Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

Sveikos merginos, noriu issiaiskinti smile.gif siaip svorio numesti nenoriu nes sveriu 47kg. taigi, darau tempimo pratimus (daugiausia kojom), tada spaudziu kamuoli tarp koju vidinei slaunu pusei ir padarau atsilenkimu. Viska darant aisku ypac atsilenkimus visas pilvukas buna siltas. O tada lipu ant elipsinio ir minu sunkiu lygiu 30min ir 20min lengvu. Per ta laika pilvas buna vos siltas tik ties skrandziu, o pagr problemine vieta pilvo apacia buna ledine...tai kaip cia taip iseina? Sportuoju intensyviai, nors pagr nauda uzpakaliui ir kojoms stangrint bet juk dirba visas kunas, o as vos suprakaituoju..ar dega riebalai minant elipsini? zinau kad atsilenkimais daromas tik presas, bet galbut jis visgi padeda kazkiek ir riebalus degint? ax.gif
Atsakyti
elipsiukas - tai riebalams deginti mirksiukas.gif puikus kardio treniruoklis thumbup.gif o pilvo preso pratimai - suformuos pilvo preso raumenukus t.y. vadinamą six pack'ą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 12 12, 22:13)
elipsiukas - tai riebalams deginti  mirksiukas.gif  puikus kardio treniruoklis  thumbup.gif  o pilvo preso pratimai  - suformuos pilvo preso raumenukus t.y. vadinamą six pack'ą  mirksiukas.gif

Tai taip taip, sita as suprantu:) bet norejau paklaust ar tie riebalai visvien dega jei mano pilvas buna saltas? g.gif pamenu seniau kai sportuodavau labai smarkiai, visa po prakaitu budavau o vat pilvo apacia visvien salta..
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 12 11, 14:13)
deja ne pilvo preso pratimai čia padės, o bendrai kardio + jėgos  mirksiukas.gif  koks skirtumas, kad darai pilvo presui pratimus, jei jo nesimato per riebalų sluoksnį - labai griežta mityba ir kardio nutirpins lašinius nuo pilvelio  thumbup.gif

Labas

o pusiniai atsilenkimai padės +mityba neturint treniruoklio ax.gif

kaip tie žiedai purtantys lašinukus g.gif prasminga ar š.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuss2: 24 sausio 2013 - 18:25
Pilvuko atsikratysit tik darydamos kardio treniruotes 40-45min per dieną 4-5 kartus savaitėje lėtu tempu. Kitos išeities nėra. O papildomai padailinsite atlikdamos pratimus pilvo presui, tačiau jie tik stiprina raumenis, o ne degina riebalą smile.gif sėkmės visoms.
Papildyta:
QUOTE(Ramiele @ 2012 12 12, 22:06)
Sveikos merginos, noriu issiaiskinti smile.gif  siaip svorio numesti nenoriu nes sveriu 47kg. taigi, darau tempimo pratimus (daugiausia kojom), tada spaudziu kamuoli tarp koju vidinei slaunu pusei ir padarau atsilenkimu. Viska darant aisku ypac atsilenkimus visas pilvukas buna siltas. O tada lipu ant elipsinio ir minu sunkiu lygiu 30min ir 20min lengvu. Per ta laika pilvas buna vos siltas tik ties skrandziu, o pagr problemine vieta pilvo apacia buna ledine...tai kaip cia taip iseina? Sportuoju intensyviai, nors pagr nauda uzpakaliui ir kojoms stangrint bet juk dirba visas kunas, o as vos suprakaituoju..ar dega riebalai minant elipsini? zinau kad atsilenkimais daromas tik presas, bet galbut jis visgi padeda kazkiek ir riebalus degint? ax.gif

