Įkraunama...
Įkraunama...

Atsikišęs pilvukas. Kaip jį panaikinti?

maitinuosi, manau, pakankamai sveikai. sportuoju nemažai tikrai, nes jei nesportuoju, man išvis svoris krenta ir dar labiau kūstu doh.gif bet pilvuko kolkas neįveikiu. tiesa, pilvui gal tikrai nepakankamai dėmesio skiriu, bet tą tikiuos sutvarkyt, kai po atostogų jau grįšiu į stadioną.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 19, 11:50)

kiek padarai presui pratimėlių per dieną?  cool.gif

prisiminiau, kad į šitą klausimą neatsakiau. kiekvieną dieną pratimų pilvo presui nedarau. kadangi mano programa yra skirta raumenukų auginimui, tai jiem reikia leisti pailsėti, kad teisingai augtų ir pan. sportuoju 3k per savaitę. kiekviena diena būna pagrindiniai pratimai vienai grupei ir tada po kelis kitom likusiom, o daliai išvis būna , kad pasitaiko išeiginių. Jei būna, pvz, kojų diena, tai pratimai presui būna tik kokie 2.
Atsakyti
na, man pratimai presui kiekvieną dieną - būtinas dalykas, kitaip prastai jaučiuosi cool.gif ypač apatiniam pilvo presui thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! Siame forume tik siandien uzsiregistravau, taciau kartais cia uzeidavau pasiskaityti apie sporta, dietas ir pns. Taigi, siandien bandziau sportuoti su ta plevele ant pilvo. Buvo super. thumbup.gif Seip jau gan ilgai sportuoju pagal Jillian Michaels Programa "30 day shred" jei kas zinot. Rezultatai tikrai puikus, sumazejo koju apimtis ir pilvukas biskuti "nusikrate", tik kad dar nesu susiderinusi mitybos. blush2.gif Taciau tikrai verta pabandyti smile.gif Tai va O norejau paklausti gal kas nors zinot kokiu geru kardio pratimu, nes niekaip nerandu geru kurie yra gan stiproki ir verciantys pakrutint pacia save. unsure.gif gal kas galit patart? smile.gif
Atsakyti
as ryte, diena ir vakare padarau po 50 pilnu atsilenkimu, taip menesi, o rezultatu - jokiu sad.gif nesuprantu, ka as blogai darau? (Antsvorio neturiu)
Atsakyti
jei paprasti atsilenkimai ir dar pilni ( kas dabar iš vis neveiksminga schmoll.gif , nes raumuo spėja pailsėti ir negauna atitinkamo krūvio) - tai jie tikrai nepadės panaikinti kalniuko schmoll.gif

reikia treniruoti apatinius pilvo raumenis , o dar geriau visus : tam skirti atskiri pratimai : jų pilnas youtube- peržiūrėk pasirink ir daryk, daryk, daryk, nepamiršk tempimo pratimėlių - presas dailesnis bus -ir griežtai jokių batonų, bandelių, bulvių, miiltinių patieklaų ir saldėsių mirksiukas.gif pamatysi rezultatus mirksiukas.gif

tikrai nenorėk po mėnesio turėti plokščią pilvą - tai neįmanoma, todėl kad šie raumenys gan sunkiai treniruojami ir akivaizdiems (matomiems) rezultatams pasiekti reikia nemažai laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 18, 20:54)
sportuojam panos, sportuojam ir nesikremtam  mirksiukas.gif  pratimėliai apatiniams pilvo raumenims labai padeda  thumbup.gif  + plėvelė ir lanko sukimas  thumbup.gif  bandykit - nereikia norėti kad po vieno karto tas kalniukas išnyks - čia juodas darbas, bet rezultatai akivaizdūs  thumbup.gif  maniškio nedaug belikę  biggrin.gif

as susidomejau dabar, o kiek jau laiko jus prisiziurit del to atsikisusio pilvuko? Na kiek jau laiko mityba ziurites ir sportuojate? ax.gif
Atsakyti
gal galiu pacekavint kiek pilvotosios sveria ax.gif
p.s turiu pilva, o svoris 54 g.gif pradesim sportuoti ir naikinti pilva drinks_cheers.gif
Atsakyti
panašiai cool.gif čia užsilikę seni riebaliukai (šonai ir kalniukas) - atsisakom: bulvių, saldėsių, miltinių patiekalų ir sportuojam, sportuojam...- jį iš tiesų įmanoma pilnai išnaikinti thumbup.gif
Atsakyti
aš šiuo metu 45 sveriu g.gif
Atsakyti
merginos, ne svoryje esmė mirksiukas.gif galima sverti nors ir 80 kg , bet jei kūnas yra nuolatos treniruojamas, jokių nereikalingų lašinukų nebus mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
man nepilnai 2 cm iki pilnos laimės nusikratyt reikia lotuliukas.gif
Atsakyti