Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

Uoj su tuo pilvuku, tai vienos bėdos. Laikiausi dietos, viskas nukrito, bet pilvas, kaip liko taip liko. Nežinau jau ką daryti net. Baisu pagalvojus kokį pilvuką užsiauginau
Atsakyti
QUOTE(Lialy @ 2010 06 30, 13:34)
Sveikos. Aš jau ilgai nervinuosi dėl jo ? nuotrauka galiu parodyti, tik nelabai žinau per kur įkelti. kaip būtų malonu jei rasčiau kam taip pat yra ir gal kas žino kaip jo atsikratyt smile.gif

geriausiai veikia giliuju pilvo raumenuku treniruotes wink.gif
Papildyta:
QUOTE(MamaSvetlana @ 2013 08 13, 10:44)
Uoj su tuo pilvuku, tai vienos bėdos. Laikiausi dietos, viskas nukrito, bet pilvas, kaip liko taip liko. Nežinau jau ką daryti net. Baisu pagalvojus kokį pilvuką užsiauginau

su juo sunku, bet tik sportas gali padeti wink.gif
Atsakyti
kažin ar padėtų šie pratimai padailinti pilvuką? tongue.gif štai šie
Atsakyti
Bet kokie pilvo preso pratimai padės sustiprinti raumenis, bet įsikalkit visam gyvenimui į galvas, kad tik kardio ir suderinta mityba padės atsikratyti pačio pilvo smile.gif nebūna taip kad stebuklingai nutirptų riebalas nuo kažkurios kūno dalies, nes viskas tirpsta palaipsniui nuo visur. Taip kad neišradinėkit dviračio, reguliariai sportuokit, bėgiokit, minkit dviratį, važinėkit riedučiais, valgykit sveikai ir neliks jokio pilvo.
Atsakyti
Taip, bet po sporto lieka toks riebaliukas, kurio sportu niekiap nepanaikinsi.
Atsakyti
user posted image
Nežinau kaip atsikratyt šonų ir atsikišusio pilvo. verysad.gif Bandžiau atsilenkimus, įvairius pratimus šonams, bet padarius keletą atsilenkimų pridusau kaip reikalas ir net nebenorėjau visko pakartoti. Padariau savaitę, paskui jau ir tingėt pradėjau.. O taip noriu plokščio pilvuko. Nežinau ko griebtis. doh.gif
Atsakyti
oi, čia nedidelis pilvukas mirksiukas.gif atsisakykite visų saldumynų, tešlos gaminių, miltinių gaminių, bulvių, cukraus. ir būtinai atlikti kardio pratimus, nes pratimai pilvo presui- tai tik raumenukus ryškina, bet riebalus mažai degina mirksiukas.gif Reikia gerokai paprakaitaituoti, kad šią kūno dalį padžiovinti, tad be griežtos dietos ir sąžiningų kardio treniruočių , šito kalniuko nepanaikinsite mirksiukas.gif

na ir aišku, kantrybės reikia ir nemažai, mat per savaitę neverta tikėtis, kad jis nudžius, užsibrėžkite per porą mėn. per pusmetį - ir pamatysite stulbinančius rezultatus thumbup.gif tik nesimuliuokite biggrin.gif
Atsakyti
Bus sunku.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gražaus pilvuko be griežtos mitybos neturėsite - visiškai sutinku drinks_cheers.gif Gali sportuoti kiek nori, bet jei valgysi, kas papuola po ranka, sportas bus menkavertis.
Atsakyti
Taip, mityba tikrai pats svarbiausias dalykas smile.gif
Atsakyti
Man tai klausimas kyla biggrin.gif šioje temoje ne kartą tiek aš, tiek kitos forumietės paminėjo kardio ir mitybą, bet toliau dar yra užduodami klausimai tie patys, lyg tas pilvukas kažkoks išskirtinis būtų biggrin.gif
Atsakyti
vat man irgi su pilvuku daug bedu.. realiai stora nesu tik per pilva ir sonus. kazkaip seniau net demesio neatkreipdavau, kazkur kompe turejau savo pilvo foto, tai kiek prisimenu plokscias buvo, dabar tos foto nerandu. pradejau vartoti kaloringa maista, valgiau viska kas papuole po ranka, saldumynus irgi sveiciau.. blush2.gif blush2.gif viso to pasekmes matyti pilvo ir sonu srityse. labai del to kompleksuoju.. darbe negaliu sedeti vien su maike, butinai turiu prisidengti isvirtusi pilva doh.gif neduok Dieve jei kas pamato..siaubinga geda buna, del to jauciu diskomforta. galvoju, kas bus vasara? kaip as maudysiuos? tiesiog nesijauciu pilnaverte, su tokia figura vasara namuose pratupeciau, o dar sventes ne uz kalnu doh.gif nesu stora, tikrai ne, riebalai kaupiasi TIK ant pilvo ir sonuose, visa kita normalu. dabar bandau dailinti uzpakaliuka, darau pritupimus, bet labiausiai noriu atsikratyti pilvo, net nezinau kaip ji pavadinti. kartais riebalai buna minksti,nukare, o kartais pilvas buna atsikises. doh.gif siaubingas vaizdas. doh.gif suprantama, kad vien darant atsilenkimus jis nedings, daug cia rasot, kad mityba turi buti sveika, daug maz isvardinot ka valgyt reiktu o ko vengti,bet as visgi taip ir nepagavau. tai cia mazdaug darzovem maitintis?, liesa vistiena?, pasidalinkit savo valgiarasciu. doh.gif ka man daryti tokiu atveju? g.gif nenoriu dietos vien del to, kad svoris kristi prades ne tik nuo pilvo. nenoriu buti labai plona, man patinka tokia, kokia esu dabar "putlute", tokia pilna, bet tik tas nelemtas pilvas.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitacat: 22 lapkričio 2013 - 22:27