Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

QUOTE(saldūška @ 2011 06 17, 15:41)
tai man jus pasakykit,  ka jus valgot vakarais.. buvo pas mane etapas,  jogurtas,  kokteiliai.. nebegaliu ziureti kol kas i juos biggrin.gif buvo tunas su pomidorais,  dabar karaliauja varske su pomidorais.. tik zinau,  kad ir tie tuoj gerklej stoves.. kuom mes dar galima paivairinti vakariene..? ax.gif

man ir atsibosta ta pati per ta pati valgyti. smile.gif bet galima truputi paivairinti pvz. konservuotos pupeles su tunu irgi sakanu,truputi citrinos sulciu ispausti,dar alyvuogiu aliejaus laseli,skanios salotos gaunasi! galima zuvies issikepti be riebalu ir kokiu zaliu salotu pasidaryti, galima pora vakaru tik kefyra gerti ir sveika,ir skanu. virtas kiausinis ir labai sotu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 06 17, 15:41)

tai man jus pasakykit,  ka jus valgot vakarais.. buvo pas mane etapas,  jogurtas,  kokteiliai.. nebegaliu ziureti kol kas i juos biggrin.gif buvo tunas su pomidorais,  dabar karaliauja varske su pomidorais.. tik zinau,  kad ir tie tuoj gerklej stoves.. kuom mes dar galima paivairinti vakariene..? ax.gif

niu atsisakyk visai miltinių patiekalų (jokių ten lietinių, makaronių, lakštinių, bandelių, batono, picų ir t.t.t.t. ) mirksiukas.gif kol kovoji su tuo kalniuku mirksiukas.gif

vakarienei : standartas : šviežių vaisių ir špinatų kokteilis thumbup.gif į nieką neiškeisčiau mirksiukas.gif būna ir grūdėta varškė , ir jogurtas ( labai jau retai) , ir vaisiai ( ypač dabar vasaros metu) ir nieko sunkaus mirksiukas.gif paskutinis valgymas 18-20 val. mirksiukas.gif ir daug sporto cool.gif
Atsakyti
man galiu pasakyt visą padėtį ištaisė atostogos biggrin.gif nors maitinimosi nuodėmes per jas darau, bet kai nereikia didžiąją dalį dienos laikyt užpakalio prie kompo, net padidintos mankštos nebereikia ax.gif
Atsakyti
Na bandau ir as isilieti i kovotoju su pilvu buri:) Jau 2 savaite neperku jokiu bandeliu, sausainiu ir t.t. Vakarienei valgau arbuzo, geriu daug skysciu. Nors nesportuoju, taciau stengiuosi kuo daugiau dirbti fizinio darbo - pradedant lyginimu, baigiant malku krovimu:)))tikiuosi rezultata pamatysiu:)
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2011 07 11, 14:07)
tikiuosi rezultata pamatysiu:)

čia iš ties juodas darbas, tad nereikia tikėtis po mėnesio ar dviejų pamatyti akivaizdžius rezultatus mirksiukas.gif daugiau kantrybės ir toliau gražiai maitintis bei intensyviai sportuoti thumbup.gif

o fizinis darbas - tai ne sportas mirksiukas.gif ( iš ties labai daug kas klaidingai mano, kad tai tolygu sportui) nuo malkų krovimo ar drabužių lyginimo pilvukas tikrai nesuplokštės schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

reikia atlikti pratimus , skirtus konkrečiai pilvo presui ( + kardio treniruotės labai pagirtintas ir naudingas dalykas) , būtent apatiniams pilvo raumenims mirksiukas.gif kitu atveju pilvukas ir liks apvalutis o ne plokščias cool.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 07 11, 14:15)
reikia atlikti pratimus , skirtus konkrečiai  pilvo presui ( + kardio treniruotės labai pagirtintas ir naudingas dalykas) , būtent apatiniams pilvo raumenims  mirksiukas.gif  kitu atveju pilvukas ir liks apvalutis o ne plokščias  cool.gif

