas jau pradėjot lopšelio grupę lankyti? įdomu kaip sekasi, kokie atsiliepimai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2010 08 24, 15:54)
sorry, bet kažkaip labai nerealiai atrodo, kad iškviestų mamą vien dėl nuvalymo  doh.gif  gal ne pirmą kartą tą dieną padarė, gal viduriavo, gal kuo nors skundėsi, gal įtarė roto virusą, gal dar kažkas, tikrai turėtų būti ir daugiau niuansų...

apskritai man nepatinka tokie suabsoliutinti "varymai", kaip čia kažkuri rašė kaip neva direktorė norėjo kyšio, ir negražiai kalbėjo, ir ne į tą grupę įrašė ir t.t. ir pan, mes nuėjom po poros dienų, viską susitvarkėm be problemų, patekom ir ten, kur norėjom, ir be jokių kyšių, ir šiaip bendravimas kaip bendravimas buvo, o draugai su savo mažiuku į lopšelinukų grupę šiemet be problemų priimti

tad ar nėra taip, kad ir nuo pačių mamyčių daug kas priklauso, ką? kaip šauki, taip ir kartais ir atsiliepia...

Tikrai,kviete tik nuvalyti,labai apsikakojes buvo,tai istate vonele,kad nieko aplink neisteptu ir stovejo toj vonelej kol dukra atvaziavo is kito miesto galo blink.gif
veliau vis vien leido i ta darzeli,ka darysi,dirbti reikia.Dukra sako:noriai eina i darzeli,labai nori su vaikais bendrauti,paklause ar patinka,sako noriu eiti,tik negalima kakoti,mums sako( t.y. vaikams),galit pakakoti namie
O kad jums nepatinka "varymai",nieko nepadarysi..Juk nei as rasysiu anuko pavarde(net dukra nieko nesake radusi susalusi vaika,be kelnyciu,i vandeni istatyta),nei kita mamyte rasys ...

Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2010 09 09, 16:51)
Tikrai,kviete tik nuvalyti,labai apsikakojes buvo,tai istate vonele,kad nieko aplink neisteptu ir stovejo toj vonelej kol dukra atvaziavo is kito miesto galo blink.gif
veliau vis vien leido i ta darzeli,ka darysi,dirbti reikia.Dukra sako:noriai eina i darzeli,labai nori su vaikais bendrauti,paklause ar patinka,sako noriu eiti,tik negalima kakoti,mums sako( t.y. vaikams),galit pakakoti namie
O kad jums nepatinka "varymai",nieko nepadarysi..Juk nei as rasysiu anuko pavarde(net dukra nieko nesake radusi susalusi vaika,be kelnyciu,i vandeni istatyta),nei kita mamyte rasys ...

Baisius dalykus jus cia kalbat blink.gif , bet gal, kaip ir visos mociutes truputi perdedat g.gif
Atsakyti
QUOTE(koskor @ 2010 09 09, 22:28)
Baisius dalykus jus cia kalbat  blink.gif , bet gal, kaip ir visos mociutes truputi perdedat  g.gif

taigi,kad tuos baisius dalykus man sake dukra,o dukra pati yra tokia rami,mokanti susivaldyti(labai vaika gerai aukleja:ramiai,nepakeldama balso)
Bet svarbiausia,ka noriu parasyti gerai nezinau ar tai tikrai tas darzelis,gal ir sis ,gal kitas Aleksote,bet 90% kad sis.Kai tiksliai isaiskinsiu,parasysiu.Bet juk vien faktas,kad taip gali buti darzelyje blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Smaika @ 2010 09 09, 21:54)
taigi,kad tuos baisius dalykus man sake dukra,o dukra pati yra tokia rami,mokanti susivaldyti(labai vaika gerai aukleja:ramiai,nepakeldama balso)
Bet svarbiausia,ka noriu parasyti gerai nezinau ar tai tikrai tas darzelis,gal ir sis ,gal kitas Aleksote,bet 90% kad sis.Kai tiksliai isaiskinsiu,parasysiu.Bet juk vien faktas,kad taip gali buti darzelyje blink.gif

Na,nesinori tiket,eina ir mano vaikas,ir buvo apsikakines,bet niekas man neskambino,tik atejus pasiimt,pasake kas ivyko,ir kad triusikelius su visu turiniu ismete,sako juk cia vaikai,visko pasitaiko.
Atsakyti