Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

QUOTE(margustas @ 2011 08 25, 10:55)
va esu idealios figuros 90-90-90 ir tas vidurinis mane varo i depresija.kiaura diena nieko nevalgau,nes skrandis meta lauk,galiu gerti tik kava ir arbatas i diena iki 10 puodeliu<metu ir baltaja>,zalios nemegstu.bet va atejus vakarui kaip zombis lendu prie saldytuvo.bandziau ir linu semenis kist,ir vandens pilna saldytuva prisidejus buvau.galiu nevalgyt po kelias paras skrandis neskauda,bet pilvas dideja su kiekviena diena.maitinames tik naminiu maistu<jokiu E,ir kitu sintetiku>,i diena vasara numinu su dviraciu apie 10-20km.

Sveika,
Labai keista situacija g.gif Realiai, viska ka darote jus, pilvuko tikrai neturetu but tokio g.gif Siaip vienintelis trukumas, kuri darote - yra nevalgymas diena, o valgymas vakare ir nakti. Neveltui yra patarle, kad pusryciauk kaip karalius, pietauk kaip valstietis, o vakariene atiduok elgetai drinks_cheers.gif Organizmas geriausiai kalorijas degina ryte, todel valgyti rytais ir normaliai - tiesiog butina. Man labai pradejo tvarkytis svoris, kai pradejau taip daryti. Pradziai buvo labai sunku, nes regis kunas nenori priimt jokio maisto, bet dabar - labai gerai ir savijauta - puiki. Be to, esu saldziamane, tai saldumynus stengiuos valgyt iki 12 dienos.
Jei pakeitus si dalyka, pilvukas nekris, o dides - apsilankykit pas gydytoja, nes tai gali buti kokios ligos pozymis g.gif Nes tikrai keista, kad mityba be e, minimas dviraciu - neduoda rezultatu.
Be to, patarimas sportuojanciom: Po treniruociu, kad alkis zveriskas neimtu, isgerkit proteinu kokteiliuka thumbup.gif Ir raumenim gerai, ir alkiui sutramdyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2011 08 25, 11:56)
Sveika,
Labai keista situacija  g.gif Realiai, viska ka darote jus, pilvuko tikrai neturetu  but tokio  g.gif Siaip vienintelis trukumas, kuri darote - yra nevalgymas diena, o valgymas vakare ir nakti. Neveltui yra patarle, kad pusryciauk kaip karalius, pietauk kaip valstietis, o vakariene atiduok elgetai  drinks_cheers.gif Organizmas geriausiai  kalorijas degina ryte, todel valgyti rytais ir normaliai - tiesiog butina. Man labai pradejo tvarkytis svoris, kai pradejau taip daryti.  Pradziai buvo labai sunku, nes regis kunas nenori priimt jokio maisto, bet dabar - labai  gerai ir savijauta - puiki. Be to, esu saldziamane, tai saldumynus stengiuos valgyt iki 12 dienos.
Jei pakeitus si dalyka, pilvukas nekris, o dides - apsilankykit pas gydytoja, nes tai gali buti kokios ligos pozymis  g.gif Nes tikrai keista, kad mityba be e, minimas dviraciu - neduoda rezultatu.
Be to, patarimas sportuojanciom: Po treniruociu, kad alkis zveriskas neimtu, isgerkit proteinu  kokteiliuka  thumbup.gif Ir raumenim gerai, ir alkiui sutramdyti smile.gif

bandziau per prievarta sukist kokios kose ar naminio jugurto,bet vistiek viska isvemiu,po savaites jau nebebanziau smile.gif ,nakti as nevalgau,bet va vakare galiu nedidele kepta cukinija suvalgyt<kokia 0,5kg>,arba naminio jogurto su uogiene 0,5ltr,dar jei buna namuose saldumynu tai niekad neatsisakau kaip ir neatsisakau savaitgaliais pasilepint bokalu alaus ar sidro<nu sitas turbut ir augina mano pilvuza>
Atsakyti
QUOTE(margustas @ 2011 08 25, 11:55)
va esu idealios figuros 90-90-90 ir tas vidurinis mane varo i depresija.kiaura diena nieko nevalgau,nes skrandis meta lauk,galiu gerti tik kava ir arbatas i diena iki 10 puodeliu<metu ir baltaja>,zalios nemegstu.bet va atejus vakarui kaip zombis lendu prie saldytuvo.bandziau ir linu semenis kist,ir vandens pilna saldytuva prisidejus buvau.galiu nevalgyt po kelias paras skrandis neskauda,bet pilvas dideja su kiekviena diena.maitinames tik naminiu maistu<jokiu E,ir kitu sintetiku>,i diena vasara numinu su dviraciu apie 10-20km.