Kad man dabar užteko tiesiog aktyviau leist savo laiką,pilvo preso pratimus darau tik tiek, kiek formai palaikyt užtenka( nuspręsta su trenerio palaiminimu), kad mane nervinantis pusė cm dingtų man iš akių. Aišku, jei nėra suformuotas pagrindas, rezultato nebus, bet manau, jei reikia labai labai nedaug, tai fizinis krūvis gali išgelbėt g.gif O ir šiaip palaikant krūvį visvien deginami riebalai, tad apsiprendus imtis pratimų jau bus lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lithium: 16 liepos 2011 - 20:12
Yra neblogas pratimas vidiniams preso raumenims stiprinti. Iskvepkit visa ora is plauciu, ispuskit krutine, itraukit kiek imanoma pilva bei palaikykit keleta sekundziu ir vel kartokit.
Atsakyti
QUOTE(natali77 @ 2011 06 10, 15:46)
Kalba eina ne apie riebalus, pvz mano svoris 58.5 kg, ugis 172 cm. Presas labai kietas, o pilvukas vis tiek yra. Ko tik as jam nedarau. Pastaruoju metu siek tiek sumazejo riebalu kiekis, ir oda apacioj atrodo nekaip,as tiesiog galiu ja paimti ir atitempti, jau ne tokia elastinga kaip buvo pries 10 metu (po 1-mo gimdymo).
Kita mano drauge pagimde 3 vaikuti, antsvorio dabar neturi visiskai, bet pilvukas sedi kaip prilipes.

truputi apginsiu jusu nuomone: mano pazystama labai kudute mergina susilauke dvyniu, jiems jau dabar 10 metu . Sportavo ji visa gyvenima, nes vyras irgi fitneso treneris. BET po gimdymo jos pilvas liko kabeti kaip maisas, nors pati kuda. Ko nedare- ir nevalge dar labiau, sportavo, davesi belekaip. Ir nieko schmoll.gif negalejo nesioti atskiro maudymuko, aptemptu maikuciu. Nuejo pas plastikos chirurga, paaiskejo, kad kazkas atsitiko su pilvo siena. Nujove jai ten ta skura, net nauja bamba suformavo...Tai vat, tikrai taip buna, kad tik chirurgas tegali padet. Cia jau tokia zmogaus fiziologija, odos bukle ir ttt.
Va, as ir turiu 2 vaikus, o nei vienos strijos! Buvau liekna dabar stambesne, bet jokiu problemu su oda. Tik po Cezario akivaizdziai sunkiau su pilvu apacioj tvarkausi verysad.gif
Atsakyti
Oi mergaitės, prie jūsų jungiuosi ir as. Kaip suprantu, pas kai kurias tas apatinis pilvukas atsirado po gimdymo. As deja jį turiu nuo mažumės. Visad buvau apvalute. Ne stora, bet į apvalumo pusę. Dabar sekmingai kovoju su svoriu, apatinis pilvas mazeja kartu su kitais lašiakais, bet deja ne iki nematomumo. Jis yra, bandysiu kardio, apsivyniosiu plevele ir į trasą. Darysiu ant treniruoklinio dviračio, tikiuos vargas duos rezultatu. smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif
kazkada jau cia rasiau, kad emiausi karo su tuo kalniuku, neispudingo grozio. tai ka - lankas padejo talijai.nebuvo tokia liauna - dabar geriau atrodo. pratimai presui - emiausi trumpu, bet taip sakant "necytinau". aisku mityba pakeroguoti reikejo - cia jau niekur nedingsi. kardio pratimai - kaip dieva myliu reikalingi. stebuklu greitu nesitikejau - tai priemiau tai kaip ne laikina priemone, ar pazaidima - o kaip gyvenimo buda. ir ka, viskas liuks smile.gif p.s. - as dar negimdziusi. sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 06 21, 01:26)

vakarienei : standartas : šviežių vaisių ir špinatų kokteilis  thumbup.gif  į nieką neiškeisčiau  mirksiukas.gif 

O kaip jus ji darot? ax.gif Gal galite parasyti
Atsakyti
va esu idealios figuros 90-90-90 ir tas vidurinis mane varo i depresija.kiaura diena nieko nevalgau,nes skrandis meta lauk,galiu gerti tik kava ir arbatas i diena iki 10 puodeliu<metu ir baltaja>,zalios nemegstu.bet va atejus vakarui kaip zombis lendu prie saldytuvo.bandziau ir linu semenis kist,ir vandens pilna saldytuva prisidejus buvau.galiu nevalgyt po kelias paras skrandis neskauda,bet pilvas dideja su kiekviena diena.maitinames tik naminiu maistu<jokiu E,ir kitu sintetiku>,i diena vasara numinu su dviraciu apie 10-20km.
Atsakyti