Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

QUOTE(irmulia @ 2011 05 08, 20:58)
tikrai taip  drinks_cheers.gif  labai svarbi mityba  mirksiukas.gif  ir pratimai  būtent apatiniam pilvo presui , o ne paprasti atsilenkimai  mirksiukas.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas mergaites wink.gif turiu tokia pacia beda kaip ir jus. dar balandzio menesi sveriau 62kg. pries keleta menesiu pradejau lankytis sporto klube, lankau aeurobika, ir po jos dar 20min begioju ant takelio. kas antra diena einu i baseina, apie 40min sedziu dziakuzi ir su vandens srove masazuoju savo sonus ir pilvuka. Beto pradejau gerti apie 2l vandens per diena (od net blizga smile.gif ) sureguliavau maista, t.y. stengiuosi valgyti kas 2val. kuo dazniau valgai, tuo geriau eina medziagu apykaita rolleyes.gif pabandykit tiesiog prie savo megstamo maisto nedeti jokiu papildu, t.y. majonezo, keciupo, daugiau druskos, surio irtt. zinokit rezultatas ir ant svarstykliu ir ant cm. sveiriu snd 57kg. nuo sonu sumazejo riebaliuku. dar planuoju isigyti lanka.
kai kurios paneles klysta, kad darant pilvo presa, nieks nepadeda. kuo labiau auga raumuo, tuo labiau yra deginami riebaliukai tongue.gif
dar rasot kad pilvo presas kenkia nugarai. taip, sutinku, bet tik tuo atveju, kai daromi pratimai neteisiklingai. pilvo apaciai visi pratimai daromi su kojomis, jokios nugros nereikia kelti rolleyes.gif cia labai gera nuoroda, po 8min uzsiemimams ivairiom kuno vietom http://www.bodybuild...turizmas/video/ ax.gif
ATSIMINKITE! kad musu riebaliukai uzauginti ne per viena diena, tai ir nenorekime visko numesti per viena treniruote. kantrybes ir istvermes! 4u.gif viska ka tebedarysite, viskas eis tik i nauda, tiesiog reikia laiko, pasistenkit, mes gi viska darom del saves wink.gif sekmes grazuoles! linkiu daugiau pasitikejimo savimi thumbup.gif
Atsakyti
maniškis sparčiai mažėja cool.gif jau ir pažeminto liemens kelnes smagu nešioti ir palaidines aptemptas ir vos pridengiančias bambą negėda apsivilkti thumbup.gif

sportuoju toliau cool.gif - dabar užsilikusį kalniuką doroju suolelio preso pratimams pagalba - geras žvėris thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
irmulia, gal galit placiau, kokie pratimai veiksmingi apatinei pilvo daliai, busiu labai dekinga, kad ir uz nuorodas 4u.gif
Atsakyti
konkrečiai - aptiniams pilvo preso raumenims mirksiukas.gif

čia esu sukrovusi keletą gerų thumbup.gif Pilvo presui ( video)

pati dabar ant suolelio treniruojuosi, tai jau kvadračiukų linijos po truputį šviečiasi hihihi.gif būsiu kaip kultūristė cool.gif biggrin.gif

o šiiap tai LABAI DIDELĮ ĮTAKĄ daro maistas , kurį valgome - reikia GRIEŽTAI atsisakyti visų tų mitlinių, bulvinių patiekalų, tik dietinis liesas maistas thumbup.gif ir tada bus žymiai greitesni rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 06 07, 17:04)
konkrečiai - aptiniams pilvo preso raumenims  mirksiukas.gif

čia esu sukrovusi keletą gerų  thumbup.gif Pilvo presui ( video)

pati dabar ant suolelio treniruojuosi, tai jau kvadračiukų linijos po truputį šviečiasi hihihi.gif būsiu kaip kultūristė  cool.gif  biggrin.gif

