Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

QUOTE(Rutukas111 @ 2010 07 04, 17:55)
Saunuole tu thumbup.gif  o tuos pratimukus kazkur internete radai? rolleyes.gif  jai yra rezultatas,tai gal net neverta eiti y tuos kursus ir ismesti pinigelius g.gif

As viska dariau pagal aprasymus (kartais pasiziuredama i foto,jei ko iki galo nesuprasdavau). Tikrai visko tobulai neatlikdavau,bet man tai nesvarbu,svarbu,jog rezultatas matosi. Daugiausia tobulinau liemeni,nes kitos sritys normalios. Tad per dvi sav. va taip pasikeite liemuo : 74-69cm. Man tai yra daug... smile.gif O siaip ir pagal video galima tuos pratimus daryti,bet man nelabai patinka. As pati turiu isigilinti i ta pratima,o ne kopijuot daranti zmogu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

oh, keliauju ieskoti siu pratimu interneto platyben, nes arba su maisu turiu vaikscioti, arba visi tik pilva ir temato doh.gif kai gryzau pas saviskius, net nescia isvadino verysad.gif
Jau kuris laikas ziuriu mityba, bet sportas man nelabai draugas... Ir lanka turiu, o kad taip valia nusipirkus... doh.gif
Bandau, darau, stengiuos. Jei atrasiu ka "stebuklingo", butinai pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors aš ir negimdžiusi bet taip pat turiu šitą problemėlę..Svoris mano normalus (net per mažas), bet pilvas vis tiek atsikišęs..Ir jau keletą "komplimentų" dėl to susilaukiau.. Dabar pradėjau šiuos pratimus daryti
http://www.youtube.c...feature=related
Darau ryte (būtinai nevalgius), nes tuomet tie pratimai formuoja raumenis, o ne degina riebalus..taip pta juos atlieku vakare.
laubai laukiu, kol rezultatą pamatysiu ne tik aš pati smile.gif
Laaaukiu ir kitų patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 07 05, 10:08)
As viska dariau pagal aprasymus (kartais pasiziuredama i foto,jei ko iki galo nesuprasdavau). Tikrai visko tobulai neatlikdavau,bet man tai nesvarbu,svarbu,jog rezultatas matosi. Daugiausia tobulinau liemeni,nes kitos sritys normalios. Tad per dvi sav. va taip pasikeite liemuo : 74-69cm. Man tai yra daug... smile.gif O siaip ir pagal video galima tuos pratimus daryti,bet man nelabai patinka. As pati turiu isigilinti i ta pratima,o ne kopijuot daranti zmogu  biggrin.gif

Aciu tau uz info 4u.gif tikrai radau internete begale pasakojimu ir pratimuku bei patarimu apie bodyflex,tad nusprendziau viska isbandyti pati ir ziuresim kas cia gausis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
O bodyflex'o neina namie daryti? smile.gif
Atsakyti
Taip, visos mes turime tų pačių bėdų...
bet mano manymu vis dėl to reikia bent jau pabandyti sporto klube kad ir tą patį Bodyfleks'ą, nes pačiai imtis saviveiklos ir nėra labai stipraus stimulo, ir rezultatų pasiekti greičiau galima su profų pagalba.
Ar yra tokių, kam pasisekė atsikratyti to nelaimingo pilvuko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 07 07, 14:49)
Nors aš ir negimdžiusi bet taip pat turiu šitą problemėlę..Svoris mano normalus (net per mažas), bet pilvas vis tiek atsikišęs..Ir jau keletą "komplimentų" dėl to susilaukiau.. Dabar pradėjau šiuos pratimus daryti
http://www.youtube.c...feature=related
Darau ryte (būtinai nevalgius), nes tuomet tie pratimai formuoja raumenis, o ne degina riebalus..taip pta juos atlieku vakare.
laubai laukiu, kol rezultatą pamatysiu ne tik aš pati  smile.gif
Laaaukiu ir kitų patarimų  4u.gif

sveikos, mano vyras koki pusmeti dare pagal sita nuoroda... jam nepadejo. Raumenys aisku susiformuoja, bet juos reikia "atidengti" - riebalu neturi buti ant pilvo.
Si tema man asmeniskai labai aktuali blush2.gif . As kai pagimdziau savo sunuli, man atsirado toks grazuolis su strijom nuleipes pilvelis doh.gif . Galvojau susitrauks - bet ne schmoll.gif jau sunui 4 metukai bus. Ko as nebandziau ... nu bet jau su juo susigyvenau, tik aisku, laiks nuo laiko vis bandau ji tvirtinti. Nu ir valios, atsikratyt kokiais 3 kg - neuztenka, nes bunu tokia liesena lotuliukas.gif , kad man nepatinka. Tad ir gyvenam kartu, as ir mano pilvulis lotuliukas.gif
Papildyta:
itariu, kad jeigu butu pagrindinis darbas ir pragyvenimo saltinis - gerai idealiai atrodyt - tada sugebetume ir pilvukais atsikratyt ax.gif na bent jau man taip atrodo, kad as tada sugebeciau blush2.gif bet gyvenimas ne tik pilvukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos pilvu metikes smile.gif

suku as ta lanka, suku, aisku dar neilgai. Bet dabar mintis atejo, kad jis man nebent liemeni isryskins, o ne pilva nusuks. Ajaj, kas is to liemens, kai pilvas akis bado unsure.gif

Motyvacija mazeja minutemis verysad.gif
Atsakyti
pas mane ir pilvukas lipo po gimdymo, ir taip baisiai atrodo, o ar visas strijuotas. doh.gif
Atsakyti
Geras, pasirodo ne aš viena turiu tą bjaurią vietelę biggrin.gif . Nuo vakar išskirtinį dėmesį pradėjau skirti tam atsikišimui, masažuoju su masažo taurėmis, kitoms SM narėms tai labai padėjo formuojant figūrą, bandysiu ir aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 07 09, 14:27)
pas mane ir pilvukas lipo po gimdymo, ir taip baisiai atrodo, o ar visas strijuotas. doh.gif

o pas mane liko strijuotas ''gelbejimo ratas'' doh.gif
o pilvas tai isvis ne mazas, totaliai kaip nestuke.gif
Atsakyti
mažinkite blogųjų angliavandenių skaičių, ypač vakarais (makaronai, miltiniai patiekalai)
Atsakyti