Sveikos, turiu ir as sia beda jau nuo paauglystes, kai pradejo formuotis moteriska figura.
Niekaip negaliu atsikratyti to pilvuko. Anksciau intensyviai lankiausi treniruokliu saleje ir aerobikoje. Rezultatu jokiu!! Lieti prakaita ant begimo takelio dar visai nieko, bet aerobika yra visiskas laiko gaisimas. Nesamone.
O dabar lankau 3-4 kartus per savaite joga, pilates ir kalanetika. Jau koki menesi. Matosi, kad kunas sutvirtejes ir pan, bet nemanau, kad mano pilvas labai reaguoja ir visus pratimus. Kaip pupsejo, taip ir pupso...
Siaip, manau, kad visa beda yra mityba. Nes bent jau as maitinuos belenkaip. O juk tas vadinamas pupsikas yra tiesiog riebalas. O riebalus reik deginti. O riebalai dega tuomet kai suvalgai maziau kaloriju nei isnaudoji. O man taip nesigauna.
Gal kas turit koki gera patarima kaip nustot valgyt sokolada ar kaip nevalgyt vakarais? Butu tiesiog super.
QUOTE(Burleska @ 2010 07 09, 22:51)
Geras, pasirodo ne aš viena turiu tą bjaurią vietelę . Nuo vakar išskirtinį dėmesį pradėjau skirti tam atsikišimui, masažuoju su masažo taurėmis, kitoms SM narėms tai labai padėjo formuojant figūrą, bandysiu ir aš
O kas tai per daiktas tos masazo taures? pirma karta girdziu apie toki daikta,bet jis mane sudomino
Papildyta:
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 11, 11:59)
Sveikos, turiu ir as sia beda jau nuo paauglystes, kai pradejo formuotis moteriska figura.
Niekaip negaliu atsikratyti to pilvuko. Anksciau intensyviai lankiausi treniruokliu saleje ir aerobikoje. Rezultatu jokiu!! Lieti prakaita ant begimo takelio dar visai nieko, bet aerobika yra visiskas laiko gaisimas. Nesamone.
O dabar lankau 3-4 kartus per savaite joga, pilates ir kalanetika. Jau koki menesi. Matosi, kad kunas sutvirtejes ir pan, bet nemanau, kad mano pilvas labai reaguoja ir visus pratimus. Kaip pupsejo, taip ir pupso...
Siaip, manau, kad visa beda yra mityba. Nes bent jau as maitinuos belenkaip. O juk tas vadinamas pupsikas yra tiesiog riebalas. O riebalus reik deginti. O riebalai dega tuomet kai suvalgai maziau kaloriju nei isnaudoji. O man taip nesigauna.
Gal kas turit koki gera patarima kaip nustot valgyt sokolada ar kaip nevalgyt vakarais? Butu tiesiog super.
Zinai as visiskai neturejau valios nevalgyti vakarais ir isviso rydavau kaip begemotas,bet jau pora savaiciu ,kaip nebevalgau vakarais ir mazinu normas,net pati savim netikiu,kad as taip galiu buvo sunku pirmus tris vakarus,o po to kaip pripratau,tai net nesinori po 18val y maista ziureti,o ka as dariau,o gi vandeni geriau ir db geriu vos ne kibirais jai tik uzeina noras valgyti tuoj vandenuko prigeriu ir uzsiimu kokia veikla,kad negalvociau apie maista ir kolkas sekasi sauniai pabandyk ir tu gal pavyks,dideles tau stiprybes
Aciu uz padrasinima.
Manau, didziausia mano problema tame, kad po darbo iskart einu sportuoti, o grizus namo dazniausiai suvalgau kas papuola, nes jauciuosi labai isalkus. Net vanduo nepadeda, kurio, beje, kasdien isgeriu apie 2 litrus. Nezinau... Cia tikriausiai reiketu konsultacijos ka valgyti pries ir po sporto. Gal kas zinot? Butu saunu, jei galetumete pasidalinti patirtimi.
Manau, didziausia mano problema tame, kad po darbo iskart einu sportuoti, o grizus namo dazniausiai suvalgau kas papuola, nes jauciuosi labai isalkus. Net vanduo nepadeda, kurio, beje, kasdien isgeriu apie 2 litrus. Nezinau... Cia tikriausiai reiketu konsultacijos ka valgyti pries ir po sporto. Gal kas zinot? Butu saunu, jei galetumete pasidalinti patirtimi.
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 14, 08:33)
Aciu uz padrasinima.
