QUOTE(Jovė @ 2011 09 02, 23:43)
Žinau gerą meistrą Vilniuje, na, bent jau man viską sutvarkė nebrangiai ir gerai. Buvau pasiūliusi kolegei, ji taip pat liko patenkinta. Dėl vardo bijau suklysti, lygtai Rytis, telefonas 8698 82954.
Tikrai Rytis, vakar su juo reikalų turėjau, padėk Dieve...

Skalbimo mašina negręžė, pasirodo, padegęs variklis... Visų pirmiausia šitas "meistras" geras penkiolika minučių krapštėsi kol rado kaip atsiardo ta mašina, tada pasakė, kad jis tą varilklį išsiveš, remontas kainuos nuo 120 lt., o atveš po savaitės JEIGU IŠEIS PATAISYTI...

Galiausiai pasakė "stop stop, aš jos neremontuosiu, nes paaiškėjo, kad visai ne tas, ką aš galvojau" ir liepė skalbyklę mest lauk.

Tiesiog taip- apynaujis bosch ir mesk lauk, nes reikia keist variklį, jų Lietuvoj nieks neturi, mažiausia padėvėto kaina- nuo 300 lt., bet niekas nekeis, nes niekas jų neturi. Maža to, po "meistro" išvykimo skalbyklė ne tik, kad nebegręžė, bet visiškai nebeskalbė. Sumokėjau už tai 25 lt.
Šiandien atvažiavo kitas meistras, pasirodo ir tų variklių yra, pakeitė viską, patikrino, net pusvalandžio netruko. Už naują variklį ir darbą sumokėjau 220 lt. Žinoma, viskas su garantija, net patikėt negalėjau, kad vis dėlto "nereikės jos mest lauk". Meistro vardas Valerij Milto, telefonas 869834010.
Tikrai rekomenduoju.