Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

QUOTE(España @ 2010 08 14, 19:18)
Ka gi cia patentuosi biggrin.gif .Sitas budas jau senu seniausias.Pamenu pries kokia deshimt su virshum metu eidavau begioti apsivyniojusi.Tik niekada nesu apimciu matavusi-o svarstykles cm nerodo,taigi per daug ir nezinau ar ten vykdavo kas.Seniau vien sverdavaus ir tiek-jei svoris nemazeja,reishkia negerai biggrin.gif .O dabar per tas kelias sav. svoris buvo vietoje,o cm tai nemazai nutirpo.Kadangi netycia ishsimatavus buvau,pradejau sekti,tai ir pastebejau mirksiukas.gif
Pamenu mano mama pasakojo,kad kaip buvo kokios 16 metu,nusprende kad jos kojos storos ir miegot eidavo uzsidejusi kelias poras  megztu pedkelniu(jas su specialia mezgimo mashina megzdavo seniau,lb negrazios ir grauziancios) biggrin.gif .Sakau ko tik del grozio moteyrs neprisigalvoja biggrin.gif

As kai begiodavau krosa, taipogi aspsiviniojavau pilva, sedmenis ir slaunis. Tada tikrai jausdavosi, kad prakaituoji, o tai man, kaip ir daugeliui jusu mazai prakaito buna. Zodziu pilvo neatsikraciau...neturiu kantrybes blush2.gif
Atsakyti
Kristepala,na labai apgailestauju 4u.gif .Ar mityba susitvarkei?Nes bent jau man,tai mityba 95% sekmes.Jiegu mitybos netvarkyciau,tai galeciau kad ir visa diena i maisha ilindus begiot,tai per metus gal pamesciau kokius kelis cm biggrin.gif .Ir tai nesu tikra schmoll.gif .Bet keikvienas musu skirtingas pasaulis.Va kartais pasiskaitai,parasho moteris,pasidariau tris masazus vakumine taure ir nutirpo po 3 cm nuo kojos..Na ir ka gali pasakyt?Ar kazhkam uztenka puse valandos tris kartus per savaite pabegiot ir krenta po keturis kilus per menesi,nors valgo viska.Cia jau laaaabai individualu.Ir kaip gaila kad ash nesu viena ish tu laiminguju,kurioms viskas taip lengvai einas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(España @ 2010 08 15, 13:07)
Kristepala,na labai apgailestauju 4u.gif .Ar mityba susitvarkei?Nes bent jau man,tai mityba 95% sekmes.Jiegu mitybos netvarkyciau,tai galeciau kad ir visa diena i maisha ilindus begiot,tai per metus gal pamesciau kokius kelis cm biggrin.gif .Ir tai nesu tikra schmoll.gif .Bet keikvienas musu skirtingas pasaulis.Va kartais pasiskaitai,parasho moteris,pasidariau tris masazus vakumine taure ir nutirpo po 3 cm nuo kojos..Na ir ka gali pasakyt?Ar kazhkam uztenka puse valandos tris kartus per savaite pabegiot ir krenta po keturis kilus per menesi,nors valgo viska.Cia jau laaaabai individualu.Ir kaip gaila kad ash nesu viena ish tu laiminguju,kurioms viskas taip lengvai einas smile.gif