Esmė, kad paprasti atsilenkimai duoda labai mažai naudos. Turi daryti pratimus apatinei pilvo daliai, nes kitaip tu to preso net nesustiprinsi ir veltui švaistysi laiką. Efektingi pratimai yra atsigulus ant žemės iškelus kojas iki 90 laipsnių kilstelti užpakaliuką tiek kartu, kiek gali, pailsėti ir vėl tą patį. Tada atsisėdus ant kilimėlio, pasidėus rankas, kojas truputį kilstelėjus daryti tokius kaip susilenkimus kojas spaudžiant prie pilvo, truputį lekiantis ir su viršutine dalimi. Tada pratimai įstrižiniams raumenims. Gali daryti kaip darai paprastus atsilenkimus, tik lenktis įstrižai. Tada ir pats viršus pasidirba, gali net visai dėmesio neskirti arba skirti ant pačios pabaigos ir nedaug. Gali youtubėje susirasti įvairių pratimų pilvo apačiai stiprinti. Ir pratimus vis paįvairinti reikia. Kitaip nieko nebus. Pratimai presui riebalų nedegina. Nebent jūs sudarot treniruotę su kokiais nors pratimais, kurie atliekami šokinėjant (pvz šokinėji kojas kilnojant aukštai sulenktas ir pan), bet tai turi trukti labai ilgai. Užtat efektyviau daryti daug pratimų pilvo apačiai, mažiau įstrižiniams ir mažiausiai viršu. O tada daug kardio, jei norite pašalinti riebalus. Riebalai dega minant elipsinį, bėgiojant ir panašiai. Svarbu, kad tada pulsas tebūtų apie 120 dūžių per minutę. Galit įsigyti pulsometrą ir stebėti nuolat, arba matuoti pridėjus 2 pirštus po kaklu kartas nuo karto.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 02 19, 16:12)
Pilvuko atsikratysit tik darydamos kardio treniruotes 40-45min per dieną 4-5 kartus savaitėje lėtu tempu. Kitos išeities nėra. O papildomai padailinsite atlikdamos pratimus pilvo presui, tačiau jie tik stiprina raumenis, o ne degina riebalą  smile.gif  sėkmės visoms.
Papildyta:

Esmė, kad paprasti atsilenkimai duoda labai mažai naudos. Turi daryti pratimus apatinei pilvo daliai, nes kitaip tu to preso net nesustiprinsi ir veltui švaistysi laiką. Efektingi pratimai yra atsigulus ant žemės iškelus kojas iki 90 laipsnių kilstelti užpakaliuką tiek kartu, kiek gali, pailsėti ir vėl tą patį. Tada atsisėdus ant kilimėlio, pasidėus rankas, kojas truputį kilstelėjus daryti tokius kaip susilenkimus kojas spaudžiant prie pilvo, truputį lekiantis ir su viršutine dalimi. Tada pratimai įstrižiniams raumenims. Gali daryti kaip darai paprastus atsilenkimus, tik lenktis įstrižai. Tada ir pats viršus pasidirba, gali net visai dėmesio neskirti arba skirti ant pačios pabaigos ir nedaug. Gali youtubėje susirasti įvairių pratimų pilvo apačiai stiprinti. Ir pratimus vis paįvairinti reikia. Kitaip nieko nebus. Pratimai presui riebalų nedegina. Nebent jūs sudarot treniruotę su kokiais nors pratimais, kurie atliekami šokinėjant (pvz šokinėji kojas kilnojant aukštai sulenktas ir pan), bet tai turi trukti labai ilgai. Užtat efektyviau daryti daug pratimų pilvo apačiai, mažiau įstrižiniams ir mažiausiai viršu. O tada daug kardio, jei norite pašalinti riebalus. Riebalai dega minant elipsinį, bėgiojant ir panašiai. Svarbu, kad tada pulsas tebūtų apie 120 dūžių per minutę. Galit įsigyti pulsometrą ir stebėti nuolat, arba matuoti pridėjus 2 pirštus po kaklu kartas nuo karto.

Aš kai nelabai turiu sąlygų ir laiko bėgiot, galvoju reik šokdynę mėginti smile.gif Man namie vakarais labai gerai sportuojasi, kokias 40min manau galėsiu skirti tam smile.gif
Atsakyti
sveiki,
aš dar visai jaunutė bet pilvukas ir rinkės iš šonų neduoda ramybės,o tuo labiau vasara artėja,drabužių vis mažiau ant kūno bus o vaizdelis bus nekoks biggrin.gif galvoju reikia prieš vasarą riebaliukų atsikratyt, bet kaip trūksta to pasiryžimo taip trūksta doh.gif kelis kartus nusiteikiau sportuot rimtai tai praeidavo kelios dienos ir vėl...tinginiavimai biggrin.gif jau dabar kai vaikinas išvažiavo į užsienį tai pažadėjau kad kai grįš tai pamatys sportišką mergyčka o ne lašinukų pančius biggrin.gif tai lyg ir motyvaciją turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kinterra @ 2013 02 20, 11:43)
Aš kai nelabai turiu sąlygų ir laiko bėgiot, galvoju reik šokdynę mėginti smile.gif Man namie vakarais labai gerai sportuojasi, kokias 40min manau galėsiu skirti tam smile.gif

