Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

na tai visai nedaug biggrin.gif
Atsakyti
geriausias dalykas, kurio pagalba mazeja pilvas ir net tvirteja yra atsilenkimai ! nors i diena padarykite po 10 atsilenkimu kam iseina galit ir daugiau . tikrai rezultatais nenusivilsit
Atsakyti
QUOTE(sorema @ 2011 05 07, 12:29)
geriausias dalykas, kurio pagalba mazeja pilvas ir net tvirteja yra atsilenkimai ! nors i diena padarykite po 10 atsilenkimu kam iseina galit ir daugiau . tikrai rezultatais nenusivilsit

nemanau, kad vien atsilenkimu bus gana g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora* @ 2011 05 08, 14:17)
nemanau, kad vien atsilenkimu bus gana g.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif labai svarbi mityba mirksiukas.gif ir pratimai būtent apatiniam pilvo presui , o ne paprasti atsilenkimai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,gal galit pasakyti kokią plėvelę naudojat? blush2.gif
Atsakyti
tai pakavimo plėvelė mirksiukas.gif (žymiai geriau ekonomiškiau už maistinę) jos galima rasti bet kuriame statybinių prekių PC (senukai , ermitažas, pasidaryk pats ir pan.) mirksiukas.gif

atrodo taip :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 05 08, 20:58)
tikrai taip  drinks_cheers.gif  labai svarbi mityba  mirksiukas.gif  ir pratimai  būtent apatiniam pilvo presui , o ne paprasti atsilenkimai  mirksiukas.gif

bet bent jau as tai nedaug esu radus apatiniam pilvo presui pratimu g.gif arba nemoku ieskot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auklyte-mokytoja @ 2011 04 14, 16:03)
Sveikos,
jungiuosi ir as i jusu gretas... Svoriu nesuiskundziu, mat sveriu 51kg (ugis 161cm). Nesimato atsargu, tik ant pilvo  blush2.gif  Pilvas po dvieju nestumu negrazus, kazkiek kabantis, nestangrus... O dar striju gausybe... Kaip reiks vasara nusirengt  doh.gif
Ar jus apie sitoki dirza kalbate?
http://www.rinkapliu...mp;product=5258

O kaip strijas paslept?  doh.gif  blush2.gif  tongue.gif

sveikos 4u.gif
ar kuri nešioja tokius diržus? 4u.gif ir kaip jausmas su jais? kaip vasarą darot? ar nepersimato jie per drabužius..? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2011 05 09, 09:08)
tai pakavimo plėvelė  mirksiukas.gif  (žymiai geriau ekonomiškiau už maistinę) jos galima rasti bet kuriame statybinių prekių PC (senukai , ermitažas, pasidaryk pats ir pan.)  mirksiukas.gif

http://img713.images...1059/666705.jpg[/img][/url]

Jūs ją aplink liemenį apsiviniojat? turėtų labai prakaituoti... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 05 12, 10:37)
Jūs ją aplink liemenį apsiviniojat? turėtų labai prakaituoti...  g.gif  blush2.gif

tai čia ir yra labai gerai biggrin.gif vadinasi tirpsta nepageidaujami lašinukai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 05 12, 11:56)
tai čia ir yra labai gerai  biggrin.gif  vadinasi tirpsta nepageidaujami lašinukai  mirksiukas.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš prisijungsiu prie jūsų ;] visada sverdavau71kg žiemos metu o vasarą 65 po šios žiemos sveriu 75 verysad.gif kg todėl reik ir man sugrįžt į ankstesnį svorį;] dabar svarbiausia pradėt bėgiot, laukiu, kada grįšiu namo, mėgdavau bėgiot parke ar prie jūros (nes gyvenu Klaipėdėlėj) kol gyvenu Vilniuj, mieste bėgiot nesinori, nemalonu, daug mašinų ir t.t. pradėjau tik mankštint pilvuką jau kažkas minėjo šia nuorodą http://www.youtube.c...r... presa&aq=f bet ji tikrai gera, nes visi pilvo raumenys dirba ;] per tris mėnesius pasiekdavau pilvuką neatsižvelgiant į mitybą, kadangi esu žymiai sunkesnė nei ankščiau teks pamėginti susireguliuot mitybą, gal pavyks per tokį pat laiką pasiektį vasaros svorį, kaip seksis žiūrėsim ;>
Atsakyti
QUOTE(Shantellute @ 2011 05 23, 15:16)
Sveikos, aš prisijungsiu prie jūsų ;] visada sverdavau71kg žiemos metu o vasarą 65 po šios žiemos sveriu 75  verysad.gif  kg todėl reik ir man sugrįžt į ankstesnį svorį;]  dabar svarbiausia pradėt bėgiot, laukiu, kada grįšiu namo, mėgdavau bėgiot parke ar prie jūros (nes gyvenu Klaipėdėlėj) kol gyvenu Vilniuj, mieste bėgiot nesinori, nemalonu, daug mašinų ir t.t. pradėjau tik mankštint pilvuką jau kažkas minėjo šia nuorodą http://www.youtube.c...r... presa&aq=f bet ji tikrai gera, nes visi pilvo raumenys dirba ;] per tris mėnesius pasiekdavau pilvuką neatsižvelgiant į mitybą, kadangi esu žymiai sunkesnė nei ankščiau teks pamėginti susireguliuot mitybą, gal pavyks per tokį pat laiką pasiektį vasaros svorį, kaip seksis žiūrėsim ;>

siulyciau ne cia jungtis, o prie merginu temoje sportas namuose, ten rasi daugiau bendraminciu ir aktyvesnius komentarus manau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora*: 23 gegužės 2011 - 17:54