QUOTE(margustas @ 2011 08 25, 10:55)
va esu idealios figuros 90-90-90 ir tas vidurinis mane varo i depresija.kiaura diena nieko nevalgau,nes skrandis meta lauk,galiu gerti tik kava ir arbatas i diena iki 10 puodeliu<metu ir baltaja>,zalios nemegstu.bet va atejus vakarui kaip zombis lendu prie saldytuvo.bandziau ir linu semenis kist,ir vandens pilna saldytuva prisidejus buvau.galiu nevalgyt po kelias paras skrandis neskauda,bet pilvas dideja su kiekviena diena.maitinames tik naminiu maistu<jokiu E,ir kitu sintetiku>,i diena vasara numinu su dviraciu apie 10-20km.
Sveika,
Labai keista situacija Realiai, viska ka darote jus, pilvuko tikrai neturetu but tokio Siaip vienintelis trukumas, kuri darote - yra nevalgymas diena, o valgymas vakare ir nakti. Neveltui yra patarle, kad pusryciauk kaip karalius, pietauk kaip valstietis, o vakariene atiduok elgetai Organizmas geriausiai kalorijas degina ryte, todel valgyti rytais ir normaliai - tiesiog butina. Man labai pradejo tvarkytis svoris, kai pradejau taip daryti. Pradziai buvo labai sunku, nes regis kunas nenori priimt jokio maisto, bet dabar - labai gerai ir savijauta - puiki. Be to, esu saldziamane, tai saldumynus stengiuos valgyt iki 12 dienos.
Jei pakeitus si dalyka, pilvukas nekris, o dides - apsilankykit pas gydytoja, nes tai gali buti kokios ligos pozymis Nes tikrai keista, kad mityba be e, minimas dviraciu - neduoda rezultatu.
Be to, patarimas sportuojanciom: Po treniruociu, kad alkis zveriskas neimtu, isgerkit proteinu kokteiliuka Ir raumenim gerai, ir alkiui sutramdyti