QUOTE(España @ 2010 08 14, 19:18)
Ka gi cia patentuosi .Sitas budas jau senu seniausias.Pamenu pries kokia deshimt su virshum metu eidavau begioti apsivyniojusi.Tik niekada nesu apimciu matavusi-o svarstykles cm nerodo,taigi per daug ir nezinau ar ten vykdavo kas.Seniau vien sverdavaus ir tiek-jei svoris nemazeja,reishkia negerai .O dabar per tas kelias sav. svoris buvo vietoje,o cm tai nemazai nutirpo.Kadangi netycia ishsimatavus buvau,pradejau sekti,tai ir pastebejau
Pamenu mano mama pasakojo,kad kaip buvo kokios 16 metu,nusprende kad jos kojos storos ir miegot eidavo uzsidejusi kelias poras megztu pedkelniu(jas su specialia mezgimo mashina megzdavo seniau,lb negrazios ir grauziancios) .Sakau ko tik del grozio moteyrs neprisigalvoja
Pamenu mano mama pasakojo,kad kaip buvo kokios 16 metu,nusprende kad jos kojos storos ir miegot eidavo uzsidejusi kelias poras megztu pedkelniu(jas su specialia mezgimo mashina megzdavo seniau,lb negrazios ir grauziancios) .Sakau ko tik del grozio moteyrs neprisigalvoja
As kai begiodavau krosa, taipogi aspsiviniojavau pilva, sedmenis ir slaunis. Tada tikrai jausdavosi, kad prakaituoji, o tai man, kaip ir daugeliui jusu mazai prakaito buna. Zodziu pilvo neatsikraciau...neturiu kantrybes