Kaip jau rasiau ankstesniuose postuose-darau kardio ja apsivyniojus(jei kas nezino-tai gali buti begimas,greitas ejimas,steperis,dviratis ir etc.).Jei apsivyniojus ant sofos gulesi ir snickersa kramtysi,tai tikrai jokio pokycio nebus
QUOTE(España @ 2010 08 10, 18:49)
Kaip jau rasiau ankstesniuose postuose-darau kardio ja apsivyniojus(jei kas nezino-tai gali buti begimas,greitas ejimas,steperis,dviratis ir etc.).Jei apsivyniojus ant sofos gulesi ir snickersa kramtysi,tai tikrai jokio pokycio nebus
Dekuj uz atsakymus
QUOTE(España @ 2010 08 07, 19:23)
Man tai lb padeda dar turbut musu mamu laiku budas-vyniojimas plevele ir kardio.Per dvi savaites nuo pilvo 7 cm dingo,ir 4 nuo liemens.Aisku,reguliuoju mityba ir kardio darau 1,5-2 val.Bet kai nevyniojau plevele,tai pokyciu nemaciau kelias savaites.O kaip pradejau si buda naudoti,tai labai greitai viskas nutirpo.Gaila tik svoris krist nenori ir nuo koju cm sunkiai mazeja.Taciau sonai tai vos ne stebuklingai aptirpo
P.S.Jeigu turite nemazai lashinuko,tai pilvo preso pratimus galite daryti nedariusios,nuo to tikrai pilvas nesumazes.
P.S.Jeigu turite nemazai lashinuko,tai pilvo preso pratimus galite daryti nedariusios,nuo to tikrai pilvas nesumazes.
Noriu padekoti uz patarima
Tikrai pulsiu naudotis juo .Vaikstau i dzyma jau 2metai,o pilvas nieko nemazeja.Teisingai sakai,kad nieko nepadeda tie pilvo preso pratimai,reik kad isprakaituotu tos vietos..Aciu tau
Pranesiu rezultatus veliau
Luisana,nera uz ka:) gaukse,na nuosirdziai tikiuos kad pades Na bent jau man tai gerai veikia.As siaip visai beveik neprakaituoju.Netgi sportuodama.O kai po to viska ten nusivynioju,tai tiesiog bega prakaitas,stikline prisemciau
Pilvo preso praitmai yra gerai tada,kai lasinuku nera ir norisi raumenis pasiryshkinti.O kol juos dengia kokia deshimt cm gerio,tai tikrai nematau reikalo vargt.Na cia bent jau tokia mano asmenine nuomone.
Bet nepamirsht reikia,kad svarbiausia yra mityba.Visokios pleveles ir etc tiesiog tik neblogos pagalbines priemones
Pilvo preso praitmai yra gerai tada,kai lasinuku nera ir norisi raumenis pasiryshkinti.O kol juos dengia kokia deshimt cm gerio,tai tikrai nematau reikalo vargt.Na cia bent jau tokia mano asmenine nuomone.
Bet nepamirsht reikia,kad svarbiausia yra mityba.Visokios pleveles ir etc tiesiog tik neblogos pagalbines priemones
QUOTE(España @ 2010 08 11, 10:34)
Luisana,nera uz ka:) gaukse,na nuosirdziai tikiuos kad pades Na bent jau man tai gerai veikia.As siaip visai beveik neprakaituoju.Netgi sportuodama.O kai po to viska ten nusivynioju,tai tiesiog bega prakaitas,stikline prisemciau
Siandien isbandziau...Ka galiu pasakyt,is ties..prakaitas nuo tu vietu ziauriai bega. Tikrai kokia puse stiklines gautusi Ziuresim ,ar nueis man bent keli cm,ar ne..
QUOTE(Luisana @ 2010 08 11, 16:06)
Siandien isbandziau...Ka galiu pasakyt,is ties..prakaitas nuo tu vietu ziauriai bega. Tikrai kokia puse stiklines gautusi Ziuresim ,ar nueis man bent keli cm,ar ne..
Na,as ryt ruosiuos i dzyma(bus kam vaika palikti).Tai prisivyniosiu pries keliaudama pleveles ... O baigus sporta turbut reiks eit nusirenkti i "privat" kabina kad kitos keistai i mane neziuretu O jei dar i slapia pirti(turim ten steam room-a) uzeiciau po maudomu palikus ta plevele,tai dar geriau paprakaituociau Gal ir bandysiu
Prisiskaiciu cia is kitu temuciu,kad ir lankai veikia.Jau planuoju pirkini si Reik namie tureti,nes dzyme ,manau, per trumpai panaudosiu ..
Bet as nelabai suprant , cia gi ne rebalai bega, o jusu organizmas paprasciausiai netenka skysciu Ir ar greitai negris viskas atgal ir aplamai ar tai gerai
Na niekas ir nesako kad riebalai Butu kvaila to tiketis.Prakaitas kuris isheina,tera tik prakaitas.Taciau su juo salinasi slakai ir kiti neshvarumai.Tiesiog toje vietoje buna shilciau,ir besportuojant,degini kcal ir ten kur shilciau ju daugiau ishsinaudoja.Termo efektas ir tiek.