O taip, jusu tiesa 4u.gif Mityba yra pagrindas! Nesigincysiu.... ax.gif

Atsakyti
Sveikutės,

Mityba sureguliuota, svoris jau tenkina, bet... pamačiau nuotraukas savo su bikini ir labai sunerimau:( Nežinau ar pasiteisinimas, bet pilvas toks irgi po kelių gimdymų...
Atrodau nekaip, ta jūsų nuotraukytė dar labai graži playginus...
Po mėnesio išvažiuoju atostogų - maudimukas naujas laukia, centrimetrai nuimti, belieka tik pradėti:)
Šiandien tik bandau įsivažiuoti su pratimais, ryt darysiu pilną programą, o ką - parašysiu ryt. Beje plėvelė veikia super, aš mokykloje taip numečiau net kojų apimtį (pas mane gan raumeningos, bet papildomų cm neliko.)
dabar beliko numesti ir pilvuką, na kam tos mažybinės - pilvą. PILVĄ.
Tikiuosi rezultatai jau bus ir po mėnesio, bet suprantu, kad tai turi tapti kasdieninė rutina (mankša:) ir malonumas, O rezultatas turėtų suteikti ir džiaugsmą.
Bandysiu išmokti ir tikiuosi pasidalinsiu gera patirtimi:)
Atsakyti
O aš visada sportuoju užsidėjusi šortus iš topshopo.Nenusivyliau, nes prakaitas bėga žiauriai ir nereikia plėvelės. Daug kas išjuokia topshopo prekes,bet aš ne. Turiu dar tarką Naiser Daiser. Gal reikia išsirinkti prekes atidžiau? Nežinau. Bet šortai tai super, mokėjau 75Lt pernai.Rezultatai puikūs.
Atsakyti
Na ash irgi ne plevele vynioju dabar,turiu dirza neopreno.Man rodos lygtai irgi topshope tokiu yra.Siaip efektas tas pat,tiesiog tai yra patogiau smile.gif
Atsakyti
bet su šortais turbūt ir nuo užpakalio vanduo bėga, o man nuo ten gaila:)
aš vis tik seną gerą būdą - plėvelę, bet aišku namie. o į klubą aišku, kad šortai patogiau būtų...
na per savaitę padariau kelis cm nuo pilvuko. Tikiuosi, kad tai ne matavimų netikslumai - turiu dar tris savaites:)
Ryte darau mankštą jau savaitę - man, didelei miegalei tai yra daug ir savimi didžiuojuosi:) žinau kad kelsiuosi ir per atostogas ir darysiu mankštelę visada!!! o po to du6as pasibaigiantis šaltu - super:)
Atsakyti
Man ir nuo uzpakalio gaila.Ir taip susitrauke jau nabagas verysad.gif
Jurguse na nesvarbu salej,ar namie,ar i laukuti pabegiot ishbegi-gi apsivyniojai ta plevele ir davai.Ash radau ta dirza,tai nusipirkau,o siaip tai juk galutinis rezultatas toks pats mirksiukas.gif Ir ne pratimus daryk geriau,o prasibek nedideliu intensyvumu kokia valandele,matysi kaip riebaliukai tirps thumbup.gif (na pratimai irgi gerai,bet kaip priedas labiau)
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuosi prie jusu, nors ne tik pilvas mano beda biggrin.gif kazkur skaiciau, kad begimas susidoroja su pilvu, bet ar tiesa ar netiesa tai nezinau smile.gif reiktu jau ir man susiimt, ir gal jau apie begima pagalvoti.. O kiek kainavo tas neopreno dirzas? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(`Diana` @ 2010 08 26, 21:17)
Sveikos, ir as jungiuosi prie jusu, nors ne tik pilvas mano beda biggrin.gif kazkur skaiciau, kad begimas susidoroja su pilvu, bet ar tiesa ar netiesa tai nezinau smile.gif reiktu jau ir man susiimt, ir gal jau apie begima pagalvoti.. O kiek kainavo tas neopreno dirzas? wink.gif

Nedidelio intensyvumo kardio(pvz negreitas begimas) susidoroja su viskuo,ir ipatingai su pilvu thumbup.gif Taip kad pirmyn mirksiukas.gif .Ash Airijoj uz ta dirza mokejau 12 euru.Ispanijoj buvau pirkus uz 2 eurus biggrin.gif .Cia jau priklauso kur pasiciupsi.http://www.topshop.lt/sportinis_dirzas_slimming-12276-1109-pc.html?main=beauty&ils=10&irp=1&pcs=2
Va radau topshope,15 litu(tik tokiu stebuklu kuriuos cia apie ji rasho,tai jis nedaro,nestikekit biggrin.gif ).Nors sakau,puikiai tinka paprasta maistine plevele.Nesukit sau per daug galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui smile.gif o vat, kad butu taip lengva - pasakei ir atsirado valios:D
Atsakyti
QUOTE(jurguse_spurguse @ 2010 08 26, 10:42)
Ryte darau mankštą jau savaitę - man, didelei miegalei tai yra daug ir savimi didžiuojuosi:) žinau kad kelsiuosi ir per atostogas ir darysiu mankštelę visada!!! o po to du6as pasibaigiantis šaltu - super:)

Malacius tikrai biggrin.gif
O kiek laiko truksta tavo manksta?
Atsakyti