Uoj su tuo pilvuku, tai vienos bėdos. Laikiausi dietos, viskas nukrito, bet pilvas, kaip liko taip liko. Nežinau jau ką daryti net. Baisu pagalvojus kokį pilvuką užsiauginau
QUOTE(Lialy @ 2010 06 30, 13:34)
Sveikos. Aš jau ilgai nervinuosi dėl jo ? nuotrauka galiu parodyti, tik nelabai žinau per kur įkelti. kaip būtų malonu jei rasčiau kam taip pat yra ir gal kas žino kaip jo atsikratyt
geriausiai veikia giliuju pilvo raumenuku treniruotes
Papildyta:
QUOTE(MamaSvetlana @ 2013 08 13, 10:44)
Uoj su tuo pilvuku, tai vienos bėdos. Laikiausi dietos, viskas nukrito, bet pilvas, kaip liko taip liko. Nežinau jau ką daryti net. Baisu pagalvojus kokį pilvuką užsiauginau
su juo sunku, bet tik sportas gali padeti
Bet kokie pilvo preso pratimai padės sustiprinti raumenis, bet įsikalkit visam gyvenimui į galvas, kad tik kardio ir suderinta mityba padės atsikratyti pačio pilvo nebūna taip kad stebuklingai nutirptų riebalas nuo kažkurios kūno dalies, nes viskas tirpsta palaipsniui nuo visur. Taip kad neišradinėkit dviračio, reguliariai sportuokit, bėgiokit, minkit dviratį, važinėkit riedučiais, valgykit sveikai ir neliks jokio pilvo.
Nežinau kaip atsikratyt šonų ir atsikišusio pilvo. Bandžiau atsilenkimus, įvairius pratimus šonams, bet padarius keletą atsilenkimų pridusau kaip reikalas ir net nebenorėjau visko pakartoti. Padariau savaitę, paskui jau ir tingėt pradėjau.. O taip noriu plokščio pilvuko. Nežinau ko griebtis.
oi, čia nedidelis pilvukas atsisakykite visų saldumynų, tešlos gaminių, miltinių gaminių, bulvių, cukraus. ir būtinai atlikti kardio pratimus, nes pratimai pilvo presui- tai tik raumenukus ryškina, bet riebalus mažai degina Reikia gerokai paprakaitaituoti, kad šią kūno dalį padžiovinti, tad be griežtos dietos ir sąžiningų kardio treniruočių , šito kalniuko nepanaikinsite
na ir aišku, kantrybės reikia ir nemažai, mat per savaitę neverta tikėtis, kad jis nudžius, užsibrėžkite per porą mėn. per pusmetį - ir pamatysite stulbinančius rezultatus tik nesimuliuokite
na ir aišku, kantrybės reikia ir nemažai, mat per savaitę neverta tikėtis, kad jis nudžius, užsibrėžkite per porą mėn. per pusmetį - ir pamatysite stulbinančius rezultatus tik nesimuliuokite
Bus sunku..
Gražaus pilvuko be griežtos mitybos neturėsite - visiškai sutinku Gali sportuoti kiek nori, bet jei valgysi, kas papuola po ranka, sportas bus menkavertis.
vat man irgi su pilvuku daug bedu.. realiai stora nesu tik per pilva ir sonus. kazkaip seniau net demesio neatkreipdavau, kazkur kompe turejau savo pilvo foto, tai kiek prisimenu plokscias buvo, dabar tos foto nerandu. pradejau vartoti kaloringa maista, valgiau viska kas papuole po ranka, saldumynus irgi sveiciau.. viso to pasekmes matyti pilvo ir sonu srityse. labai del to kompleksuoju.. darbe negaliu sedeti vien su maike, butinai turiu prisidengti isvirtusi pilva neduok Dieve jei kas pamato..siaubinga geda buna, del to jauciu diskomforta. galvoju, kas bus vasara? kaip as maudysiuos? tiesiog nesijauciu pilnaverte, su tokia figura vasara namuose pratupeciau, o dar sventes ne uz kalnu nesu stora, tikrai ne, riebalai kaupiasi TIK ant pilvo ir sonuose, visa kita normalu. dabar bandau dailinti uzpakaliuka, darau pritupimus, bet labiausiai noriu atsikratyti pilvo, net nezinau kaip ji pavadinti. kartais riebalai buna minksti,nukare, o kartais pilvas buna atsikises. siaubingas vaizdas. suprantama, kad vien darant atsilenkimus jis nedings, daug cia rasot, kad mityba turi buti sveika, daug maz isvardinot ka valgyt reiktu o ko vengti,bet as visgi taip ir nepagavau. tai cia mazdaug darzovem maitintis?, liesa vistiena?, pasidalinkit savo valgiarasciu. ka man daryti tokiu atveju? nenoriu dietos vien del to, kad svoris kristi prades ne tik nuo pilvo. nenoriu buti labai plona, man patinka tokia, kokia esu dabar "putlute", tokia pilna, bet tik tas nelemtas pilvas..