o šiiap tai LABAI DIDELĮ ĮTAKĄ daro maistas , kurį valgome - reikia GRIEŽTAI  atsisakyti visų tų mitlinių, bulvinių patiekalų, tik dietinis liesas maistas  thumbup.gif  ir tada bus žymiai greitesni rezultatai  mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Kai aš dar neturejau vaikų, tai ir pilvo nebuvo. Visom draugem dalinau patarimus kaip ir ką daryti, kokius pratimus, kaip vinioti su plevele, su kuo tepti ir kaip masazuoti.
Bet problema tame, kad oda, kuri buvo ištempta jau ne viena karta, niekur nedings. Galima nakvoti sporto klube, bet is mano patirties, (sportoju visa gyvenimą) nieko nepadės. Tik dėdė chirurgas su skalpėliu.
Atsakyti
Sakykite ,ką norite , tikrai ne visoms tie pilvai ir po gimdymų išsitampo, nuolatinės priežiūros reikia , priežiūros mirksiukas.gif cool.gif ir žiūrėti ką į burną dedi tongue.gif o sportuoti gali iki nulūžimo, jei valgysi cepelinus ir atrodysi kaip tie cepelinai- bet koks sportas tokiu atveju tikrai nepadės lotuliukas.gif
Atsakyti
Kalba eina ne apie riebalus, pvz mano svoris 58.5 kg, ugis 172 cm. Presas labai kietas, o pilvukas vis tiek yra. Ko tik as jam nedarau. Pastaruoju metu siek tiek sumazejo riebalu kiekis, ir oda apacioj atrodo nekaip,as tiesiog galiu ja paimti ir atitempti, jau ne tokia elastinga kaip buvo pries 10 metu (po 1-mo gimdymo).
Kita mano drauge pagimde 3 vaikuti, antsvorio dabar neturi visiskai, bet pilvukas sedi kaip prilipes.
Atsakyti
na vistiek manau, kad čia dėl mitybos viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 11, 10:59)
Sveikos, turiu ir as sia beda jau nuo paauglystes, kai pradejo formuotis moteriska figura.  blink.gif
Niekaip negaliu atsikratyti to pilvuko. Anksciau intensyviai lankiausi treniruokliu saleje ir aerobikoje. Rezultatu jokiu!! Lieti prakaita ant begimo takelio dar visai nieko, bet aerobika yra visiskas laiko gaisimas. Nesamone.  doh.gif
O dabar lankau 3-4 kartus per savaite joga, pilates ir kalanetika. Jau koki menesi. Matosi, kad kunas sutvirtejes ir pan, bet nemanau, kad mano pilvas labai reaguoja ir visus pratimus. Kaip pupsejo, taip ir pupso...  dry.gif
Siaip, manau, kad visa beda yra mityba. Nes bent jau as maitinuos belenkaip. O juk tas vadinamas pupsikas yra tiesiog riebalas. O riebalus reik deginti. O riebalai dega tuomet kai suvalgai maziau kaloriju nei isnaudoji. O man taip nesigauna.  verysad.gif
Gal kas turit koki gera patarima kaip nustot valgyt sokolada ar kaip nevalgyt vakarais? Butu tiesiog super.  ax.gif

valgyti vakarais galima,bet tik baltymu turinti maista,tada nestorejama taip. ir jokiu budu negalima vakare vartoti angliavandeniu. ir siaip norint numesti svorio reikia valgyti tik salotas ir mesa,jokiu makaronu,bulviu,ryziu ar kitu miltiniu produktu.pamatysi po menesio jau jausis nuostabus rezultatai!!! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liebe: 17 birželio 2011 - 14:10
QUOTE(liebe @ 2011 06 17, 15:04)
valgyti vakarais galima,bet tik baltymu turinti maista,tada nestorejama taip. ir jokiu budu negalima vakare vartoti angliavandeniu. ir siaip norint numesti svorio reikia valgyti tik salotas ir mesa,jokiu makaronu,bulviu,ryziu ar kitu miltiniu produktu.pamatysi po menesio jau jausis nuostabus rezultatai!!! biggrin.gif

taip, mes puikiai visos zinome, kad mityba turi buti subalansuota.. ech, bet nesu dar tiek pamisusi, kad visko atsisakyciau.. bunu tada pikta biggrin.gif.. zinoma saikas yra.. o vakarais tai stengiuosi ir valgyti kuo liesesni maista... bet buna dienu, kad isijungia mygtukas " o man siandien dzin"... ir tada sluoju, na zinoma, nereikia man to svorio ar dar kazko mesti, bet apatinis pilvukas yra, toks nedidelis, bet yra..
kas man padeda mazinti ta pilva.. tai preso darymas ryte, tai yra tuos 8 minutes, ir po to jau presas dirba su treniruokliais vakare. tai toks pastebejimas, kad tas pilvukas tikrai kitoks darosi..
o del tu miltiniu reikalu... makaronus as valgau vienus pietums, 1 kartas i savaite visada buna.. mesa tik su darzovemis, is kruopu valgau tik grikius, per pietus jie buna vieni arba su tunu... kazkaip paskutiniu laiku mesos mazai valgau g.gif net ta pati vistiena nebelenda.. ir manau kad organizmas turi gauti visu reikalingu medziagu, todel is maisto raciono nemetu beveik nieko.. bulves gal visai, kad dingo.. cia ziuriu ka valgau per savaite..
tai man jus pasakykit, ka jus valgot vakarais.. buvo pas mane etapas, jogurtas, kokteiliai.. nebegaliu ziureti kol kas i juos biggrin.gif buvo tunas su pomidorais, dabar karaliauja varske su pomidorais.. tik zinau, kad ir tie tuoj gerklej stoves.. kuom mes dar galima paivairinti vakariene..? ax.gif
Atsakyti