QUOTE(liebe @ 2011 06 17, 15:04)
valgyti vakarais galima,bet tik baltymu turinti maista,tada nestorejama taip. ir jokiu budu negalima vakare vartoti angliavandeniu. ir siaip norint numesti svorio reikia valgyti tik salotas ir mesa,jokiu makaronu,bulviu,ryziu ar kitu miltiniu produktu.pamatysi po menesio jau jausis nuostabus rezultatai!!!
taip, mes puikiai visos zinome, kad mityba turi buti subalansuota.. ech, bet nesu dar tiek pamisusi, kad visko atsisakyciau.. bunu tada pikta
.. zinoma saikas yra.. o vakarais tai stengiuosi ir valgyti kuo liesesni maista... bet buna dienu, kad isijungia mygtukas " o man siandien dzin"... ir tada sluoju, na zinoma, nereikia man to svorio ar dar kazko mesti, bet apatinis pilvukas yra, toks nedidelis, bet yra..
kas man padeda mazinti ta pilva.. tai preso darymas ryte, tai yra tuos 8 minutes, ir po to jau presas dirba su treniruokliais vakare. tai toks pastebejimas, kad tas pilvukas tikrai kitoks darosi..
o del tu miltiniu reikalu... makaronus as valgau vienus pietums, 1 kartas i savaite visada buna.. mesa tik su darzovemis, is kruopu valgau tik grikius, per pietus jie buna vieni arba su tunu... kazkaip paskutiniu laiku mesos mazai valgau
net ta pati vistiena nebelenda.. ir manau kad organizmas turi gauti visu reikalingu medziagu, todel is maisto raciono nemetu beveik nieko.. bulves gal visai, kad dingo.. cia ziuriu ka valgau per savaite..
tai man jus pasakykit, ka jus valgot vakarais.. buvo pas mane etapas, jogurtas, kokteiliai.. nebegaliu ziureti kol kas i juos
buvo tunas su pomidorais, dabar karaliauja varske su pomidorais.. tik zinau, kad ir tie tuoj gerklej stoves.. kuom mes dar galima paivairinti vakariene..?