Rekomenduoju meistrą - man suremontavo ne tik skalbimo mašiną, bet ir indaplovę.
Rekomenduoju meistrą, kuris man suremontavo ne tik skalbimo mašiną, bet ir indaplovę. O kai persikraustėm į naują butą prijungė naują skalbimo mašiną ir indaplovę.
VILNIUS, STANISLAV 862931234
Valerij Milto.Tel. mob.869834010
Užskaitau . Operatyviai, gerai, pigiai
Užskaitau . Operatyviai, gerai, pigiai
QUOTE(Sara33 @ 2014 01 20, 20:59)
Aš taip pat rekomenduoju, atvyko tiksliai sutartu laiku, sutaisė labai greitai, suteikė garantiją, na, kad labai pigu, tai nepasirodė, antra vertus, nežinau detalių kainos. O šiaip tai bet kokiu atveju, geriau greitai ir kokybiškai, nei pigiai, ilgai bei nekokybiškai.
QUOTE(grazuoliukas @ 2013 09 15, 08:53)
Rekomenduoju meistrą, kuris man suremontavo ne tik skalbimo mašiną, bet ir indaplovę. O kai persikraustėm į naują butą prijungė naują skalbimo mašiną ir indaplovę.
Tokius dalykus įmanoma ir patiems pasidaryti . Persikraustėm, tai pinigėlių nebelabai liko, nusprendžiau pati prisijungti ir ką gi, pavyko viskas puikiai. Dujinę viryklę taip pat pati pasijunginėjau.
Gal kas galetu Kaune koki meistreli parekomenduoti ?
Mergaites, parekomenduokit koki meistra Kaune. Labai reikia
KAUNE rekomenduoju meistrą Joną. www.pasjona.lt Tel.: 8 (685) 24764 mano Bosch'o variklis sugedo, paskambinau, papasakojau kas nutiko (bugno nebesuko mašina), sutarėm laiką, meistras atvažiavo (prieš tai dar paskambino pasitikslinti ar jau esam namuose) atsivežė reikiamų detalių ir per valandą pataisė mašiną. Labai rekomenduoju, savo darbą išmanantis ir mandagus žmogus, dar davė patarimų, kaip mašiną prižiūrėti.
QUOTE(zdikara @ 2014 03 04, 11:03)
Rekomenduoju ir as Valerij Milto, atvyko laiku, ta pacia diena po skambucio, sutvarke skalbimo masina per 10-15min.
Pritariu: sugedo vandens pompa - atvyko, per 5 min. nuėmė, kitą dieną atvažiavo (abu kartus punktualiai), per 5 min. uždėjo naują.