Cia nepanaceja,tikrai nereikia galvot kad apvyniojus pilva jis ims ir ishnyks.Taciau tai yra extra pagalba sporte,norint paspartinti tos vietos riebalu degima.Juk ne be reikalo tiek daug sportininku eina begioti daug prisirenge,kad kuo shilciau butu ir labiau prakaituotu.
Esme tame,kad kiekvienas ieshkome kas mums geriausia ir veiksminga.Ash tik pasidalinu tuo kas man padare ispudi.Niekas atgal negryzo,nieko blogo neatsitiko ir t.tPati irgi i tai skeptishkai ziurejau,tikrai nesitikejau tokio rezultato.Bet likau maloniai nustebinta.Ir jeigu tai kazhkam pravers,bus lb malonu
Cia nepanaceja,tikrai nereikia galvot kad apvyniojus pilva jis ims ir ishnyks.Taciau tai yra extra pagalba sporte,norint paspartinti tos vietos riebalu degima.Juk ne be reikalo tiek daug sportininku eina begioti daug prisirenge,kad kuo shilciau butu ir labiau prakaituotu.
Esme tame,kad kiekvienas ieshkome kas mums geriausia ir veiksminga.Ash tik pasidalinu tuo kas man padare ispudi.Niekas atgal negryzo,nieko blogo neatsitiko ir t.tPati irgi i tai skeptishkai ziurejau,tikrai nesitikejau tokio rezultato.Bet likau maloniai nustebinta.Ir jeigu tai kazhkam pravers,bus lb malonu
sveikos
ESPANA, Siandien isbandziau ta thermo efekta tikrai veikia
Uzprakaitavau taip kaip niekad dar nepavyke.Isvis as mazai prakaituojanti.O siandien,net per nosi varvejo O po plevele,tai isvis slapia,slapia buvo..
Tikrai dabar naudosiu kas kart plevele Gera ideja..Ir aciu uz ja
ESPANA, Siandien isbandziau ta thermo efekta tikrai veikia
Uzprakaitavau taip kaip niekad dar nepavyke.Isvis as mazai prakaituojanti.O siandien,net per nosi varvejo O po plevele,tai isvis slapia,slapia buvo..
Tikrai dabar naudosiu kas kart plevele Gera ideja..Ir aciu uz ja
Vat ash irgi tokia neprakaituojanti.Nei karsta diena,nei saunoje,nei sportuojant.Kazhkiek oda apsinesha ir tiek.Tai siuo budu bent jau jauciuos padirbejus.Nes paziuriu zmones saleje,prakaitu varva,o ash sviezia kaip agurkelis net po valandos kardio .Tai bent jau dziaugiuos,kad kazhkiek slakai salinas.Tik nepamirshk gerti skysciu
Ir i sveikata,tiksliau i plonuma
QUOTE(España @ 2010 08 13, 23:41)
Vat ash irgi tokia neprakaituojanti.Nei karsta diena,nei saunoje,nei sportuojant.Kazhkiek oda apsinesha ir tiek.Tai siuo budu bent jau jauciuos padirbejus.Nes paziuriu zmones saleje,prakaitu varva,o ash sviezia kaip agurkelis net po valandos kardio .Tai bent jau dziaugiuos,kad kazhkiek slakai salinas.Tik nepamirshk gerti skysciu
Lygiai tas pats su manim.Dirbu,dirbu ir tik susylu gerai..i kitus pasiziurau ir net keista(kokie varvantys )Jau 2metai nuolat i dzyma vaikstau,bet tikrai pirma karta taip gerai isprakaitavau ir dar geriau pasijauciau o skysciu zinau,kad reikia daugiau-visad buteliuka turiu.Dabar ir pleveles reiks i kuprine atsargai isimesti,jei namie nespeciau apsivynioti
Dekui uz gera ideja
Gali uzpatentuoti,bent supermamoj Kad tikrai visos pasinaudotu
Ka gi cia patentuosi .Sitas budas jau senu seniausias.Pamenu pries kokia deshimt su virshum metu eidavau begioti apsivyniojusi.Tik niekada nesu apimciu matavusi-o svarstykles cm nerodo,taigi per daug ir nezinau ar ten vykdavo kas.Seniau vien sverdavaus ir tiek-jei svoris nemazeja,reishkia negerai .O dabar per tas kelias sav. svoris buvo vietoje,o cm tai nemazai nutirpo.Kadangi netycia ishsimatavus buvau,pradejau sekti,tai ir pastebejau
Pamenu mano mama pasakojo,kad kaip buvo kokios 16 metu,nusprende kad jos kojos storos ir miegot eidavo uzsidejusi kelias poras megztu pedkelniu(jas su specialia mezgimo mashina megzdavo seniau,lb negrazios ir grauziancios) .Sakau ko tik del grozio moteyrs neprisigalvoja
Pamenu mano mama pasakojo,kad kaip buvo kokios 16 metu,nusprende kad jos kojos storos ir miegot eidavo uzsidejusi kelias poras megztu pedkelniu(jas su specialia mezgimo mashina megzdavo seniau,lb negrazios ir grauziancios) .Sakau ko tik del grozio moteyrs neprisigalvoja