Dar kai buvau mokine ir lankydavau fizinio lavinimo pamokas,tai mokytojas sakydavo,pries treniruotes ar manksta niekada nieko nevalgyti bent pora valandu,o po treniruotes jau galima uzkasti,nes tada greiciau susivirskina ir buna greitesne medziagu apykaita ir zinoma pavalgius sunkiau sportuoti,kai skrandis apkrautas,o kiek tave tiesos tai negaliu pasakyti tik pamenu tokius mokytojo zodzius
QUOTE(Rutukas111 @ 2010 07 15, 10:14)
Dar kai buvau mokine ir lankydavau fizinio lavinimo pamokas,tai mokytojas sakydavo...
cia tikra tiesa, bet aisku po treniruotes nereiktu prikisti vel skrandzio sunkiu maistu...kazka tai lengvo bet sotaus
kadangi turiu ir aš šią bėdą, tai man treneris po treniruotes rekomenduoja valgyti arba liesą varškę/jogurtą su riešutais arba vaisių, bet ne daug. aš valgau liesą varškę (iki 100 g), saujelę riešutų ir pvz pusę obuolio (jeigu didesnis), arba vakarienę keičiu baltyminiu kokteiliu iš maistas sportui parduotuvės + vaisius
metant pilvuka labai svarbu apsisarvuot kantrybe, nes cia paskutine vieta nuo kurios krenta riebalas manasis irgi atsikises siek tiek..Pradejau sportuot namuose kolkas, bet tikiuosi ji iveikt. o del maisto vakarais..as tiesiog emiau maziau jo pirkti. Kad nekiltu noras vakare uzkandziaut pries tv visokiais sausainukais.
O pas mane pilvas tokio dydzio, kad net lanko sukt neiseina. Kai buvau lieknesne pasukdavau, o dabar lankas krenta nuo liemens ir viskas.
Nezinau kaip su tuo pilvu susitvarkyti?
Nezinau kaip su tuo pilvu susitvarkyti?
Oj pilvas ir mano skaudi tema. Pries nestuma buvau isties liekna, bet per ji priaugau daaaauuuuggg. Zodziu kai grizau is GN, mano liemens apimtis- 107 cm!!!! Tik isivaizduokit. Per 6 mrn numeciau 25 kg, liemuo vel 67 cm. Bet va ta vietel zemiau bambos Siaubas siaubas. Labai daug dirbu su pilvo presu, pilvas jau igauna formas, bet darbo dar daug reikia idet.
QUOTE(Esha @ 2010 07 20, 11:42)
Oj pilvas ir mano skaudi tema. Pries nestuma buvau isties liekna, bet per ji priaugau daaaauuuuggg. Zodziu kai grizau is GN, mano liemens apimtis- 107 cm!!!! Tik isivaizduokit. Per 6 mrn numeciau 25 kg, liemuo vel 67 cm. Bet va ta vietel zemiau bambos Siaubas siaubas. Labai daug dirbu su pilvo presu, pilvas jau igauna formas, bet darbo dar daug reikia idet.
wow, va cia tai tvirta motera... uch, stiprybes tau, ir te baliona uz nuveiktus darbus
As ir su pilvu kovoju - jau du menesius kiekviena diena sportuoju po +- valanda lauke (tenisas) tada dar atsilenkimai namie bei kt pratimai tada dar pasivaikstau su vaikais lauke apie pusvalandi. Masazuojuos su stebuklingom taurem (www.safora.lt cia apie jas). Iki miego tris valandas nevalgau ir siaip apmazinau valgomus kiekius, bet saldumynu gardumynu neatsisakiau tiesa viso to rezultatai - numeciau 3 kg, ir ~4cm nuo liemens. Bet pilvas vistiek atrodo baaaiiisiiiaaaaiii........
Labiausiai mane ikvepe neseniai perskaitytas straipsnis, kad riebalus kaupiam kelis metus, o paskui staiga visko per menesi neatsikrate dejuojam taigi apsisarvavau kantrybe ir tesiu toliau.
Jau zvengia vyras is manes - sako kaip kitos parukyt taip tu pasisvert eini
Labiausiai mane ikvepe neseniai perskaitytas straipsnis, kad riebalus kaupiam kelis metus, o paskui staiga visko per menesi neatsikrate dejuojam taigi apsisarvavau kantrybe ir tesiu toliau.
Jau zvengia vyras is manes - sako kaip kitos parukyt taip tu pasisvert eini