Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

QUOTE(**Agotelle** @ 2010 09 13, 23:36)
sveikos merginos,
noriu paklaust, jei as sportuoju ryte, tai po 10 min. galiu valgyt pusrycius? pvz. sumustekus su kava, ar jau mano sportas bus sugadintas?

po sporto negalima labai apkrauti vel skrandzio, geriausia po 1v
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 09 14, 09:12)
po sporto negalima labai apkrauti vel skrandzio, geriausia po 1v

Įdomu, kodėl? Ypač ryte? Žinoma, ne sumuštinius - normaliai pavalgyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 14 rugsėjo 2010 - 09:36
Sveikos merginos, kaip pastebėjau visgi mūsų daug... (gaila)...

vat pas mane irgi pilvukas, ką pilvukas - visas pilvas jau ten, tai tragiškas. Figūra tai tikrai normali mano, nei per daug nei per mažai, nu bet pilvas, šonai ir vidinės šlaunys verysad.gif .

Lankau dabar sporto salę, tai kiek trenerio bepaklausi visada sako - maisto derinimas:

Nemaišyti skirtingų rušių vienu metu ir t.t (mėsa tik su daržovėm, jokių garnyrų ir t.t), atsisakyti saldumynų, visų miltinių, bulvinių patiekalų, makaronų (nebent pilno grūdo), kas rytą ant tuščio skrandžio išgerti kefyro arba raugintų pasukų su šauksteliu kviečių arba avižų sėlenų (valo žarnyną), ir t.t ir pan.

o dėl tos plėvelės aš irgi girdėjau nemažai gerų atsiliepimų, bet kiek žinau būtina kartu ir sportuoti, nes kitaip riebalai sudegs, o oda liks mad.gif

tai vat... o pačiai tai sunkiai sekasi su ta mityba, ypač kai užplaukia valgomosios blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Man irgi yra bedeles su savo pilvu, kadangi neseniai gimdziau, tai turiu labai negrazu suglebusi ir nukarusi pilva, daugiau odos negu riebalu, taciau turiu ir dar viena bedele mano pilvo raumenys nestumo netu prasiskyre verysad.gif . Jau trecia diena namuose darau atsilenkimus sugebu padaryti max15 atsilenkimu, skauda pilvo raumenis. kazkada dariau bodyfleso pratimus buvo gan efektyvus, bet dabar nerandu gal kuri galite man atsiusti kaip daryti tuos pratimukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialy @ 2010 06 30, 21:50)

galiu paguosti kad cia dar nieko,pas mane po dvieju cezariu ne taip atrodo blush2.gif didziausias galvos skausmas doh.gif ,jei tik ka suvalgau daugiau viskas ir klijuojasi ant pilvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 09 22, 11:20)
Sveikos merginos. Man irgi yra bedeles su savo pilvu, kadangi neseniai gimdziau, tai turiu labai negrazu suglebusi ir nukarusi pilva, daugiau odos negu riebalu, taciau turiu ir dar viena bedele mano pilvo raumenys nestumo netu prasiskyre verysad.gif . Jau trecia diena namuose darau atsilenkimus sugebu padaryti max15 atsilenkimu, skauda pilvo raumenis. kazkada dariau bodyfleso pratimus buvo gan efektyvus, bet dabar nerandu gal kuri galite man atsiusti kaip daryti tuos pratimukus blush2.gif

Jei vis dar reikia bodyflex knygutės, rašyk į evux99@gmail.com, atsisiųsiu smile.gif
Atsakyti
sveikos , jungiuosi ir as i jusu buri.. kad mano pilvas butu kaip ten parodytas butu man gerai... bet as atrodau nu tikrai kaip nestuke.gif , maximoj einu drasiai i vaiku mamu kasas.. biggrin.gif ir juokas ima ir nebe... kaip sunku su tuo pilvu kovot. esu pagimdzius antra vaika pries 3 metus, o pavalgyt saldumynus megstu... o mazinti maisto kieki taip sunku... zodziu bevale. schmoll.gif
bet dabar stengsiuos kazka jau daryt... nes paciai jau geda nusirengt striuke. imesiu veliau savo " grazuoliuka..." biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vabaliukste: 07 spalio 2010 - 11:11
Ateikit i musu foruma>Sukam lanka> drinks_cheers.gif Suksim Lanka kartu ir pilvukas greitai mazes.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2010 09 22, 10:20)

Jei raumenys prasiskyrę, jokiu būdu negalima daryti atsilenkimų schmoll.gif . Pirma pratimai, kurie tuos raumenukus atstato į vietą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
prisiskaiciau daugybe patarimu, jau antra diena bandau su plevele sportuoti. prakaitas zlaiugia net tose vietose biggrin.gif Paziuresim kokie rezultatai bus po 2 savaiciu, tikiuosi pasiteisins thumbup.gif
o kaip kitom sekasi?
Atsakyti
QUOTE(MarinaKreidiciene @ 2010 10 13, 15:08)
Ateikit i musu foruma>Sukam lanka> drinks_cheers.gif  Suksim Lanka kartu ir pilvukas greitai mazes.

begu ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vabaliukste @ 2010 10 22, 11:03)
begu ten  ax.gif

sveikos jau prisirasiau prie lanko sukeju, galvoju ir cia pabut ax.gif
jei priimsit aisku ax.gif
nes liko po antro gimdymo dar keli kg ir jie manau, kad ant pilvo verysad.gif
Atsakyti