Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Aleksoto darželis-mokykla, Antanavos g. 17,

QUOTE(AGI @ 2010 03 26, 17:05)

Yra vienintelis man žiauriai nepatinkantis dalykas šiame darželyje - tai įvažiavimas ir automobilių stovėjimo aikštelė. Bet kažin, ar čia paties darželio problema... O dėl viso kito - tikrai ten leisčiau savo vaiką, jei ir vėl reikėtų rinktis.

darželis šiemet atšventė savo 30-metį,o prieš tiek metų,tikriausiai nieks net ir nepagalvojo apie tokius automobilių srautus smile.gif
šią vasarą bent išgriovė tą seną pavėsinę,dabar mašinom keliom aištelė yra
Atsakyti
Sakykite, jei aš savo vaiką užrašiau į lopšelį nuo 3 m., tai darbar turiu rašyt prašymą dar į lopšelį nuo 2 m., taip? Ir kaip priimami vaikai (nuo kurio mėn.), jei maniškiui balandį sueis 2 m.? Dėl lopšelio grupės viskas aišku, vaikai jame 2-3 m., o kaip dėl darželio grupių, jose vaikučiai pagal amžių ar mišrios grupės?
O kokie atsiliepimai apie pradinę mokyklėlę, ar ten geras mokytojų lygis, ar yra koks dalykas sustiprintas, gal kieno vaikas lankė ir galėtumėt pasidalinti patirtim, kaip po šios pradinės mokyklėlės vaikučiui sekėsi kitoj mokykloj 5 klasėj, ar nebuvo kokių spragų?
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 05 03, 14:38)
Sakykite, jei aš savo vaiką užrašiau į lopšelį nuo 3 m., tai darbar turiu rašyt prašymą dar į lopšelį nuo 2 m., taip? Ir kaip priimami vaikai (nuo kurio mėn.), jei maniškiui balandį sueis 2 m.? Dėl lopšelio grupės viskas aišku, vaikai jame 2-3 m., o kaip dėl darželio grupių, jose vaikučiai pagal amžių ar mišrios grupės?
O kokie atsiliepimai apie pradinę mokyklėlę, ar ten geras mokytojų lygis, ar yra koks dalykas sustiprintas, gal kieno vaikas lankė ir galėtumėt pasidalinti patirtim, kaip po šios pradinės mokyklėlės vaikučiui sekėsi kitoj mokykloj 5 klasėj, ar nebuvo kokių spragų?

jei uzraset nuo 3 metu, tai uzraset i darzeli, o ne i lopseli smile.gif , nueikit parasykit i lopseli.
darzelio grupese vaikai 3-5 metu, visos grupes misrios.
man atrodo pradines mokyklos nebus g.gif
Atsakyti
Pradine mokykla jau panaikinta. Baigineja pradejusieji ja lankyti. Uz tai turime lopselio grupe. Siandien buvau darzeli vaikui grupe parinkti. Lopselio grupes sarasas jau sudarytas 17 vaikuciu. Mums jau 3 metukai itrauke i lopselinuku sarasa. jauciu specialiai, kad dabar atsirastu vieta kas kysiuka duos. Visas priemimo sarasas ismakaluotas, uzrasiau vaika vos gimusi i darzelio grupe, itrauke i lopselio sarasa. Direktore teigia kad kompas ismakaluoja sarasu eiles, i geresnes grupes neregistruoja ale ten jau yra norinciu, nors eileje buvom 5 , atsidurem ne aisku kurioje vietoje. Siandien man susidare ispudis priimineja kaip nori. KYSIS butinas jei norit kad i Jusu pageidavimus atsizvelgtu.

Jaukiausia grupe darzeli, folklorine. Kitos sovietmeciu trenkia. Nors aisku apmosfera priklausys nuo aukletoju. Keliose grupese net lovos raskladuskes, NUSTEBAU!!!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Monnika @ 2009 05 26, 15:29)
sveiki,mes nuo 09.02 eisim i sesta grupe siame darzelyje. Gal kas irgi ten einate,butu smagu susipazinti....? 4u.gif

O kuri ten 6 grupe skaitosi? Mes uzsirasem i Pasakeles grupe, pirmamme aukste.
Atsakyti
QUOTE(Lauriokas @ 2010 05 10, 12:31)
Pradine mokykla jau panaikinta.  Baigineja pradejusieji ja lankyti.  Uz tai turime lopselio grupe.  Siandien buvau darzeli vaikui grupe parinkti. Lopselio grupes sarasas jau sudarytas 17 vaikuciu.  Mums jau 3 metukai itrauke i lopselinuku sarasa. jauciu specialiai, kad dabar atsirastu vieta kas kysiuka duos.  Visas priemimo sarasas ismakaluotas, uzrasiau vaika vos gimusi i darzelio grupe, itrauke i lopselio sarasa. Direktore teigia kad kompas ismakaluoja sarasu eiles, i geresnes grupes neregistruoja ale ten jau yra norinciu, nors eileje buvom 5 , atsidurem ne aisku kurioje vietoje.  Siandien man susidare ispudis priimineja kaip nori.    KYSIS butinas jei norit kad i Jusu pageidavimus atsizvelgtu.