Sveika ,
Na ka spėju jog taip maitiniesi ne nuo vaikystės, viskas turėjo prasidėti dėl dviejų priežasčių: intensyvaus darbo grafiko, užimtos galbūt aktyvios dienos . Arba viską žudanti dieta -absioliutus nevalgymas.Galiu patarti tik iš savos patirties : pirmiausiai jei geri kavą -atsisakyk jos , kofeinas mirtinas priešas svoriui, apetitui ir įpač kai skrandis visą dieną tuščias. Vietoj kavos puoduko gerk tik plikytą žaliają arbatą su citrina . Dienos metu (įpatingai pirmoje dienos pusėje) tiesiog gerk vandenį , sakydama ''gerk vandenį turiu galvoje ne stiklinę o 3-4 litrus vandens per dieną. unsure.gif Taip išlaikysi sotumo jausmą skrandyje visą dieną, vakare mažiau suvalgysi nes nesijausi tokia alkana . Po maždaug 2-3 dienų pabandyk pusryčius , nepžadu 100 proc kad jais mėgausiesi iškarto , tačiau skrandis jau šiek tiek pripras būti ''pilnas'' vandens ir po nakties pilvelis pradėt turėtų pagurguliuoti rytais, nes jis nesijaus gerai būdamas visiškai tuščias.Turėčiau paminėti jog žmogaus organizmas prisitaiko prie jam duotų sąlygų, jeigu nevalgai visą dieną jau kokius metus laiko ištisai jis iš tavęs to ir nereikalauja nes jame yra užstatytas laikrodis (namo grįžti vakare maždaug tuo pačiu laiku ? )Jei taip , tai dėl to ir bėgi tekina prie šaldytuvo nes organizmas jaučia kad jau laikas valgyti. Jei padės triukas su vandeniu -būk atsargi , pradėk tiesiog užkandžiauti. Vietoj to kad nevalgai visą diena ryte suvalgyk virtą kiaušinį su žalia arbata, vėliau sugriaušk sausainuką ar pan. nepamiršk gerti vandens ir jo labai daug.Kai pradėsi reguliariai valgyti 3 k per dieną po mažai reguliariu laiku viskas pasikeis. Tačiau lieka pilvuko problema , Organizmas pripratęs gauti mažai energijos per dieną ''užsikoduoja'' , gali minti ir 30 km bet problema bus ta jog organizmas žaidžia taip- negauna energijos ir kalorijų, automatiškai jis jas laaabbai lėtai degina nes saugo tai ką turi '' dėl išgyvenimo'' ir paskutinių kalorijų tikrai nenori tau atiduoti sportuojant. Apsirijimas vakarais jam kaip išganymas , per šį procesą jis visas kalorijas ''užrakina'' saugyklose iš kurių darosi tie mieli gelbėjimosi rateliai. doh.gif nestuke.gif

Na jei nuvažiavau ką nors į lankas prašau nepykti bet šneku tik iš savo paties patirties , jau valgau dienomis , neapsiriju vakarais.

Tik patariu neignoruok to ką parašiau -tiesiog pabandyk , kad išvengtum skrandžio opos, spazmavimo ir kitų problemų dėl kuriu tas 90-90-90 gali likti visam unsure.gif verysad.gif

Atsakyti
Merginos , atsikišęs pilvukas(žemiau bambos) rimta problema toms kurios jo nenori , jį sulyginti su viršutinę dalimi kainuoja amžinybę. prieš dvejus metus buvau tiesiogine prasme kiaulytė su 75 kg , blush2.gif pakeičiau gyvenimo būdą tokiu kaip MARGUSTAS, na numečiau 8 kg per pirmus metus , tačiau pilvas kaip kabėjo taip kabėjo, per sekančius 8 mėn svoris nekrito beveik nors valgiau taip pat , atsikraciau -2 kg tiktai. Prasidėjo skrandžio spazmavimas iki susirietimo kartais netgi, susirūpinau savimi , tiesą pasakius pati išsigalvojau ta skrandžio tampymą su vandeniu bet man jis suveikė mirksiukas.gif pradėjau valgyti , skrandį nustojo spazmuoti, pradėjau intensyviai sporuoti ir štai 4 mėn -5kg , sutvirtėjęs pilvukas matmenys per 4 mėn pasikeitė taip : prieš 4 mėn 92-70--93 ir dabar : 86-64-89 rolleyes.gif

