bet tai jeigu nukarusi oda tai reikia rimčiau sportuoti, kad ji trauktųsi... net neįsivaizduoju ištikrųjų. na dar kai jums atsikišęs tai kažkaip kitaips manau
Kas dar nesate mate ir isbande, siulau registruotis
Milena su savo pratimukais daro stebuklus.
Yra unikali galimybe prisiregistruoti prie jos vedamu uzsiemimu nemokamai:
С 25 до 30 декабря я участвую в бесплатном онлайн-тренинге Похудей с понедельника от Милены (регистрация здесь http://milenamagicfi...
Milena su savo pratimukais daro stebuklus.
Yra unikali galimybe prisiregistruoti prie jos vedamu uzsiemimu nemokamai:
С 25 до 30 декабря я участвую в бесплатном онлайн-тренинге Похудей с понедельника от Милены (регистрация здесь http://milenamagicfi...
QUOTE(andzelaa23 @ 2011 12 14, 20:31)
bet tai jeigu nukarusi oda tai reikia rimčiau sportuoti, kad ji trauktųsi... net neįsivaizduoju ištikrųjų. na dar kai jums atsikišęs tai kažkaip kitaips manau
jei tai tik nukarusi ( t.y. išsitampiusi ) oda, kai yra akivaizdus odos perteklius, tada nebent operacija galėtų padėti arba bandyti teptis visokiais stangrinamaisiais kremais ir sportuoti , sportuoti toliau ir aišku - mityba
Papildyta:
QUOTE(marymom @ 2011 12 10, 20:27)
aš buvau visą gyvenimą stambi ir greitai numečiau daug svorio ir tokią odą dabar turiu, varo į neviltį..
aha, jei svoris buvo numestas per greitai, tai oda tiesiog nespėjo susitraukti. taigi, čia labai svarbu koks Jūsų amžius mat labai nuo amžiaus priklauso, kiek oda gali maximum susitraukti
Atradau (as sau atradau, o taip tai jau seniai viskas atrasta) pratimus
- zvake. Na nereikia tos zvakes daryti, taciau kaip zvakei kojas kelt i virsu;
- kojas sulenktas laikyti palei zeme, gulint ant nugaros.
Dirba apatiniai pilvo raumenys. Ar veikia, pamatysiu gal kazkada, nes dar tik menesi darau.
- zvake. Na nereikia tos zvakes daryti, taciau kaip zvakei kojas kelt i virsu;
- kojas sulenktas laikyti palei zeme, gulint ant nugaros.
Dirba apatiniai pilvo raumenys. Ar veikia, pamatysiu gal kazkada, nes dar tik menesi darau.
QUOTE(Ella75 @ 2012 01 05, 23:09)
na mefginos, kas ka isbandete, kokie rezultatai? mane mano pilvukas irgi nervina:(
mityba, mityba ir dar kartą tik mityba ....
QUOTE(Ella75 @ 2012 01 05, 23:09)
na mefginos, kas ka isbandete, kokie rezultatai? mane mano pilvukas irgi nervina:(
as nuo vaikystes domiuosi sportu ir sveika mityba, tad galiu pasakyti paprastai ir trumpai - sportas, teisingas maistas ir viskas;] beja, mergaites, zinokite, kad maistas be druskos padeda dvigubai greiciau mest svori, ir riebaliukus nereikalingose vietose, kadangi druskos surisa riebalus ir juos jau buna sunkiau pasalint is organizmo. Reikia zinoti ir tai kad 70% jusu figura priklauso nuo maisto ir 20% nuo maisto, o like - aplinkiniai faktoriai, genai. Jei kam reikia kokiu patarimu del pratimu ar maisto drasiai parasykite man, malonu dalintis savo ziniomis
Norejau pasiteirauti-ar jums nuo atsilenkimu presui neskaudo kakla?
man ziauriai ir darant ir po to. vakar isbandziau astuonias minutes pilvo presui-tai is ryto ne pilva o kakla skaudejo. ir taip kaip atsiemenu vis alaika budavo
ir dar klausimas ne visai i tema-visos zinom kaip groziui svarbus vanduo. odai, figurai, plaukams ir t.t.
bet nuo didelio kikeio vandens-as tiesiog neislendu is wc:), dar ir nakti keliuosi kelis kart. tas kiekis yra trys stiklines per diena (ryte, diena, vakare po viena) . aisku be to valgau sriubas, vaisius, kava, arbata. gal organizmas man taip nori pasakyti-kad nereikia tiek? neisvaizduoju, kaip du l galima isgerti
man ziauriai ir darant ir po to. vakar isbandziau astuonias minutes pilvo presui-tai is ryto ne pilva o kakla skaudejo. ir taip kaip atsiemenu vis alaika budavo
ir dar klausimas ne visai i tema-visos zinom kaip groziui svarbus vanduo. odai, figurai, plaukams ir t.t.
bet nuo didelio kikeio vandens-as tiesiog neislendu is wc:), dar ir nakti keliuosi kelis kart. tas kiekis yra trys stiklines per diena (ryte, diena, vakare po viena) . aisku be to valgau sriubas, vaisius, kava, arbata. gal organizmas man taip nori pasakyti-kad nereikia tiek? neisvaizduoju, kaip du l galima isgerti
Kaklą skauda, nes neteisingai darote atsilenkimus. Kelkitės ne galvos ir kaklo, o pilvo preso pagalba, galva - tiesiai į lubas.
Vakare prieš miegą negerkit ir nereiks naktį keltis. Jei gerti vandenį tik pradėjote, tai pastebėsite, kad prieš mm jis susikaups ir į wc deja taip nebeisite, kaip norėtumėte. Bent jau man taip yra, ant žiedų, apyrankių ir net batų jaučiu. Ciklo vidury skysčiai nesikaupia, plius pastebėjimas iš asmeninės patirties, jei geriu arbatą arba šiltą vandenį bet sėdžiu vėsioj patalpoj į wc vaikštau dažniau, nei gerdama šaltą vandenį esant šiltam orui.
Vakare prieš miegą negerkit ir nereiks naktį keltis. Jei gerti vandenį tik pradėjote, tai pastebėsite, kad prieš mm jis susikaups ir į wc deja taip nebeisite, kaip norėtumėte. Bent jau man taip yra, ant žiedų, apyrankių ir net batų jaučiu. Ciklo vidury skysčiai nesikaupia, plius pastebėjimas iš asmeninės patirties, jei geriu arbatą arba šiltą vandenį bet sėdžiu vėsioj patalpoj į wc vaikštau dažniau, nei gerdama šaltą vandenį esant šiltam orui.
idomus pastebejimas apie silta/salta derinuka. reikes paeksperimintuoti. o menesiniu jau 2 metus neturiu-nes turiu mirena. tai sunku tai susieti su ciklu
QUOTE(shennon @ 2012 12 11, 09:53)
Pilvo preso pratimai vienintelis issigelbejimas. Aisku jei lygiagreciai nedarysime isvadu su maitinimusi, rezultatas ir vel greitai bus toks pats
deja ne pilvo preso pratimai čia padės, o bendrai kardio + jėgos koks skirtumas, kad darai pilvo presui pratimus, jei jo nesimato per riebalų sluoksnį - labai griežta mityba ir kardio nutirpins lašinius nuo pilvelio