Jaukiausia grupe darzeli, folklorine.  Kitos sovietmeciu trenkia.  Nors aisku apmosfera priklausys nuo aukletoju.  Keliose grupese net lovos raskladuskes, NUSTEBAU!!!!!!!!
Papildyta:
O kuri ten 6 grupe skaitosi? Mes uzsirasem i Pasakeles grupe, pirmamme aukste.

Mes i pirma grupe uzsirasem, bus matyt kaip seksis rugseji.....
Atsakyti
sveikos mamytes mes taip pat uzsiraseme i vikruoliu grupe, pas aukletoja rita. gal kas ten irgi einate, idomu butu suzinoti ka nors?aciu
Atsakyti
QUOTE(Lauriokas @ 2010 05 10, 13:31)
Jaukiausia grupe darzeli, folklorine.  Kitos sovietmeciu trenkia.  Nors aisku apmosfera priklausys nuo aukletoju.  Keliose grupese net lovos raskladuskes, NUSTEBAU!!!!!!!!
Papildyta:

Mes lankom Montesori grupe jau trys metai. Jokio sovietmecio. Lovos naujos, langai plastikiniai nauji, zaliuzes, spintos, lentynos po truputi naujos perkamos. Viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samsam: 11 gegužės 2010 - 22:37
Na, manau, kad ne tik šiame, bet ir daugumoje darželių taip yra - jei norit geresnių lovų, gražesnių sienų ir t.t., tėveliai susimeta pinigėlius ir jas perka. Pas mus grupėje pernai susirinko beveik visi 3-4 metų vaikiukai, tai pirmiausia susimetėm lovytėm. Mūsiškiai išeis, paliks kitiems. Gal tie kiti susimes spintelėms ir t.t. Bijau, kad dar ilgai mūsų darželiai tik taip ir "suksis". Tiesa, dar tuos 2% GPM pervedinėjam, tai už juos praėjusiais metais įrengė naujas smėlio dėžes su dangčiais, namelius - pavėsines. Stebuklų nebūna - kiek įdėsim patys, tiek ir turėsim.
O dėl kyšio - tikrai nieko nedaviau ir vaiką priėmė per 3 savaites nuo prašymo pateikimo. Gal tiesiog toks momentas pasitaikė. O tame darželyje, kur buvom prieš 2 metus užsirašę, taip ir neatsirado vietos. Ir džiaugiuosi dėl to.
Atsakyti
Labutis mamytes, mes patekom i smalsuciu grupe (nors prasem i folklorine), eisim nuo rugsejo 1d. gal kuri mamyte galetu papasakot kokia atmosfera toje grupeje, aukletoja man atrodo Nijole.
Atsakyti
QUOTE(koskor @ 2010 08 17, 18:16)
Labutis mamytes, mes patekom i smalsuciu grupe (nors prasem i folklorine), eisim nuo rugsejo 1d. gal kuri mamyte galetu  papasakot kokia atmosfera toje grupeje, aukletoja man atrodo Nijole.

o smalsuciai ne paruosiamuku grupe?, t.y. priesmokykline man atrodo, ja sesiameciai lanko g.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2010 08 17, 18:47)
o smalsuciai ne paruosiamuku grupe?, t.y. priesmokykline man atrodo, ja sesiameciai lanko  g.gif

taip, taip ta pati, bet ja dabar padare misria
Atsakyti
QUOTE(koskor @ 2010 08 17, 17:16)
Labutis mamytes, mes patekom i smalsuciu grupe (nors prasem i folklorine), eisim nuo rugsejo 1d. gal kuri mamyte galetu  papasakot kokia atmosfera toje grupeje, aukletoja man atrodo Nijole.

Jei ten buvusi aštunta grupė ir vis dar dirba tos pačios auklėtojos, tai oi kiek aš jums galiu papasakot... Mano sūnus jau ir pradinę mokyklą seniai baigė, bet to, ką patyrė pas vieną iš tų auklėtojų, niekada nepamiršim... doh.gif
Jokiu būdu nenoriu apsirikti, todėl parašykit abiejų auklėtojų vardus. Viena jų mergautine pavarde su akinukais buvo, kita trumpais plaukais be akinių - jei tos pačios, tada ...
Atsakyti