Kad išvengčiau jūsų teismo labai didelio , turėčiau paminėti jog mano nevalgymo priežastis buvo labai įtemtas darbo grafikas , per pietų pertrauką būdavo kaip tik daugiausiai darbų kurių negalėdavau atidėti , kai juos baigdavau tiesiog nebudavo maisto likę (nes mum darbe maitinimą skiria ) ax.gif labai greitai pripratau prie to unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,
as taip pat turiu problemėlių dėl pilvo.. nors figūra 89-64-90,bet va per tą voduriuką pilvas atsikišęs... per pusmeti apsimažinau šonus belinguodama kaip pingvinas į šonus, bet va vsistiek kuo toliau tuo labiau man tas pilvas lenda i akis ;D
darau ir atsilenkimus,aisku vienas minusas,kad simto nepadaru ;D visada darau 60,pasuku liemeni,dar bet ka gaetumet dar patarti namu salygomis smile.gif
Atsakyti
mityba, mielosios, tik mityba mirksiukas.gif nevalgykite jokių blogumų , treniruokitės intensyviai ir pilvo kalniukas po kurio laiko dings thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 03, 15:20)
mityba, mielosios, tik mityba  mirksiukas.gif  nevalgykite jokių blogumų , treniruokitės intensyviai ir pilvo kalniukas po kurio laiko dings  thumbup.gif

visiškai su jumis sutinku.
Atsakyti
Pilvuka panaikinti pades...geriausiai pades motinele MYTYBA
Atsakyti
o as pries du metus mazdaug greitai numeciau 20kg ir praktiskai be sporto, na tik dvirati mindavau gan daznokai, daugiau vaiksciodavau ir db tokia beda su pilvu turiu... jau nezinau ar imanoma butu padaryti, kad jis butu lygus, nenukares, gal kazkam irgi tokia beda yra? figura jau lyg ir nieko pas mane, gan moteriska, viskas visai grazu, nu bet pilvas... didziausias kompleksas verysad.gif
Atsakyti
user posted image
nežinau ar buvo tokia tema, jeigu buvo atsiprašau, bet bent aš neradau smile.gif labai aktuali tema man, būtų įdomu sužinoti ar kas nors turi tokią problemą, kaip su ja kovojate, ir ką reiktų daryti be plastinės chirurgijos, kad jos atsikratyti... aš buvau visą gyvenimą stambi ir greitai numečiau daug svorio ir tokią odą db turiu, varo į neviltį..
Atsakyti
sveikos merginos, ir mane kankina tokia pati bėda kaip pas jus, na pas mane pilvo oda nukarusi, ten daugiau oda gal o ne riebalai.. aš visada galvodavau, kad pirmiausia su cardio treniruotėm reikia tą lašinį nusimesti, o jau paskui daryti presui pratimus. aš taip pat ant pilvo viniojuosi maistinę plėvelę. bet vis niekaip neprisiruošiu pasportuoti bent 45min.. ilgiausiai ištveriu žiemos metu 20min... o tai rezultatų neduos. db mitybą derinuosi, reikia tik valios sportuoti, ruošiuosi bėgioti, zumba šokti, lanką sukti ir pora pratimukų apatiniam pilvo presui padaryti, gal vis tiek degs ten kas nors. sėkmės jums visoms kovojančioms! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialy @ 2010 06 30, 14:34)
Sveikos. Aš jau ilgai nervinuosi dėl jo ? nuotrauka galiu parodyti, tik nelabai žinau per kur įkelti. kaip būtų malonu jei rasčiau kam taip pat yra ir gal kas žino kaip jo atsikratyt smile.gif

Hm.. Pirma, balansuoti mityba, daryti atsilenkimus, visur, kur imanoma buti itraukus pilvuka smile.gif itraukti ir atpalaiduoti, itraukti - atpalaiduoti. Simple smile.gif Tai jau butu gera pradzia. Tik reikia daugiau, nei karto per saavite wink.gif
Atsakyti