Bet koks kardio tinka tirpdyt riebalus biggrin.gif
Atsakyti
Dailaus pilvuko receptas: čia. LABAI svarbus kvėpavimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 02 20, 14:15)
sveiki,
aš dar visai jaunutė bet pilvukas ir rinkės iš šonų neduoda ramybės,o tuo labiau vasara artėja,drabužių vis mažiau ant kūno bus o vaizdelis bus nekoks biggrin.gif  galvoju reikia prieš vasarą riebaliukų atsikratyt, bet kaip trūksta to pasiryžimo taip trūksta  doh.gif  kelis kartus nusiteikiau sportuot rimtai tai praeidavo kelios dienos ir vėl...tinginiavimai biggrin.gif jau dabar kai vaikinas išvažiavo į užsienį tai pažadėjau kad kai grįš tai pamatys sportišką mergyčka o ne lašinukų pančius biggrin.gif tai lyg ir motyvaciją turiu biggrin.gif

Ar pavyko atsikratyti tų šonukų? bigsmile.gif man jau jie visą gyvenimą ramybės neduoda.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas995 @ 2013 02 20, 14:15)
sveiki,
aš dar visai jaunutė bet pilvukas ir rinkės iš šonų neduoda ramybės,o tuo labiau vasara artėja,drabužių vis mažiau ant kūno bus o vaizdelis bus nekoks biggrin.gif  galvoju reikia prieš vasarą riebaliukų atsikratyt, bet kaip trūksta to pasiryžimo taip trūksta  doh.gif  kelis kartus nusiteikiau sportuot rimtai tai praeidavo kelios dienos ir vėl...tinginiavimai biggrin.gif jau dabar kai vaikinas išvažiavo į užsienį tai pažadėjau kad kai grįš tai pamatys sportišką mergyčka o ne lašinukų pančius biggrin.gif tai lyg ir motyvaciją turiu biggrin.gif

Hehe, mano draugas irgi išvažiavo į užsienį (padirbėti), o aš iškart surezgiau planą, kaip numesiu svorio iki jam grįžtant bigsmile.gif O jis pasirodo irgi tokį patį planą turėjo ir paskatinimui paliko pinigėlių trijų mėnesių abonementui sporto klube, esančiame prie pat namų (neidavau į jį, nes atrodydavo brangu) thumbup.gif Apsidžiaugiau, nes sportuoti jau man tikrai reikia (ne tiek dėl jo, kiek dėl savęs), bet ir tai kaupiausi gerą mėnesį ar pusantro kol pasiryžau doh.gif O va nuo šios savaitės pradėjau ir kolkas taip patiko ir įtraukė, kad atrodo galėčiau eiti kasdien, jei ne kiti įsipareigojimai ir veiklos cool.gif Labai labai tikiuosi išlaikyti šį užsidegimą ilgam smile.gif

O jei grįžtant prie pagrindinės forumo temos - pilvuko, tai turiu porą pastebėjimų. Prisimenu, kad vaikystėje (1-6 klasė) jis man pūpsodavo, nors pati buvau tikrai lieknutė. Apsimaudavau suknelę, o jis būdavo toks atsikišęs balionėlis, mama nuolat gėdindavo - sakydavo įtrauk, negražu... O vėliau jis dingo, paauglystėje turėjau superinį pilvuką, kurios ne viena draugė pavydėjo. Kiek pamenu tą laikotarpį buvau nenustygstanti vietoje: ilgi pasivaikščiojimai vakarais gamtoje, kasdieninis važinėjimasis dviračiais, vasarą- intensyvus plaukiojimas tvenkinyje, šokiai pokiai namuose kai niekas nemato, aerobika ir pan. Ir viskas būdavo taip malonu ir natūralu, namie nesedėdavau smile.gif... Deja tokias sąlygas susigrąžinti būtų sunku... Išsikrausčius į didmestį, pamažu nusėdau ant sofos (telikas, pc) ir per kelerius metus taip išsipūčiau, kad gėda jau ir į veidrodį pažiūrėt unsure.gif Ir pilvukas sugrįžo, toks pats išsipūtęs kaip ir vaikystėj, tik šį kartą jau ir su papildomais riebalais cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasorita: 25 balandžio 2013 - 23:42
Jeigu riebaliukų nedaug, pilvukas gali būti atsikišęs dėl silpnų giluminių raumenų ar dėl stuburo iškrypimo (pilvukas išeina į priekį, užpakaliukas atgal).
Atsakyti